Van Chat Naar Bed (Versiercoach) Kritische Review + Ervaringen18 min read

0
539
Van Chat Naar Bed ervaringen

Van Chat Naar Bed is een programma waarmee je je online dating leven zou gaan domineren.

Versiercoach heeft zich ingezet om de -in hun ogen- beste cursus neer te zetten, zodat jij als man online makkelijker, sneller en meer leuke vrouwen gaat versieren. 

Is het Van Chat Naar Bed programma inderdaad een uitstekende training? Of kun je het maar beter laten staan? In deze review bespreek ik mijn ervaringen met de cursus.

In deze blog krijg je 3 dingen:

 • Een compleet beeld van de cursus
 • Mijn recensie van het product
 • Wat mijn positieve en negatieve ervaringen zijn

1.0 Mijn Van Chat Naar Bed review en ervaringen

Okay. Je bent een (jonge) vent, maar je hebt moeite om een stabiele meid, powervrouw of eenmalig plezier aan de haak te slaan. Uiteraard kun je ervoor kiezen om naar de club te gaan en daar vrouwen te gaan versieren.

Als je daar niet al te goed in bent -of simpelweg geen zin in hebt- dan is een andere manier uiteraard om met je smartphone dates te krijgen.

Er zijn genoeg geweldige online datingsites zoals C-Date om mee te beginnen. En natuurlijk Tinder of Badoo. Maar wat nu als je TOTAAL geen idee hebt hoe je op de foto moet staan, wat je in beschrijving moet zetten en überhaupt hoe je spannend, leuk en interessante gesprekken moet voeren met het andere geslacht?!

Daar komt Van Chat Naar Bed om de hoek kijken. Tim Veninga en Sander Verkade laten je van A tot Bed zie hoe je vrouwen versiert als man in de online datingwereld.

Van Chat Naar Bed Versiercoach

1.1 Belofte van het programma

Eerlijk is eerlijk. Als je kijkt naar de hoofdpagina van Van Chat Naar Bed dan denk je waarschijnlijk "Wat is dit... Een ordinaire Tindercursus?"

Dat kan ik me heel goed voorstellen, want inderdaad. Tim Veninga is er goed in een bepaalde indruk achter te laten die je niet snel ergens anders ziet.

Dat kan enorm afschrikken. Vooral voor de nice guys onder ons die liever geen ontiegelijke bad boy persona willen opzetten.

Laat me je gerust stellen. Ik ga je zo vertellen waarom je je daar gelukkig geen zorgen over hoeft te maken. Diep van binnen ben ik namelijk ook een nice guy. En ik heb het altijd een kunst gevonden om niet de bad boy te zijn OF de nice guy. 

Immers, nice guys finish last. Maar aan de andere kant kan ik simpelweg niet zo'n klootzak zijn. Dat zit niet in mijn aard.

Daarom wilde ik een gezonde tussenweg vinden. The Good Guy. Dat is wat ik altijd wilde. Geen persona. Geen dingen zijn, doen of zeggen die ik niet ben.

Gewoon de authentieke ik, maar dan wel op zo'n manier dat ik mezelf aantrekkelijk, krachtig en op de juiste manier presenteer. Zodat vrouwen niet kunnen wachten om met me af te spreken.

En dat is DE belofte van Van Chat Naar Bed. Precies de juiste dingen zeggen (of juist niet zeggen) en doen, zodat de vrouw aan de andere kant van je smartphone geïnteresseerd in je raakt. En niet kan wachten om met je op date te gaan (en wat al niet meer).

Is dat inderdaad wat deze cursus je leert? Of is het allemaal luchtfietserij?

Laten we even bij het begin beginnen. Wat is Versiercoach precies en waarom zouden jij en ik van hen iets aan moeten nemen?

2.0 Wat is Versiercoach?

Versiercoach is opgericht door Tim Veninga en Sander Verkade. Tim heeft verschillende cursussen gemaakt, een boek geschreven en biedt naast coaching aan mannen ook hulp aan vrouwen.

Sander zie ik altijd een beetje als 'het hulpje' van Tim. Aangezien Tim vrijwel alle cursussen heeft ingesproken, blijft Sander wat meer op de achtergrond. Meer een regelneef zeg maar, die indruk krijg ik een beetje.

