Rijk Worden Zonder Werken: De Ultra Effectieve Methode6 min read

0
712
rijk worden zonder werken

Rijk worden zonder werken: we willen het allemaal. Tenzij er een verre Russische tante komt te overlijden die al haar bezittingen aan jou nalaat. Is rijk worden zonder werken vrij onrealistisch. 

'Werken' kun je op verschillende manieren interpreteren. De meeste mensen willen namelijk niet werken als in dag in dag uit voor een baas te hoeven werken. 

Als je deze mensen vervolgens vraagt of ze wel bereid zijn om te werken voor zichzelf. Met de garantie dat ze rijk worden. Dan is het een heel ander verhaal.

Met de methode die ik je zo laat zien ga je inderdaad rijk worden zonder werken voor een baas. 

Als je bereid bent om in je vrije tijd een aantal uur per week of het liefst per dag te besteden voor jezelf. En je voldoet aan een aantal kwaliteiten. Dan kan het niet anders dan dat je succesvol en rijk wordt.

But it is all up to YOU. 

Zoals multimiljonair coach Dan Lok zo mooi zei: "The poor do what is easy, that's why their life becomes hard. The rich do what is hard, that's why their life becomes easy." 

Oftewel, je moet bereid zijn om moeilijke dingen te doen. Je moet bereid zijn om datgene te doen wat anderen NIET willen doen. Alleen de echt succesvolle en rijke mensen kunnen en hebben tijden doorstaan van pijn, onzekerheid en zelf-twijfel. 

Heb jij een blind vertrouwen in jezelf dat je gaat slagen? 

In Affiliate Marketing Domination laten Corné en Robert je zien hoe je een passief inkomen opbouwt.

WAARSCHUWING!

Dat je rijk wilt worden zonder nog één minuut voor je baas te hoeven werken is overduidelijk. Dat willen we allemaal. Maar als je slim bent, zeg je niet meteen je baan op.

Een van de meest inspirerende films in mijn weg naar 'rijk worden zonder werken' is de film The Shawshank Redemption met Morgan Freeman en Tim Robbins. Waarom The Shawshank Redemption? Vraag je je af.

Simpel.

In de film wordt een prachtig beeld geschetst van mijn leven (in een totaal andere setting, dat wel). Kijk, voor mij was rijk worden zonder werken voor een baas niet alleen omdat ik veel geld op mijn bankrekening wilde.

Voor mij voelde elk uur dat ik voor een baas werkte als een gevangenis. 

Al van kinds af aan. Toen ik mijn eerste krantenbezorgbaantje kreeg. Daarna in de supermarkt. In verschillende fabrieken. Als assistent bitch-hovenier. Tot mijn laatste baan bij een zorgverzekeraar.

Het voelde alsof ik gevangen zat. Het ging altijd door mij heen: "Hoe kan ik hier uit komen?" Ik zocht altijd naar wegen om los te komen uit de gevangenis dat werken voor een baas heet.

https://www.youtube.com/watch?v=6hB3S9bIaco

Rijk Worden Zonder Werken Opdracht I:

Als je de film nog NIET gezien hebt, kijk hem eerst of ga direct door naar het onderdeel "Zeg (nog) niet je Baan op, wees Slim". Hieronder staan een aantal spoilers.

Rijk Worden Zonder Werken geeft vrijheid

Net zoals in The Shawshank Redemption. Als Andy Dufrene, die jarenlang de bak in moest voor iets dat hij niet heeft gedaan. Wat is de nou de clou van het verhaal?

rijk worden zonder werkenAndy was slim. Ook al was hij onschuldig. Ook al zat hij onterecht in de gevangenis en wilde hij niets liever dan vrij zijn. Hij had geduld en ondernam actie. Hij werkte zijn weg uit de gevangenis. En kwam er uit met een schone lei als rijk man.

Het heeft hem vele, vele jaren gekost. Het is hem gelukt. Zoals ik al zei, een mooie weergave van mijn leven.

Nu heeft het mij gelukkig niet zoveel jaar als hem gekost. Binnen 3 jaar nadat ik met onderstaande methode begon kon ik ontslag nemen bij mijn laatste baan. En voelde ik me beter dan OOIT.

Vrijheid is niet het kunnen doen van wat je zelf wil. Vrijheid is dat je geen shit meer hoeft te nemen van wat anderen van je vragen.

Zeg (Nog) Niet Je Baan Op, Wees Slim

Als je de film hebt gezien, weet je precies wat ik hiermee bedoel. Ga net als ik en Andy naast je eigen gevangenis slim bezig met je eigen projecten.

Vooral als beginner is dit erg belangrijk. Als je nog helemaal geen kaas hebt gegeten van je eigen bedrijf hebben of wat dan ook. Take it easy. Onderneem actie en wees geduldig. Het is een proces. Waar jij ontzettend veel aan gaat hebben op termijn.

In The Education of Millionaires wordt een hoofdstuk toegewijd aan het slim 'loskomen' van de ratrace. Daarin leer je precies hoe je naast je 'normale baan' op een slimme manier tijd besteedt aan je eigen project. Wat belachelijk veel geld oplevert.

Het enige wat je nodig hebt is:

  1. De stap-voor-stap methode waar je rijk mee gaat worden zonder nog een dag voor een baas te hoeven werken.
  2. Een onuitputbare dosis doorzettingsvermogen.
  3. Bewustwording van dat het 'je niet zomaar komt aanwaaien'.
  4. Het blinde vertrouwen in jezelf dat jij dit gaat bereiken.
  5. Een ijzeren wil om dit tot een succes te maken.
  6. Bereid zijn om regelmatig op je bek te gaan en het moeilijk te hebben.
  7. De drive om actie te ondernemen en niet te wachten op 'het perfecte moment'. Dat moment is namelijk altijd NU!

We gaan nu in op punt 1.

Rijk Worden Zonder Werken (De 5 Stappen Methode)

Persistence is key.

Stap 1: Ga aan de slag met Affiliate Marketing Domination
Stap 2: Zet je eigen website op, volg de stappen uit AMR letterlijk.
Stap 3: Verdiep jezelf in materie van rijke mensen. Investeer 50 euro in belangrijke boeken zoals:

Stap 4: Maak tijd vrij. Behoud je baan zoals je die hebt, maar probeer wekelijks minder uur te werken. Ga bijvoorbeeld van 40 uur naar 32 uur of zelfs naar 24 uur per week. Kijk ook bij andere activiteiten die je wekelijks of zelfs dagelijks doet waar je een of meerdere uurtjes kan vrijmaken. Puur om vervolgens te besteden aan je eigen project.
Stap 5: Blijf doorgaan. Blijf jezelf verdiepen in nieuwe materie. Ontwikkel jezelf. Investeer in jezelf. Experimenteer met wat wel werkt en wat niet. GEEF NOOIT OP!

Meer Geld Erin Dan Eruit

Om rijk te worden moet er eerst meer geld binnenkomen dan wat eruit gaat.

Alleen dat al is een ontzettende uitdaging voor veel mensen. Heb jij dat ook? Na het einde van je salaris zit er nog een stukje maand? Geeft niets.

Met bovenstaande stappenplan ga je er komen. 

Natuurlijk ben je niet meteen rijk. Zorg eerst maar eens dat je geld binnenkrijgt met de methode. Zorg eerst voor je eerste sale online. Als je die eenmaal hebt. Dan volgt de rest. Als je je maar aan alle stappen houdt! GEEF NOOIT OP!

In Affiliate Marketing Domination laten Corné en Robert je zien hoe je een passief inkomen opbouwt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier alsjeblieft je naam in.