Gespreksninja (Versiercoach / Tim Veninga) Review + Ervaringen8 min read

0
1146
Versiercoach Gespreksninja review

Gespreksninja is een online video training uitgebracht door Versiercoach. Tim Veninga heeft alle modules binnen de cursus ingesproken.

Het is gemaakt voor jou als je moeite hebt met praten met vrouwen. Ruim twee jaar terug ben ik zelf met Gespreksninja aan de slag gegaan, puur omdat de wanhoop mij te groot werd. 

KMA korting op deze online training

Aardig als ze zijn biedt Versiercoach een speciale KMA korting op de Gespreksninja videotraining. Via onderstaande link ga je direct naar de overzichtspagina en zie je de korting terug in de prijs.


Of kijk hier voor meer informatie.

1.0 Gespreksninja Review en Ervaringen

Ik was niet slechts wat verlegen, simpelweg klapte ik dicht zodra ik met een mooie meid ging praten. Zelfs voordat ik haar aansprak werd ik al zenuwachtig. Alsof iets in mij zei "STOP NU!" waardoor ik blokkeerde. Vrouwen versieren was voor mij ontzettend moeilijk.

Er ging van alles door mijn hoofd waarom het een belachelijk idee was om met haar te gaan praten; het gesprek zou toch wel stil vallen en ik weet niet wat ik moet zeggen.

Het was zeer storend en jarenlang heeft deze "ik weet niet wat ik moet zeggen" stoornis mij geteisterd. Tot ik er op een dag zo ontzettend klaar mee was dat ik de knoop doorhakte. De cursus Gespreksninja was op dat moment nog vrij nieuw en stond nog in de kinderschoenen. Het was toen ook nog wat goedkoper en niet zo uitgebreid als de huidige versie.

Intussen heeft de videocursus een flinke opfrisbeurt gekregen en zijn er veel nieuwe mogelijkheden toegevoegd voor zowel de nieuwe als oude cursisten.

In deze review lees je mijn ervaringen met de uitgebreide online video cursus Gespreksninja met als main-trainer Tim Veninga. Ook wel bekend van zijn boek Manslut. In deze review krijg je een uniek kijkje in de cursus, wat je te wachten staat als je er mee aan de slag gaat en je leest wat het mij wel of niet heeft gebracht.

1.1 Doel van Gespreksninja

Gespreksninja heeft eenzelfde insteek als de cursus Conversatie Koning van Versiercoach grootste concurrent AttractionGym.

Beide cursussen hebben als hoofddoelen om mannen te leren:

 • makkelijker een gesprek aan te knopen met aantrekkelijke vrouwen.
 • makkelijker een gesprek aan te houden met vrouwen.
 • leukere gesprekken te voeren.
 • spannendere gesprekken te voeren.
 • intiemere gesprekken te voeren.
 • altijd weten wat je kan zeggen, waar of wanneer dan ook.
 • je stem en intonatie als instrumenten te gebruiken om je eigen doelen te behalen.
 • meer vrouwen in hun leven en in hun bed te krijgen
 • gespreksninja

  Kortgezegd zou het ons leren om NOOIT meer met de mond vol tanden te staan, waardoor niet alleen aanspreekangst verdwijnt, maar ook nog eens de "ik weet niet wat ik moet zeggen" stoornis voorgoed wordt vernietigd.

  De kans is groot dat je zelf met één of meerdere van volgende problemen kampt:

  • vrouwen aanspreken gaat je moeilijk af.
  • je bent nerveus in de omgang met aantrekkelijke vrouwen.
  • gesprekken vallen snel en vaak dood of:
  • met vrouwen praten lukt wel, maar de friendzone is meestal het gevolg terwijl je zelf meer wil.
  • er zijn genoeg vrouwen met wie je omgaat, maar het lijkt nooit op iets uit te monden of:
  • er zijn maar weinig vrouwen in je leven en je wil dat veranderen.
  • sommige gasten lijkt het heel natuurlijk af te gaan met vrouwen; dat wil jij ook wel.