Een tijdje is Ali Mohammed ook actief geweest bij Versiercoach. Zo geeft hij de Daygame Academie. Echter is hij inmiddels zijn eigen weg ingeslagen en heeft hij verder weinig meer van doen met Versiercoach.

2.1 Is Tim Veninga wel betrouwbaar?

Ja hoor. Niets mis mee. Over de exacte leeftijd is weinig bekend. Uit mijn ervaring blijkt in ieder geval dat Tim een prima vent is. Ik heb diverse cursussen van hem gevolgd en hij heeft helemaal zijn eigen manier van doen.

Het moet je liggen, of niet natuurlijk. Hij is zeker geen scam of bedrog als je die indruk hebt. Tim Veninga is een datingexpert en weet waar hij het over heeft. Hij heeft al vele mannen (en tegenwoordig vrouwen) geholpen om beter te worden met het andere geslacht.

Naast betaalde informatie geeft hij ook veel waardevolle gratis tips. Bekijk gerust eens het YouTube kanaal van Versiercoach, of als je een vrouw bent het kanaal Mannengeheim.

Wel moet ik zeggen dat onderstaand videobetoog uitstekend de lading dekt. Vooral de zin dat Tim best een kl***zak is, maar vaak wel de waarheid vertelt. Dat klopt wel.


3.0 Opbouw Van Chat Naar Bed

Terug naar de cursus. Ik ga je nu stap voor stap laten zien hoe het Van Chat Naar Bed programma is opgebouwd en welke onderdelen allemaal aan bod komen. Algehele doel van de cursus is dat je alle principes krijgt om vrouwen via de chat op date te krijgen.

Hoofdstuk 1: Introductie

Iedere cursus heeft een inleiding nodig. Tim & Sander leggen je de basis van de cursus uit. Je ontdekt hoe het programma werkt, in welke situaties het van toepassing is en waarom dit zo krachtig is.

Ook ga je ontdekken dat het niet alleen slechts wat 'voorbeeldzinnen' zijn. Nee, in de Van Chat Naar Bed cursus leer je te improviseren. Je leert hoe je precies weet wat je moet zeggen. En dat is het mooie.

Het is dan geen kwestie meer van nadenken, omdat het automatisch al in je op is gekomen.


Hoofdstuk 2: De Kwalificatie Truc

Om aantrekkelijk gevonden te worden via de chat is het belangrijk om andere dingen te doen dan wat iedereen doet. Dit onderdeel geeft je inzicht in de dingen die jou aantrekkelijker maakt dat ruim 99% van alle mannen. HEEL sterk dit onderdeel.


Hoofdstuk 3: Sletzeef

Vrouwen zitten met verschillende doelen op online datingsites of apps. Veel chicks vinden de aandacht leuk. Ze praten wel met mannen, maar doen er niets mee.

Andere chicks vervelen zich gewoon en vinden het daarom gewoon grappig. En uiteraard heb je ook de chicks die alleen maar willen chatten of die slechts een vriendschappelijk iets zoeken.

Dat zijn allemaal types waar je niets mee te maken wilt hebben. Of wel natuurlijk, maar dan hoef je de cursus denk ik niet aan te schaffen.

Je wilt de juiste meiden eruit 'zeven' die ook echt leuke dingen willen doen.

En hoe herken je nu juist de chicks die jij wilt leren kennen? Oftewel, de vrouwen die daadwerkelijk met je op stap en van bil willen gaan? Hoe filter je de leuke, openstaande vrouwen van de rest?

Dat leer je in deze module.

Vrouwen versieren op de app

Hoofdstuk 4: Mannelijkheid

De bron van jouw aantrekkingskracht en hoe je het wordt: mannelijk. Dat wordt uitgebreid in dit hoofdstuk behandeld.

Zoals Tim het noemt: "De sluipweg in het vrouwenbrein naar opwinding."


Hoofdstuk 5: Emotionele Stimulatie

Mannen denken en willen denken. Vrouwen voelen en WILLEN voelen. Emoties. Het liefst heel veel. Geen saaie gesprekken over dat verkoopgesprek dat je laatst hebt gehad waarmee je een klant van 8K p/m hebt binnengehaald.

