Revolutionaire Seksmethode (Jonathan en Oscar) Review + Ervaringen5 min read

0
217

Als je graag beter wilt worden in bed, dan zou het maar zo kunnen zijn dat je op de Revolutionaire Seksmethode van Jonathan en Oscar bent gestuit. In deze review van de Revolutionaire Seksmethode lees je of het boek zijn beloftes waarmaakt. Het is nu eenmaal zo dat weinig mannen weten hoe ze een vrouw ECHT moeten bevredigen.

Bekijk het boek HIER met KMA korting

Of klik hier voor meer informatie.

De Revolutionaire Seksmethode Review

Voorheen was ik zelf ook erg slecht in bed. 

Toen ik op onderzoek uitging naar hoe ik beter in bed kan worden belandde ik eerst bij het materiaal van Luuk Zwart. Onder andere van:

 • De Meesterminnaar Methode waarin je leert een vrouw van de meest heftige en intense orgasmes te genieten en hoe je haar verslaafd aan jou maakt.
 • Dirty Talk Geheimen waarin je onder andere leert jouw stem en de woorden die je zegt als instrument te gebruiken om de meest geweldige seks ooit te hebben.
 • Ejaculatie Trainer om onder andere volledige controle over je eigen orgasmes te hebben en zelfs leert om meervoudig klaar te komen.

Deze drie boeken zijn stuk voor stuk ONTZETTEND waardevol in mijn seksleven. Daarna ben ik ook met de Revolutionaire Seks Methode aan de slag gegaan, simpelweg omdat ik er helemaal klaar mee was om als een downy in bed te presteren.

In deze review geef ik je een uniek kijkje in het ebook de Revolutionaire Seks Methode en de bonussen die je trouwens hier kunt uitproberen. Ik laat je zien wat je te wachten staat als je besluit om jouw seksleven een opkikker te geven.

Dit zijn de boeken van Luuk Zwart:

Doel van de Revolutionaire Seksmethode

Het voornaamste doel van de Revolutionaire Seks Methode mag duidelijk zijn; het zou mannen leren om het maximale uit hun seksleven te halen. Het moet ervoor zorgen dat jij nooit meer een saai of stuntelig seksleven hebt. Op deze pagina beweren de makers van het product zelfs dat je een seksgod zou worden.

Het is nou eenmaal zo dat als je niet goed in bed presteert, vrouwen je sneller aan de kant schuiven. Ze willen geen groentje in bed, maar een man die van wanten weet. Als je nog niet zoveel ervaring hebt dan komt daar de Revolutionaire Seks Methode om de hoek kijken.

Technieken, posities, praktische voorbeelden en eigenlijk alles wat een man zou moeten weten om geweldig in bed te worden. Door de regels en technieken van dit boek en de bonussen aan te houden zouden vrouwen verslaafd aan ons raken en nooit meer een ander willen. 

Ik kocht het product in juni 2017 en nam de proef op de som in mijn relatie. Werkt het echt of is het waardeloos?

Wat kun je van de Revolutionaire Seksmethode

Na betaling krijg je het ebook en de audioversie per mail toegestuurd:

revolutionaire seks methode

Daarnaast krijg je een aantal bonussen:


Wat wordt er beschreven in het boek?

Jonathan en Oscar beschrijven:

 • de mythes over seks en vrouwen.
 • wat het nut is van ervaring.revolutionaire seks methode
 • een stukje vrouwelijke anatomie en wat gebeurt tijdens een orgasme.
 • waarom het zo belangrijk is dat zij een orgasme heeft.
 • wat de verschillen zijn tussen opwinding bij mannen en vrouwen.
 • hoe je haar geil maakt en waarom dominantie zo belangrijk is.
 • belangrijke voorbereidingen voordat je überhaupt met een vrouw het bed in duikt.
 • afwisseling, multitasken, anale seks, variatie, standjes en waarom emotie zo belangrijk is tijdens de seks.
 • hoe je avontuurlijk wordt in bed.
 • het belang van naspel en hoe je dit op de juiste manier doet.

Mijn persoonlijke ervaring met de Revolutionaire Seks Methode

Laat ik met de deur in huis vallen. De Revolutionaire Seks Methode is zo basic als wat. 

In mijn ogen kan iedere man dit soort dingen bedenken die in dit ebook en bijkomende audio-opname worden behandeld.

Begrijp me niet verkeerd. Het ebook is wel goed. De inhoud is op zich goed. Alleen is dit zo basis voor mij dat het geen enkele waardevolle toevoeging had. Alleen voor mannen die nog 0 ervaring hebben met vrouwen en zelfs nog maagd zijn.

Dan is het misschien een goed idee om dit boek door te nemen. Maar verder… Focus ik me veel liever op het werk van Luuk Zwart. Die zijn tenminste uniek en vernieuwend. Daar haal je pas ECHT iets uit.

Pluspunten

 • Audioversie van het boek.
 • Laat zien wat vrouwen willen van jou in bed.
 • Vrouwelijke brein over seks.
 • Leuke weetjes en ideetjes voor een sprankelend seksleven

Minpunten

 • Het is zeer basic en algemeen.
 • De bonussen voegen niets toe.
 • Alle informatie is gewoon op het internet te vinden (bijvoorbeeld op meesterminnaar.nl)

Is de Revolutionaire Seksmethode iets voor jou?

Voor mij was de Revolutionaire Seksmethode van Jonathan & Oscar weinig nieuws. Het voegde weinig toe. Allerlei dingen over dat je meer afwisseling moet creëren en de uitleg over een vagina. Tja, dat zijn dingen die je bij wijze van in de biologieboeken op de middelbare school nog te zien krijgt.

revolutionaire seks methode

Voor meer verdieping wil ik je aanraden om eens te kijken bij de Meesterminnaar Methode of, als je die al hebt mogen ervaren, bij Dirty Talk Geheimen van sekscoach Luuk Zwart.

Het werk van Jonathan & Oscar is dan in mijn ogen ook echt onder de maat. Natuurlijk moet je het helemaal zelf weten. Als jij jezelf ziet als complete leek op seksgebied, dan kan het wel iets voor je zijn. 

Maar verder? Lekker laten staan en ga aan de slag met het werk van Luuk Zwart. De Meesterminnaar Methode gaat je ZOVEEL meer brengen dat deze hele ‘seks methode’.

Naast dat het boek weinig nieuws te melden heeft lijkt het erop dat de makers het gewoon maar even snel in elkaar hebben geflanst. Mêh.

Bekijk het boek HIER met KMA korting

Of klik hier voor meer informatie.

Beoordeling Revolutionaire Seks Methode

4.6

Inhoud

5.0/10

Praktisch

6.0/10

Gemak

4.0/10

Bruikbaarheid

3.0/10

Stijl

5.0/10
Advertisement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier alsjeblieft je naam in.