Gespreksninja (Versiercoach / Tim Veninga) Review + Ervaringen7 min read

0
2267
Versiercoach Gespreksninja review

Gespreksninja is een online video training uitgebracht door Versiercoach. Tim Veninga  heeft alle modules binnen de cursus ingesproken.

Het is gemaakt voor jou als je moeite hebt met praten met vrouwen. Ruim twee jaar terug ben ik zelf met Gespreksninja aan de slag gegaan, puur omdat de wanhoop mij te groot werd. 

1.0 Gespreksninja Review en Ervaringen

Ik was niet slechts wat verlegen, simpelweg klapte ik dicht zodra ik met een mooie meid ging praten. Zelfs voordat ik haar aansprak werd ik al zenuwachtig. Alsof iets in mij zei "STOP NU!" waardoor ik blokkeerde. Vrouwen versieren was voor mij ontzettend moeilijk.

Er ging van alles door mijn hoofd waarom het een belachelijk idee was om met haar te gaan praten; het gesprek zou toch wel stil vallen en ik weet niet wat ik moet zeggen.

Het was zeer storend en jarenlang heeft deze "ik weet niet wat ik moet zeggen" stoornis mij geteisterd. Tot ik er op een dag zo ontzettend klaar mee was dat ik de knoop doorhakte. De cursus Gespreksninja was op dat moment nog vrij nieuw en stond nog in de kinderschoenen. Het was toen ook nog wat goedkoper en niet zo uitgebreid als de huidige versie.

Intussen heeft de videocursus een flinke opfrisbeurt gekregen en zijn er veel nieuwe mogelijkheden toegevoegd voor zowel de nieuwe als oude cursisten.

In deze review lees je mijn ervaringen met de uitgebreide online video cursus Gespreksninja met als main-trainer Tim Veninga. Ook wel bekend van zijn boek Manslut. In deze review krijg je een uniek kijkje in de cursus, wat je te wachten staat als je er mee aan de slag gaat en je leest wat het mij wel of niet heeft gebracht.

1.1 Doel van Gespreksninja

Gespreksninja heeft eenzelfde insteek als de cursus Conversatie Koning van Versiercoach grootste concurrent AttractionGym.

Beide cursussen hebben als hoofddoelen om mannen te leren:

 • makkelijker een gesprek aan te knopen met aantrekkelijke vrouwen.
 • makkelijker een gesprek aan te houden met vrouwen.
 • leukere gesprekken te voeren.
 • spannendere gesprekken te voeren.
 • intiemere gesprekken te voeren.
 • altijd weten wat je kan zeggen, waar of wanneer dan ook.
 • je stem en intonatie als instrumenten te gebruiken om je eigen doelen te behalen.
 • meer vrouwen in hun leven en in hun bed te krijgen
 • gespreksninja

  Kortgezegd zou het ons leren om NOOIT meer met de mond vol tanden te staan, waardoor niet alleen aanspreekangst verdwijnt, maar ook nog eens de "ik weet niet wat ik moet zeggen" stoornis voorgoed wordt vernietigd.

  De kans is groot dat je zelf met één of meerdere van volgende problemen kampt:

  • vrouwen aanspreken gaat je moeilijk af.
  • je bent nerveus in de omgang met aantrekkelijke vrouwen.
  • gesprekken vallen snel en vaak dood of:
  • met vrouwen praten lukt wel, maar de friendzone is meestal het gevolg terwijl je zelf meer wil.
  • er zijn genoeg vrouwen met wie je omgaat, maar het lijkt nooit op iets uit te monden of:
  • er zijn maar weinig vrouwen in je leven en je wil dat veranderen.
  • sommige gasten lijkt het heel natuurlijk af te gaan met vrouwen; dat wil jij ook wel.

  Gaat Gespreksninja de oplossing bieden? Ik nam de proef op de som.

  1.2 Wat je krijgt na betaling van Gespreksninja

  Voordat we ingaan op mijn persoonlijke ervaringen met Gespreksninja, bied ik jou een unieke kijk in de cursus.

  Op het moment dat je de betaling hebt gedaan via deze pagina krijg je een tweetal e-mails waarin 1. wordt bevestigd dat je hebt betaald en 2. toegangsgegevens tot Gespreksninja plus het ebook 'Gespreksninja; 698 Kant-En-Klare Zinnen'. Dit ebook bevat alle zinnen, woorden en one-liners per onderdeel/module. 

  Als je succesvol bent ingelogd ga je naar de volgende pagina waarin je naar de introductie gaat:

  gespreksninja

  Er worden wat huishoudelijke mededelingen en instructies gegeven om het maximale uit deze training te halen. Als er iets mis is gegaan bij het toezenden van het ebook, staat hier ook een link om het alsnog te downloaden.

  Ga verder naar "OVERZICHT" bovenin de menubalk en je komt terecht bij de eerste 6 modules:

  Elke module bevat een video en daarnaast één of meerdere opdrachten die je direct of later gaat uitvoeren.

  Tim Veninga geeft het belang aan van het zijn van de schildpad vs. de haas. Ga niet overhaasten. Het is essentieel bij deze online cursus om niet in één keer alle video's te bekijken, maar om rustig minimaal één of twee weken uit te trekken voor het oefenen per module. Zo worden de nieuwe technieken ons rustig aangeleerd en worden fouten zoveel mogelijk vermeden.