Dat boeit haar niet.

Nee, je wilt haar EMOTIES stimuleren. En dat kan met hele korte zinnetjes. Zodat ze in korte tijd heel veel dingen voelt en ervaart en niets liever doet dan bij jou zijn.


Hoofdstuk 6: Vertrouwen Opwekken

Naast fun, emoties en gekkigheid is er één heel belangrijk ding die je moet opwekken. Vertrouwen. Want zonder vertrouwen geen dates. 

Vertrouwen opbouwen kost tijd (maar kun je versnellen met de principes uit dit hoofdstuk). Afbreken kan binnen 1 seconde.

Je leert in deze module hoe je ervoor zorgt dat je uit de friendzone blijft. En dat ze ook écht op een spannende, leuke date met je wil (en durft).


Hoofdstuk 7: Hoe Je Een Date Regelt

Dit is waar het om draait. Hier doe je het voor. De date. Maar hoe zorg je nu voor het laatste zetje om op date te gaan? Dat je geen rare berichtenwisselingen krijgt over 'wanneer kun jij?' 'ik kan morgen en donderdag.' 'oh, maar ik kan alleen woensdag' 'oh oke, en hoe zit je zaterdag?' etc. 

You get the picture. 

Precies de dingen die je moet zeggen om haar op date te krijgen. Soms hebben vrouwen trouwens nog wel bezwaren. De onderliggende oorzaak daarvan moet je zien te achterhalen en vervolgens kunnen weerleggen. Ook dat leer je in hoofdstuk 7.


Hoofdstuk 8: Sexting

Heel ordinair gezegd: in deze laatste 'hoofdmodule' ontdek je hoe je vrouwen geil maakt en houdt met de woorden die je wel (en niet) zegt op de chat. Erg leuk om te doen dit haha.


Test je kennis

Tim Veninga heeft het element 'Huiswerk' later toegevoegd. Dit onderdeel van Van Chat Naar Bed is een pdf die je (digitaal) invult om de geleerde theorie uit de cursus te testen.

Er staan vragen in waardoor je op de proef wordt gesteld of de informatie goed geland is en of je alles goed begrijpt.

4.0 Extra's en bonussen

In principe kun je met de hoofdcursus al een HEEL eind uit de voeten. Je zou al prima dates moeten kunnen regelen en weten wat je moet doen, hoe je jezelf op moet stellen en wat je wel, niet en wanneer moet zeggen.

Toch zijn er nog verschillende extraatjes die zonder meer de moeite waard zijn. Hieronder bespreek ik ze.

Vrouw is kritisch

4.1 Casestudies Sander & Tim

Allerlei verschillende situaties en resultaten worden in deze videoreeks besproken. Denk aan 'snelle' Tinderdates (dus echt binnen no-time een date geregeld via Tinder).

Maar ook een voorbeeld van een seksdate regelen, van chat naar date naar fuckbuddy en hoe Sander met een chick regelmatig afspreekt via Whatsapp vanuit het uitgaansleven.

Mooi om te zien dit, want nu zie je hoe eenvoudig het eigenlijk is.


4.2 Casestudies Studenten

Wat te doen als het gesprek doodloopt? Hoe herken je dat je te snel gaat en wat moet je daar aan doen? Hoe kun je een chick met succes via Whatsapp uitnodigen op een feestje na het stappen? Hoe regel je een date nadat je een nummer hebt gescoord met daygame?

Dit soort onderwerpen komen allemaal aan bod in dit onderdeel van de cursus.


4.3 Knip en plak foto's

"Een beeld zegt meer dan 1000 woorden."

Deze 69 afbeeldingen helpen onwijs om het gesprek op gang en exciting te houden. En om vrouwen meer tot je aangetrokken te maken.


4.4 Voorbeeld profielteksten voor Tinder

Als je écht niet weet wat je zelf moet tikken als profieltekst, dan jat je toch één van deze 14 Tinder profielteksten?


4.5 Hoe je seks op de eerste date krijgt

Een simpel te volgen 10 stappen systeem om met meer dan 70% van alle vrouwen op de eerste date seks te krijgen. En als je nog vaker seks met haar wil is het natuurlijk wel zo handig om te weten hoe je haar VERSLAAFD aan je maakt... 


