Top 10 Boeken die je Gelezen MOET Hebben als Krachtige Man

Een boek is slechts een pak papier gevuld met nog meer letters. Zo wordt een boek 97% van de keren gezien.

De meeste mensen lezen niet meer. Het is veel makkelijker om TV te kijken, series te volgen of cursussen op YouTube te ondergaan.

Ook al ben ik niet echt een boekenworm, toch zijn er wel degelijk boeken die mijn leven hebben verrijkt. Zonder twijfel gaan deze boeken jou succesvoller maken als je de uitdaging durft aan te gaan: 

Lees een boek.

Een top 10 lijst van boeken die je gelezen MOET hebben als man. Beginnend bij 10. Eindigend op nummer 1. De 10 boeken die mijn leven dusdanig verrijkt hebben. Dat je er haast bang van wordt.

Een boek is krachtig. Woorden zijn machtig.

Ook al lees je maar een boek uit onderstaande lijst, pak dan nummer één. Kies je er drie, neem dan de eerste drie. Ze gaan je leven veranderen en maken je vele malen succesvol dan dat je nu bent. Als dat is waar je naar op zoek bent.

#10: No More Mr. Nice Guy (Robert A. Glover)

Als je last hebt van het ‘nice guy syndroom’. 

Dit boek belicht alles omtrent het hele nice guy zijn. Waarom het aardig willen zijn en iedereen willen helpen juist tegenwerkt. Je leert je eigen nice guy gedrag te herkennen en vervolgens te vernietigen.

Krijg meer respect, aanzien, geld, seks en zelf-respect. Puur door het nice guy syndroom te verbannen.

Lees No More Mr. Nice Guy hier >>

No More Mr. Nice Guy

#9: The Subtle Art Of Not Giving A Fuck (Mark Manson)

Je minder zorgen maken. 

Vooral voor de piekeraars onder ons een waardevol boek. Als je last hebt van gedachten waar je geen raad mee weet. Emoties die je niet kan handelen. Probeert een valse positiviteit in je leven te creëren. The Subtle Art of not Giving a F*ck biedt de uitkomst.

Het leert je om te kiezen waar je je zorgen over wilt maken. Je leidt je gedachten in plaats van dat je gedachten jou leiden lijden.

Lees The Subtle Art hier >>

oefeningen om te ontspannen

#8: Gorilla Mindset (Mike Cernovich)

Optimaliseer je brein op elke mogelijke manier.

Hoe je tegen jezelf praat. Voeding. Sport. De mensen om je heen.

Alles wat je kan doen om je mindset te optimaliseren wordt in dit boek behandeld. Je krijgt een stalen, betrouwbare mindset.

Lees Gorilla Mindset hier >>

#7: Rich Dad, Poor Dad (Robert Kiyosaki)

Een uitweg uit de Rat Race. 

Hoe Robert Kiyosaki zijn rijkdom heeft vergaard door te kijken naar zijn tweede vader (de vader van zijn beste vriend), beschrijft hij in zijn zeer populaire boek Rich Dad, Poor Dad.

Het was voor mij één van de eerste boeken waarin ik kennismaakte met het hele idee van passieve inkomsten; inkomsten genereren buiten een normale baan om.

Een eye-opener en voor mij de eerste zet om nóg meer actie te ondernemen. Het heeft mijn ogen geopend hoe het ook kan en bood mij een uitweg uit de meest gehate rat race. Een absolute aanrader.

Lees Rich Dad, Poor Dad hier >>

#6: Dirty Talk Geheimen (Luuk Zwart)

Breng je seksleven en relatie tot het volgende niveau.

Over de kracht van woorden gesproken… coach Luuk Zwart bewijst het.

Wie had ooit verwacht dat je door middel van een enkele zin je bedpartner een orgasme kan laten hebben. En vervolgens ook nog eens langer en intenser kan laten komen?

Het kan. De kracht van woorden is onvoorstelbaar. Hoe je je seksleven ultiem maakt, leer je in zijn boek Dirty Talk Geheimen (mits je eerst de Meesterminnaar Methode hebt gelezen).

Lees Dirty Talk Geheimen hier >>

ejaculatie trainer review

#5: The UltraMind Solution (Dr. Mark Hyman)

Optimaliseer je brein op elke mogelijke manier (2).

Het wekt wellicht de indruk dat dit boek hetzelfde te bieden heeft als Gorilla Mindset. Dat is deels het geval. The UltraMind Solution gaat nog een stuk verder. Het gaat vooral in op hoe je je lichaam optimaliseert om je brein te genezen.

Dit is namelijk wat er gebeurt. Ons lichaam wordt van alle kanten bevuild en we bevuilen het zelf zonder dat we het doorhebben. Alleen al de tonijn die we eten bevat veel kwik. Een kwikvergiftiging, wat op zijn beurt weer zorgt voor ongewenste bijwerkingen zoals depressie en zelfs ADHD of autisme.

