Review: Ejaculatie Trainer van Luuk Zwart + Mijn Ervaringen6 min read

0
823
Ejaculatie Trainer ervaringen

Dit is de review van de Ejaculatie Trainer. Deze trainer is uitgebracht door Luuk Zwart, ook wel bekend van Meesterminnaar.nl.

In dit artikel ontdek je mijn ervaringen met het 5 weken plan en of de training het geld waard is. 

1.0 Ejaculatie Trainer Review en Ervaringen

De aanschafkosten mogen er namelijk zijn. Zelfs met deze korting is de prijs niet mis. Daar mag dus wel wat tegenover staan! 

Begin 2018 heb ik de Ejaculatie Trainer zelf gekocht en ben ik met alles wat er bij komt kijken aan de slag gegaan. Het was niet makkelijk maar het is het meer dan waard.

In dit artikel ga je een zo heldere weergave krijgen van wat de Ejaculatie Trainer precies inhoudt, wat je ermee kan en wat het je gaat opleveren. Buiten dat lees je hoe mijn situatie voor de Ejaculatie Trainer was en hoe die nu is.  

1.1 Wie is Luuk Zwart eigenlijk?

Luuk Zwart is bekend van zijn website meesterminnaar.nl.

Hij coacht mannen (en tegenwoordig ook vrouwen) om het beste uit hun seksleven te halen. Allerlei problemen op seksueel gebied worden aan het licht gebracht op zijn websites en in zijn producten.

Vóór het ontwikkelen van de Ejaculatie Trainer heeft Luuk twee boeken geschreven:

 1. Meesterminnaar Methode; hoe je een vrouw mindblowing orgasmes geeft en een verpletterende indruk achterlaat. Bij ons krijgt dit boek een 8.3/10.
 2. Dirty Talk Geheimen; wat je kan doen met je stem- en woordgebruik om de meest geweldige seks te hebben die je je maar kan voorstellen. Cijfer: 9.6/10.
Ejaculatie Trainer Review Luuk Zwart

Gaat de Ejaculatie Trainer dit overtreffen?

1.2 Het nut van de Ejaculatie Trainer

Concreet: de Ejaculatie Trainer is ervoor om het probleem van vroegtijdig klaarkomen bij mannen op te lossen. 

En dit probleem is niet zomaar een probleem. Het is een hardnekkig issue dat speelt bij veel mannen. Met name onder de jongeren en mannen tot 30 jaar, maar ook 40'ers, 50'ers en nog oudere mannen kunnen er last van hebben.

Geen controle hebben over je orgasme is niet alleen voor jezelf mega frustrerend. Vrouwen kunnen hier ontzettend op afknappen, omdat je niet in staat bent haar goed en uitgebreid te neuken.

Dit klinkt misschien plat maar is wel waar een vrouw naar verlangt. Een vrouw wil lange sekssessies met haar (seks)partner ervaren. Kan je haar dat niet bieden, dan rent ze sneller bij je weg dan een hert voor een leeuw.

Daarom is het zo belangrijk om volledige controle te bezitten over -het inhouden van- je kwakje.

2.0 Wat is de Ejaculatie Trainer?

Als je kampt met vroegtijdig klaarkomen, dan kan de Ejaculatie Trainer je daarbij helpen.

Het is een plan & training die in principe 5 weken duurt. Na die 5 weken pak je natuurlijk verder en blijf je ermee aan de slag gaan. Zie het als autorijden. Eerst volgen er lessen. Dan behaal je je rijbewijs. Daarna ga je zelfstandig de weg op en doe je verdere ervaring op.

Zo werkt het ook bij de Ejaculatie Trainer. Het is niet ingewikkeld, alleen staat er wel een gestructureerd plan voor.