4.6 Het beste berichtje ooit

Hoe maak je vrouwen gek met slechts één berichtje? Nou, zo dus!


4.7 Optimale profielfoto's

Een goede profielfoto is het halve werk. In deze bonus leer je hoe je ze eenvoudig maakt, waar je op moet letten en hoe je er belachelijk goed uit ziet. Niet alleen op je online profiel, maar ook in het echt 😉


4.8 Meest aantrekkelijke social media profiel

Iedere vrouw die je gaat daten checkt jouw social media profiel. In deze bonus seminar leer je waar ze op letten, waar ze op afknappen en wat je precies moet doen om aantrekkelijker over te komen.


4.9 Het Tinder thuisbezorgd systeem

Een nog nooit eerder vertoonde seminar over o.a. hoe je one night stands regelt op Tinder. Daarbij: welke niveaus moet je doorlopen om goed te worden met vrouwen? Hoe kun je vrouwen beïnvloeden met simpele suggesties. Dit, en nog veel meer...


5.0 Mijn ervaringen met Van Chat Naar Bed

Wel grappig. Vaak hoor ik van mensen dat de verkooppagina van de Van Chat Naar Bed cursus erg ordinair overkomt. "En is het niet erg manipulatief?" vragen ze.

Ik ben het wel met ze eens dat, vooral de verkooppagina van, Van Chat Naar Bed vrij schunnig overkomt. Er staan precies de dingen op hoe vrouwen de stereotype man zien. Alleen op seks belust. En verder niets.

Het ding is. Het gaat voornamelijk om plezier hebben in je online dating leven en in je gesprekken met vrouwen. En om sterker, aantrekkelijker en seksueler te zijn dan al die lui met saaie, standaard vragen als:

 • Hoe was je dag?
 • Ben je veilig thuisgekomen?
 • Wat doe je in het dagelijks leven?
 • Welk werk doe je?
 • Heb je lekker geslapen?

Dit soort vragen hebben al die vrouwen al 1598 keer gehoord. En ze hebben er schoon genoeg van. Ze zijn op zoek naar spanning. Iets leuks. Iets uitdagends. Iets waar ze emotioneel door gestimuleerd worden. En waar ze aan blijven denken gedurende de dag.

En dat is precies wat er in mijn ervaring gebeurt met het toepassen van Van Chat Naar Bed. 

5.1 Kwaliteit boven kwantiteit

De meeste Nederlandse en Belgische vrouwen hebben hun zaakjes goed op orde. Goede baan. Passie(s) en een rijkelijk sociaal leven. Daarbij genoeg keuze uit mannen. Dat betekent dat ze behoorlijk kieskeurig kunnen zijn.

Als vrouw hoef je er maar een beetje goed uit te zien en gasten staan voor je in de rij. Dit betekent dat je als dude een sterke game moet hebben als je kans wilt maken. 

Laat je dit niet ontmoedigen of demotiveren. JUIST niet. Chicks zijn tegenwoordig op zoek naar kwaliteit. De kwantiteit (overload aan bereidwillige gasten) is makkelijk voor ze.

Ze hoeven maar met hun vinger te knippen en er staan 20 gasten voor hun deur. Te popelen om een keer met ze van bil te mogen gaan. En sommige vrouwen vinden dat wel even leuk.

Immers, wie houdt er nu niet van aandacht?

Maar vroeg of laat gaat ze dit ontzettend vervelen. Niet alleen dat. De meeste chicks hebben toch wel enigszins een drang om moeder te worden, of in ieder geval te settelen. 

Ze zijn wel een keer klaar met dat rondgeneuk. En willen iets waar ze op kunnen bouwen: de nice guy.


5.2 Waarom chicks geen Nice Guy willen

Je zou dus zeggen dat veel meiden op den duur gaan voor de nice guy. Je kent of bent het ongetwijfeld. De nice guy; die typisch aardige, lieve gast. Die voor haar door het vuur zou gaan.

