Revolutionaire Seksmethode (Jonathan en Oscar) Review + Ervaringen6 min read

0
211

Als je graag beter wilt worden in bed, dan zou het maar zo kunnen zijn dat je op de Revolutionaire Seksmethode van Jonathan en Oscar bent gestuit. In deze review van de Revolutionaire Seksmethode lees je of het boek zijn beloftes waarmaakt. Het is nu eenmaal zo dat weinig mannen weten hoe ze een vrouw ECHT moeten bevredigen.

Bekijk het boek HIER met KMA korting

Of klik hier voor meer informatie.

De Revolutionaire Seksmethode Review

Voorheen was ik zelf ook erg slecht in bed. 

Toen ik op onderzoek uitging naar hoe ik beter in bed kan worden belandde ik eerst bij het materiaal van Luuk Zwart. Onder andere van:

 • De Meesterminnaar Methode waarin je leert een vrouw van de meest heftige en intense orgasmes te genieten en hoe je haar verslaafd aan jou maakt.
 • Dirty Talk Geheimen waarin je onder andere leert jouw stem en de woorden die je zegt als instrument te gebruiken om de meest geweldige seks ooit te hebben.
 • Ejaculatie Trainer om onder andere volledige controle over je eigen orgasmes te hebben en zelfs leert om meervoudig klaar te komen.

Deze drie boeken zijn stuk voor stuk ONTZETTEND waardevol in mijn seksleven. Daarna ben ik ook met de Revolutionaire Seks Methode aan de slag gegaan, simpelweg omdat ik er helemaal klaar mee was om als een downy in bed te presteren.

In deze review geef ik je een uniek kijkje in het ebook de Revolutionaire Seks Methode en de bonussen die je trouwens hier kunt uitproberen. Ik laat je zien wat je te wachten staat als je besluit om jouw seksleven een opkikker te geven.

Dit zijn de boeken van Luuk Zwart:

Doel van de Revolutionaire Seksmethode

Het voornaamste doel van de Revolutionaire Seks Methode mag duidelijk zijn; het zou mannen leren om het maximale uit hun seksleven te halen. Het moet ervoor zorgen dat jij nooit meer een saai of stuntelig seksleven hebt. Op deze pagina beweren de makers van het product zelfs dat je een seksgod zou worden.

Het is nou eenmaal zo dat als je niet goed in bed presteert, vrouwen je sneller aan de kant schuiven. Ze willen geen groentje in bed, maar een man die van wanten weet. Als je nog niet zoveel ervaring hebt dan komt daar de Revolutionaire Seks Methode om de hoek kijken.

Technieken, posities, praktische voorbeelden en eigenlijk alles wat een man zou moeten weten om geweldig in bed te worden. Door de regels en technieken van dit boek en de bonussen aan te houden zouden vrouwen verslaafd aan ons raken en nooit meer een ander willen. 

Ik kocht het product in juni 2017 en nam de proef op de som in mijn relatie. Werkt het echt of is het waardeloos?

Wat kun je van de Revolutionaire Seksmethode

Na betaling krijg je het ebook en de audioversie per mail toegestuurd:

revolutionaire seks methode

Daarnaast krijg je een aantal bonussen:


Wat wordt er beschreven in het boek?

Jonathan en Oscar beschrijven:

 • de mythes over seks en vrouwen.
 • wat het nut is van ervaring.revolutionaire seks methode
 • een stukje vrouwelijke anatomie en wat gebeurt tijdens een orgasme.
 • waarom het zo belangrijk is dat zij een orgasme heeft.
 • wat de verschillen zijn tussen opwinding bij mannen en vrouwen.
 • hoe je haar geil maakt en waarom dominantie zo belangrijk is.
 • belangrijke voorbereidingen voordat je überhaupt met een vrouw het bed in duikt.
 • afwisseling, multitasken, anale seks, variatie, standjes en waarom emotie zo belangrijk is tijdens de seks.
 • hoe je avontuurlijk wordt in bed.
 • het belang van naspel en hoe je dit op de juiste manier doet.