  Naast de zes basis modules heeft Tim Veninga ook nog eens zes bonussen beschikbaar gesteld:

  In de bonussen krijgen we onder andere het boek Manslut als audioboek aangeboden, waarin Tim Veninga het hele boek heeft ingesproken. Het audioboek is netjes opgedeeld in hoofstukken & erg leuk om nog eens te horen. 

  Alles mooi en aardig hoor ik je denken, maar brengt het resultaat?

  2.0 Mijn persoonlijke ervaring met Gespreksninja

  Ik zal nog steeds eerlijk zijn, Gespreksninja is een goed product. 

  "Waarom is het niet fantastisch?" hoor ik je denken.

  Al heeft Gespreksninja mij wel belachelijk goeie resultaten gebracht, het is vrijwel niet te wijden aan de reguliere modules. Ook Manslut zelf was leuk om te lezen, maar meer ook niet. 

  De theorie en opdrachten uit de modules zijn niet erg motiverend en hebben mijn leven niet erg verrijkt.

  Simpelweg kon ik er niet zoveel mee. De theorie klinkt misschien leuk, het heeft nauwelijks voor mij gewerkt in de praktijk.

  Zelfs na intens ermee te oefenen heeft het niet gebracht wat ik hoopte.

  gespreksninja

  Meer vrouwen in mijn leven en in mijn bed. Zelfs na de cursus wist ik nog steeds niet wat ik moest zeggen. Ik wist nog steeds niet hoe ik de angst van het vrouwen aanspreken kon overwinnen. 

  Dat klinkt misschien heel raar na het volgen van een cursus over hoe je betere gesprekken leert voeren met vrouwen, maar ik ben er gewoon heel eerlijk over. Wellicht dat het probleem bij mezelf lag; geloof me echter als ik zeg dat ik keihard met de theorie aan de slag ben gegaan om dit gebied van mijn leven onder de knie te krijgen.

  2.1 Hoe kan het dan dat ik toch verbluffende resultaten behaalde?

  Goeie vraag. Ga ik je nu uitleggen.

  Dat komt puur (en vrijwel alleen) door de bonus: "Sociale Dominantie". Dit onderdeel van de cursus, waarover ik overigens meer goede verhalen heb gelezen, is voor mij vrijwel het enige écht waardevolle onderdeel van de cursus. 

  gespreksninja

  Sociale Dominantie heeft als doel om vrouwen in onze directe omgeving te versieren; de vrouwen die we al op regelmatige basis tegenkomen.

  Bijvoorbeeld collega's, studiegenoten of vriendinnen (van vrienden/vriendinnen).

  De theorie die in deze bonus wordt uitgelegd is zo helder en kan zo simpel worden toegepast (zonder dat iemand er ook maar iets van merkt).

  Het is haast om bang van te worden. 

  Na het integreren van Sociale Dominantie kreeg ik in twee weken meer vrouwen in bed dan in het halve jaar daarvoor. 

  Het ebook is trouwens ook ERG handig en heeft mij meerdere avontuurtjes bezorgd. Bizar besef ik me, hoe krachtig één zinnetje kan zijn en de hele interactie een totaal andere wending kan geven.

  Dit maakt de investering in Gespreksninja MEER dan waard.

  2.2 Pluspunten

  • Veel informatie om mee aan de slag te gaan.
  • Handig navigeren door de cursus.
  • Waardevol ebook waarmee je zinnen letterlijk kan knippen en plakken in real-life. Het ebook is ERG handig om gesprekken een totaal andere wending te geven. Van saai naar spannend. Van gezellig naar seksueel.
  • Geweldige bonus "Sociale Dominantie" die direct voor verbluffende resultaten zorgt.

  2.3 Minpunten

  • Vrij monotoon. Soms lastig om je aandacht erbij te houden.

  2.4 Is deze cursus iets voor jou?

  Door het ebook EN Sociale Dominantie krijgt Gespreksninja toch een voldoende. Dit heeft er puur mee te maken dat het uiteindelijk wel mooie resultaten heeft gebracht.

  Ik neem aan dat het de bedoeling is dat de zes hoofdmodules ervoor moeten zorgen dat we meer intieme relaties met vrouwen in ons leven krijgen, op lange termijn.

  Die modules hebben zoals je hebt kunnen lezen niet voor de resultaten gezorgd waar ik op had gehoopt.

  Het kan heel goed zijn dat de cursus voor jou wel werkt.

  GESPREKSNINJA

  Ik heb diverse succesverhalen gelezen van mensen die wél zeer enthousiast zijn over Gespreksninja. Het lijkt erop dat het per persoon wat uiteenloopt.

  Zelf heb ik meer blijvend succes op de lange termijn ervaren met Conversatie Koning van AttractionGym. In de review van Conversatie Koning lees je waarom het voor mij beter heeft gewerkt dan Gespreksninja.

  Nogmaals, dit is voor iedereen anders. De hele benadering van AttractionGym vind ik zelf wat prettiger en bij hun producten leer je meer op een authentieke manier vrouwen versieren. Daar waar ik bij Tim Veninga meer de indruk krijg dat je een persona op moet zetten om meer succes met vrouwen te krijgen.

  Beoordeling Gespreksninja

  6.9

  Inhoud

  7.3/10

  Praktisch

  7.0/10

  Gemak

  7.0/10

  Bruikbaarheid

  6.5/10

  Stijl

  6.5/10

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul je reactie in!
  Vul hier alsjeblieft je naam in.