Je zou zeggen dat chicks dat op een gegeven moment willen. En het grappige is, in hun hoofd DENKEN ze dat ze dat willen. Maar als je kijkt waar hun lijf WARM van wordt. Dan is het niet die (veel te) lieve jongen.

Het is de bad boy. De gast die zijn eigen plan trekt. Zegt wat hij wil. Doet wat hij wil. En niet de vrouw, maar zichzelf op nummer één zet.

Ik vind het grappig om te zien. Veel chicks zeggen dat ze nu EINDELIJK willen settelen. Ze hebben al zoveel bad boys gehad. Daar zijn ze h e l e m a a l klaar mee. Zeggen ze.

Spreek ze twee weken later en ze hebben weer zo'n gast aan de haak geslagen die haar als vuil behandelt. "Maar laatst zei je nog..."

De oorzaak hiervoor is simpel. Met haar hoofd weet ze dat ze een lieve gast moet hebben. Iemand die alles voor haar doet. Een gast die nog haar pis zou drinken als ze erom zou vragen.

Het probleem is dat ze er niet warm van wordt. Ze raakt niet opgewonden van een lieve gast. Ze wordt niet erg gestimuleerd door een nice guy. De bad boy on the other hand WEL. Die weet haar precies te raken. Juist door haar niet te willen raken en geen indruk te willen maken. 

Bottomline: in haar hoofd wil ze een nice guy, in haar lijf wil ze een bad boy. En het laatste wint het 99,97% van de keren.

Nice Guy of Bad Boy

5.3 De Gouden Combinatie

Vaak zie je dit contrast overduidelijk bij gasten. Ze zijn ofwel de typische bad boy. Of de wanhopige nice guy. Het zijn twee extremen die totaal verschillend zijn.

Maar wat nu als je deze twee samensmelt... Wat een prachtige combinatie heb je dan?!

Die gast die ambities heeft, gedreven is en zegt of doet wat hij wil. Een gast die zichzelf op nummer één zet. En TEGELIJKERTIJD onwijs lief voor haar is, hoffelijk (je mag dus echt wel de deur openhouden) en haar bijzonder laat voelen.

Die twee tezamen. Dát is waar ze écht naar op zoek is. Deze Gouden Combinatie wordt ook wel The Good Guy genoemd. Zoek en leef de gouden combinatie na. En ik beloof je dat je meer chicks naar je toegeworpen krijgt dan je had durven dromen.

Het mooie? Dit is PRECIES wat je leert in Van Chat Naar Bed. Via je telefoon welteverstaan. En daarna is het een kwestie van 'walk the talk in real life'. 


5.4 Rogier, get to the point

Wat moet ik er verder nog over vertellen. Van Chat Naar Bed is ideaal om de juiste knopjes in te drukken bij chicks. Het zijn alleen niet (slechts) technieken. Natuurlijk, het is een geheel nieuwe manier van omgaan met vrouwen via je telefoon.

De bedoeling is om het niet als trucjes of techniekjes te BEHANDELEN. Het doel is om dit te integreren in je leven. Niet doen alsof, maar werkelijk zijn. Leer je ook in de cursus hoor, geen zorgen.

Laat ik het zo uitleggen. Je hebt mensen die stoer zijn en je hebt mensen die stoer doen. Die laatste groep zijn echter losers.

En zo kun je DOEN alsof je goed bent met chicks via je je telefoon. Of je bent het en maakt het daadwerkelijk waar. En dat leer je van Tim en Sander.


5.5 Van Chat Naar Bed vs. BerichtenBaas (AttractionGym)

Wat is nu het verschil tussen Van Chat Naar Bed en BerichtenBaas?

Ook het programma BerichtenBaas van AttractionGym (Daan de Ram) heb ik gevolgd. Hier heb ik prachtige successen mee behaald. Alleen vroegen mensen mij of Van Chat Naar Bed net zo goed was of niet.

Daarom heb ik, niet alleen voor mezelf, maar juist voor de nieuwsgierige lezer (jij dus) ook Tim Veninga's programma getest. En eigenlijk is er qua inhoud weinig verschil. Beide programma's zijn goed.

Het verschil zit hem denk ik vooral in de stijl. Daan de Ram is echt een extravert en lijkt het allemaal heel makkelijk af te gaan. Hij zit in de FLOW en doet het gewoon.