Vervolgens gaan we met onze klachten naar de huisarts. Zij schrijven ons medicijnen voor omdat we ‘iets mankeren’.

The UltraMind Solution leest onszelf te genezen door zeer kritisch naar onze levensstijl te kijken.

Lees The UltraMind Solution hier >>

“Food is not just calories. It’s information. It tells our body what to do.”

#4: Do The Work (Steven Pressfield)

Niet denken, maar doen.

Op een goede vierde plek staat één van de vele boeken van Steven Pressfield. Terecht.

Kamp je met uitstelgedrag. Faalangst. Te veel demonen in je hoofd. Zelf-twijfel. Een gebrek aan motivatie?

Do The Work leert je hoe je al deze demonen of ‘resistance’ zoals de auteur het noemt vernietigd.

Een uitermate bevrijdend boek wat er voor heeft gezorgd dat ik veel werk hebben kunnen verrichten. Werk waarvan ik al wist dat ik moest & wilde doen, maar waarbij ik een drempel over moest.

Soms hebben we die hulp even nodig klaarblijkelijk.

Lees Do The Work hier >>

#3: F.U. Money (Dan Lok)

Rijk worden met het internet.

Dat is wat Dan Lok je leert.

Het is een soort Rich Dad, Poor Dad, gericht op rijk worden door een online business op te zetten. Tevens worden allerlei mythes rondom geld verdienen ontkracht.

Recht door zee. Recht voor z’n raap. Miljonairscoach Dan Lok laat het je wel even zien.

En hoe. Een killer van een boek.

Je krijgt de mindset van een succesvolle, rijke gast ingegoten en ingestampt. Geen twijfel mogelijk dat als je serieus met dit boek aan de slag gaat rijk wordt.

Lees F.U. Money hier >>

#2: The War of Art (Steven Pressfield)

Het eerste boek over innerlijke weerstand en demonen. En hoe dit te verslaan.

Het is de voorganger van Do The Work en Turning Pro. Beide geschreven door Steven Pressfield.

The War of Art beschrijft de oorlog die Hitler heeft moeten doorstaan. Met zichzelf. Wist je dat hij eigenlijk een kunstenaar wilde zijn?

Ik ook niet. Wel kon hij miljoenen mensen vermoorden. Een leeg canvas vullen is hem nooit gelukt.

Een extreme uiting van ‘weerstand’. De oorlog met onszelf die we allemaal kennen. En het komt op verschillende manieren tot uiting. Seks, drugs, overwerken of zelf moorden.

Het boekt leert je herkennen hoe jij vormgeeft aan weerstand. Ontdek wat jou ervan weerhoudt om je dromen en diepste verlangens waar te maken. Vernietig de weerstand. Maak je innerlijke demonen tot het verleden.

Een must-read voor iedereen. En helemaal voor elke schrijver / blogger / online marketeer.

Lees The War of Art hier >>

HOE BEGIN JE EEN BLOG

#1: The Compound Effect (Darren Hardy)

“Small, smart choices + Time = RADICAL DIFFERENCE” – Darren Hardy

Jawel, de nummer één. The Compound Effect is het ultieme boek als blauwdruk voor succes. Of het nu carrièresucces, financieel succes, relatie succes, succes in de sport of wat dan ook is.

Darren Hardy laat je zien wat werkt en wat niet.

Als je één boek uit deze lijst wil kiezen. Kies dan deze. Het heeft me geleerd om me niet meer neer te leggen bij ‘relaxen’ en ‘rustig aan doen’.

Als je iets wil, dan moet je daar iets voor doen. Consistent. Zelfs als je moe bent. Ga dan nog even door.

De kleinste gewoontes zorgen over tijd voor de grootste veranderingen. Daarom elke dag een klein stapje naar je ultieme leven. Lees dit boek en je gaat er gegarandeerd komen.

Lees The Compound Effect hier >>

HET #1 BOEK VOOR EEN AFGETRAIND LIJF, BELACHELIJK VEEL ENERGIE EN EEN ONUITPUTTELIJK LIBIDO.

Over DTP zijn de eerste en de laatste woorden nog niet geschreven. 

Dit boek had ik eigenlijk niet willen noemen, omdat ik al 10 boeken heb genoemd. Toch doe ik het. Een cadeautje. Speciaal voor jou. Dit boek gaat ALLE diëten en speciale afval-/spieropbouwmethodes uit de weg ruimen. Met de grond gelijk maken.

Dit boek is zo krachtig. En daarnaast zo goed vol te houden. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Het is een protocol om droog te trainen. Als je dit als vrouw wil moet je trouwens hier zijn. 

Geen koolhydraatarm meer. Geen crash-diëten. Geen anabolen. Geen gekke middelen. Puur en alleen een flexibele, gezonde, leuke manier van vet verliezen en spieren opbouwen. Door dit boek ben ik er zo uit gaan zien:


fitness schema 2 dagen