  Gaat Gespreksninja de oplossing bieden? Ik nam de proef op de som.


  1.2 Wat je krijgt na betaling van Gespreksninja

  Voordat we ingaan op mijn persoonlijke ervaringen met Gespreksninja, bied ik jou een unieke kijk in de cursus.

  Op het moment dat je de betaling hebt gedaan via deze pagina krijg je een tweetal e-mails waarin 1. wordt bevestigd dat je hebt betaald en 2. toegangsgegevens tot Gespreksninja plus het ebook 'Gespreksninja; 698 Kant-En-Klare Zinnen'. Dit ebook bevat alle zinnen, woorden en one-liners per onderdeel/module. 

  Als je succesvol bent ingelogd ga je naar de volgende pagina waarin je naar de introductie gaat:

  gespreksninja

  Er worden wat huishoudelijke mededelingen en instructies gegeven om het maximale uit deze training te halen. Als er iets mis is gegaan bij het toezenden van het ebook, staat hier ook een link om het alsnog te downloaden.

  Ga verder naar "OVERZICHT" bovenin de menubalk en je komt terecht bij de eerste 6 modules:

  Elke module bevat een video en daarnaast één of meerdere opdrachten die je direct of later gaat uitvoeren.

  Tim Veninga geeft het belang aan van het zijn van de schildpad vs. de haas. Ga niet overhaasten. Het is essentieel bij deze online cursus om niet in één keer alle video's te bekijken, maar om rustig minimaal één of twee weken uit te trekken voor het oefenen per module. Zo worden de nieuwe technieken ons rustig aangeleerd en worden fouten zoveel mogelijk vermeden.

  Naast de zes basis modules heeft Tim Veninga ook nog eens zes bonussen beschikbaar gesteld:

  In de bonussen krijgen we onder andere het boek Manslut als audioboek aangeboden, waarin Tim Veninga het hele boek heeft ingesproken. Het audioboek is netjes opgedeeld in hoofstukken & erg leuk om nog eens te horen. 

  Alles mooi en aardig hoor ik je denken, maar brengt het resultaat?


  2.0 Mijn persoonlijke ervaring met Gespreksninja

  ​Alright. ​Het is goed om te weten dat ik EERST met Conversatie Koning van AttractionGym aan de slag ben gegaan. Echter heeft dat product me bar weinig resultaat opgeleverd. Dus ik zocht iets anders. Iets wat meer bij me paste.​​​

  ​En laat ik nog steeds eerlijk met je zijn. Gespreksninja is fantastisch en BAANBREKEND geweest voor mij.

  ​Gespreksninja heeft mij ​belachelijk goeie resultaten gebracht. En dat is ​niet alleen te wijden aan de reguliere modules​.

  De theorie en opdrachten uit de modules zijn ​soms saai om te volgen. Dat moet ik toegeven. MAAR... er zitten ontzettend wijze en praktische lessen in van Tim.

  ​Conversatie Koning is wat dat betreft 'leuker' en makkelijker te volgen. Echter zorgt Gespreksninja bij mij voor VEEL meer resultaat.

  gespreksninja

  Meer vrouwen in mijn leven en in mijn bed. ​Dat is wat ik wilde. En met behulp van de lessen uit Gespreksninja is dat gelukt. Ik wist EINDELIJK ​hoe ik de angst van het vrouwen aanspreken ​moest overwinnen. En dat was erg hardnekkig in mijn geval.

  Eindelijk dus. Door de lessen van Tim Veninga wist ik beter hoe ik vrouwen moest aanspreken en hoe ik leuke, interessante en spannende gesprekken moest voeren. EINDELIJK. Haha. Het lukte!