Tim Veninga is wat rustiger. Hij lijkt altijd wat meer controle te hebben op de één of andere manier. Sommige mensen vinden zijn manier van lesgeven wat saai overkomen, terwijl de ander er juist bij zweert.

6.0 Conclusie van deze Van Chat Naar Bed review

Uit deze recensie wordt het denk ik al wel duidelijk. Ik ben zeer tevreden met de cursus. Het is niet beter of slechter dan BerichtenBaas. Het is gewoon anders. AttractionGym heeft een heel eigen manier van lesgeven. Tim is heel anders.

De cursus is relatief makkelijk te volgen en door direct 'huiswerk' te moeten maken kun je testen of de kennis goed is blijven hangen.

In het begin kan het wel erg moeizaam gaan. Je krijgt waarschijnlijk niet a lá minuut matches. Chicks reageren niet. En andere dingen waar je nog tegenaan loopt. En dat maakt niet uit. Het is allemaal nieuw en een kwestie van trial & error.

Blijf volhouden is mijn advies. Volg de video's en tips op. BLIJF ermee oefenen (haak dus niet na 20 afwijzingen of uitblijven van matches af, ZET DOOR). En je zult merken dat je vroeg of laat resultaat krijgt. Met die fijne dame (waarvan je eerst dacht dat ze WAY out ouf your league was) op stap en in je bed. 

Dat geeft een kick. Dat is heerlijk. Damn. Dus: BLIJF OEFENEN. Tot in den treure. En het gaat écht goedkomen. Ook al zakt de moed je soms helemaal in de schoenen.

6.1 Voordelen en sterke punten

 • Goed te volgen. Heldere en leuke uitleg door Tim en Sander.
 • De cursus werkt op meerdere vlakken en voor alle apps en datingsites.
 • Je leert niet slechts wat zinnetjes en technieken. Je leert simpelweg hoe je een jouw online dating leven domineert.
 • Buiten dat het erg informatief is en praktisch, zitten er ook veel onderdelen bij die gewoon leuk zijn om te bekijken. Zoals de casestudies. Erg vermakelijk (maar ook heel leerzaam).
 • Niet zo afgeleid van de Amerikaanse pick-up markt, maar een pure, rauwe Nederlandse cursus. 

6.2 Nadelen en mindere punten

 • De prijs kan afschrikken.
 • De cursusomgeving ziet er niet zo modern en gehypt uit. Zoals bij bijvoorbeeld de cursussen van AttractionGym wel het geval is.

7.0 Praktische informatie

Alright. Even de puntjes op de i. Hieronder vind je belangrijke informatie zoals waar je kunt inloggen, hoe je contact opneemt met Versiercoach en andere huishoudelijke zaken.

Ben je er klaar voor om leuke dames te ontmoeten vanuit je smartphone of pc?

Online Dating Cursus

7.1 Waar moet je inloggen voor Van Chat Naar Bed?

Het inlogscherm vind je op deze pagina. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in die je bij aanmelding hebt ontvangen. Door in te loggen heb je direct toegang tot alle content.


7.2 Hoeveel kost het programma?

Via de reguliere weg betaal je eenmalig 297 euro. Er is geen optie om in termijnen te betalen.


7.3 Geldt er een niet-goed-geld-terug garantie?

Zeker. En een zeer royale als je het mij vraagt. Je krijgt 90 dagen om het programma uit te proberen. Ben je na die 3 maanden nog steeds niet tevreden, dan kun je je geld terugvragen.

7.4 Contact opnemen met Versiercoach

Wil je je geld terug of heb je andere vragen? Sowieso is het handig om dingen uit je chat-/night-/daygame neer te leggen in de Facebook community van Versiercoach.

Kom je er dan nog niet uit, neem dan contact met op met tim@versiercoach.nl of info@versiercoach.nl.

Bezoek de actiepagina van Versiercoach voor meer info >>

Beoordeling Van Chat Naar Bed

8

Inhoud

8.5/10

Praktisch

9.0/10

Gemak

7.5/10

Bruikbaarheid

8.4/10

Stijl

6.5/10

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier alsjeblieft je naam in.