Mijn persoonlijke ervaring met de Revolutionaire Seks Methode

Zelf ben ik zéér te spreken over het feit dat er een audio versie van de Revolutionaire Seks Methode wordt meegestuurd. Ik vind het prettig om een boek te luisteren, het gaat me makkelijker af dan turend naar een scherm. Daarmee hebben de ontwikkelaars bij mij al flinke pluspunten gescoord.

Ik kan me nog herinneren dat ik vorig jaar in juni in de tuin lag te zonnen. Citroenwatertje erbij en het audio boek door mijn oren. Mijn vriendin kwam die middag langs, terwijl we daarvoor ruzie hebben gehad. 

revolutionaire seks methodeHet boek beschrijft hoe belangrijk afwisseling en avontuur is. Ik bedacht op dat moment me hoe ik dat meteen kon toepassen. Dus zette ik mijn vriendin met haar achterwerk naar me toe tegen de schuttingdeur aan. Ik zette haar handen op de poort, deed haar broek naar beneden en nam haar van achter. We genoten en hadden allebei een heftig orgasme; tegelijkertijd.

Prachtig!

Oftewel, het boek had bij mij direct een positieve invloed op mijn relatie.

Het geeft een kijkje in het vrouwelijke brein over seks. Hoe denken vrouwen over seks en hoe staan ze er nou WERKELIJK in? Dat is wat aan bod komt in de Revolutionaire Seks Methode. Het laat zien wat vrouwen willen in bed (en daarbuiten).

De Revolutionaire Seks Methode geeft simpel gezegd de BASIS weer van hoe je als man een uitstekende minnaar wordt. Ik had gewild dat ik in mijn eind tienerjaren toegang had tot dit materiaal. Het had me een hoop gestuntel, beschamende momenten en liefdesverdriet gescheeld.

Pluspunten

 • Audioversie van het boek.
 • Laat zien wat vrouwen echt willen van jou in bed.
 • Geeft precies weer wat er voor nodig is om een geweldige minnaar te zijn voor haar.
 • Vrouwelijke brein over seks.
 • Als je dit boek aanhoudt hoef je NOOIT meer bang te zijn voor een saai seksleven.

Minpunten

 • Het is vrij algemeen.
 • De bonussen voegen weinig toe.

Is de Revolutionaire Seksmethode iets voor jou?

revolutionaire seks methodeIk ben van mening dat iedere man die Nederlands begrijpt iets aan dit boek heeft. Ook al vind je jezelf al goed in bed en heb je misschien menig compliment mogen ontvangen; het boek zal zonder twijfel iets aan je leven toevoegen.

Als je zelf weinig kaas hebt gegeten van het vrouwelijk schoon en je wilt je vaardigheden verbeteren dan kan ik absoluut de Revolutionaire Seks Methode aanraden.

Simpel gezegd, het is een fantastisch boek met een geweldige weergave hoe het er aan toe hoort te gaan in een spannend, spetterend en afwisselend seksleven. Je leert de rollen kennen van man en vrouw en je leest wat >95% van jou verwachten als ECHTE man. 

Als je serieus bent om je bedskills op te krikken, dan is de Revolutionaire Seks Methode een must. Voor meer verdieping wil ik je aanraden om eens te kijken bij de Meesterminnaar Methode of, als je die al hebt mogen ervaren, bij Dirty Talk Geheimen van sekscoach Luuk Zwart.

Bekijk het boek HIER met KMA korting

Of klik hier voor meer informatie.

Beoordeling Revolutionaire Seks Methode

7.9

Inhoud

7.5/10

Praktisch

8.0/10

Gemak

9.0/10

Bruikbaarheid

8.0/10

Stijl

7.0/10
Advertisement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier alsjeblieft je naam in.