  2.1 ​Er is één bonus die voor verbluffende resultaten ​zorgde

  ​Jep. Je leest het goed. Naast de hoofdmodules is er één onderdeel geweest die voor mij een absolute eye-opener was. Toen ik die principes ging toepassen ging het als een speer.

  Dat komt ​​door de bonus: "Sociale Dominantie". Dit onderdeel van de cursus, waarover ik overigens meer goede verhalen heb gelezen, is voor mij ​​​écht het meest waardevolle onderdeel van de cursus. 

  gespreksninja

  Sociale Dominantie heeft als doel om vrouwen in onze directe omgeving te versieren; de vrouwen die we al op regelmatige basis tegenkomen.

  Bijvoorbeeld collega's, studiegenoten of vriendinnen (van vrienden/vriendinnen).

  De theorie die in deze bonus wordt uitgelegd is zo helder en kan zo simpel worden toegepast (zonder dat iemand er ook maar iets van merkt).

  Het is haast om bang van te worden. 

  Na het integreren van Sociale Dominantie kreeg ik in twee weken meer vrouwen in bed dan in het halve jaar daarvoor. 

  Het ebook is trouwens ook ERG handig en heeft mij meerdere avontuurtjes bezorgd. Bizar besef ik me, hoe krachtig één zinnetje kan zijn en de hele interactie een totaal andere wending kan geven.

  Dit maakt de investering in Gespreksninja MEER dan waard.

  2.2 Pluspunten

  • Veel sterke informatie om mee aan de slag te gaan.
  • Handig navigeren door de cursus.
  • ​Ontzettend waardevol ebook waarmee je zinnen letterlijk kan knippen en plakken in real-life. Het ebook is ERG handig om gesprekken een totaal andere wending te geven. Van saai naar spannend. Van gezellig naar seksueel. Ik wist niet dat het zo eenvoudig was
  • Geweldige bonus "Sociale Dominantie" die direct voor verbluffende resultaten zorgt.

  2.3 Minpunten

  • Vrij monotoon. Soms lastig om je aandacht erbij te houden.

  3.0 Is dit deze cursus iets voor jou?

  ​Het ebook, de hoofdcursus en de fantastische bonus maken dat Gespreksninja ​een ​dikke voldoende krijgt. ​Deze cursus zorgde voor prachtig resultaat, in tegenstelling tot Conversatie Koning.

  Ik neem aan dat het de bedoeling is dat de zes hoofdmodules ervoor moeten zorgen dat we meer intieme relaties met vrouwen in ons leven krijgen, op lange termijn.

  ​En ik kan beamen dat dat ontzettend is gelukt. Dit samen met 'Van Chat Naar Bed' en je hebt een sublieme combinatie.

  ​Onderzoek voor jezelf of deze stijl ook bij jou past.

  GESPREKSNINJA

  ​Wat ik zelf heel sterk vind bij Versiercoach is dat je leert meer uit jezelf te halen. Daar waar ik bij AttractionGym juist vaak de indruk krijg dat je een soort van persona op moet zetten. 

  ​Bij die laatste lijkt het vaak alsof dingen 1-op-1 gekopieerd en geplakt zijn uit de Amerikaanse pick-up wereld. En dat mag voor Daan de Ram werken. Helaas niet voor mij. 

  ​Versiercoach is wat 'rauwer' en dat past meer bij mij.

  3.1 Gespreksninja kopen/downloaden

  Aardig als ze zijn biedt Versiercoach een speciale KMA korting op de Gespreksninja videotraining. Via onderstaande link ga je direct naar de overzichtspagina en zie je de korting terug in de prijs.


  Of kijk hier voor meer informatie.

  Beoordeling Gespreksninja

  8.2

  Inhoud

  9.6/10

  Praktisch

  8.2/10

  Gemak

  7.0/10

  Bruikbaarheid

  9.0/10

  Stijl

  7.0/10

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul je reactie in!
  Vul hier alsjeblieft je naam in.