2.1 Dit is wat je krijgt

 • Het ebook "Ejaculatie Trainer; de Ultieme Handleiding Voor Oneindig Lange Seks". Luuk Zwart bespreekt in dit boek uitgebreid alle onderliggende oorzaken van jouw seksuele frustraties en problemen en hoe je deze aan de hand van vele technieken gaat overwinnen. Alle technieken die je kan gebruiken worden hierin uitgelegd.
 • De Ejaculatie Trainer kalender waarop je precies alles bijhoudt wanneer je wat gaat doen.
 • De Ejaculatie Voortgangsmeter. Hierop houd je je resultaten bij. Je begint op een 0-punt (daar waar je nu staat) en gaat per dag en per week bijhouden waarin je bent verbeterd en waar je nog aan wilt werken.
 • FAQ met meest gestelde vragen.
 • De Misselijkmakende Orgasmetruc. Een prachtige bonus over hoe je ervoor zorgt dat jouw vriendin na de eerste keer seks met jou 100% nog een keer seks met je wil (tenzij je het verkloot natuurlijk).
 • De Totale Orgasme Controle is een handige bonus juist op het moment dat je moeite hebt met het krijgen van een orgasme. Denk aan oncomfortabele situaties of op het moment dat jij/jullie veel alcohol op hebben. Met deze bonus zorg je ervoor dat je heel makkelijk een orgasme krijgt.

Om alles in goede banen te leiden krijg je elke week een nieuwe challenge opgestuurd van Luuk Zwart. Daarmee valt alles op zijn plek en combineer je theorie met de praktijk.

ejaculatie trainer misselijkmakende orgasmetruc
bonus 4 voortgangsmeter

Al met al is het een zeer gestructureerde aanpak van een hardnekkig probleem. Daar waar andere 'oplossingen' worden ingezet om de symptomen te bestrijden van het vroegtijdig klaarkomen; de Ejaculatie Trainer is een stap-voor-stap methode om het probleem bij de wortel aan te pakken.

Het prettige aan de Ejaculatie Trainer is dat het langdurige oplossingen biedt. Maar als je vanavond al een afspraakje hebt staan, zullen de technieken die in hoofdstuk 7 vanaf pagina 78 direct van pas komen.

2.2 Pluspunten

 • Boeken en bonussen zijn goed te volgen (makkelijk te lezen, bevat veel humor)
 • Uitgebreid arsenaal aan verschillende technieken
 • Prijs/kwaliteit
 • Concrete, praktische oplossingen
 • Zorgt voor totale controle over je orgasme
 • Gevolg: gezonde (seks)relatie(s)
 • Luuk Zwart geeft bij meer persoonlijke vragen altijd uitgebreid antwoord
 • Wat je situatie nu ook is, de problemen met betrekking tot vroegtijdig klaarkomen worden voor eens en voor altijd OPGELOST. Mits je de training tot op de letter volgt.

2.3 Minpunten

 • Pittige training
 • Kost behoorlijk wat tijd en inzet om alles onder de knie te krijgen

3.0 Mijn situatie vóór Ejaculatie Trainer

Heel wat jaren terug, toen ik nog echt een groentje was als het neerkomt op seks, was ik echt het typische groentje. Slecht met vrouwen. Totaal geen weet van hoe het werkt in bed.

Dit betekent dat ik het regelmatig liet afweten. Daarmee bedoel ik niet dat kleine Rogier niet werkte, maar wel dat de vrouwen met wie ik het bed deelde meer dan eens onbevredigd achterbleven.

Ik had geen controle over mijn orgasmes. Daardoor kwam ik altijd heel snel klaar.

Vooral in mijn eerste relaties en avontuurtjes was het vaak voordat de 2 minuten gepasseerd waren al voorbij. Destijds had ik niet in de gaten dat dit een probleem was. Ik vond het allemaal wel prima. Ik had immers genoten. Zeer kort weliswaar. 

Pas veel later besefte ik me dat dit niet the way 2 go is als ik een vrouw OPRECHT volledig wil bevredigen.

Daarom besloot ik mezelf te verdiepen in hoe je je als man hoort te gedragen in bed, zodat vrouwen ook daadwerkelijk komen én terugkomen.

Gelukkig voor mij kreeg ik tijdje later een relatie met een seksverslaafde.

Deze relatie heeft zo'n 2,5 jaar geduurd. Je begrijpt dat ik goed heb kunnen oefenen.

Bonus 6 totale orgasme controle

En, om eerlijk te zijn heb ik in die tijd al veel geleerd als het gaat om controle krijgen over mijn orgasme. Maar ik was er nog niet. Nog steeds had ik mijn kwakje niet altijd onder controle.

3.1 Mijn ervaringen met Luuk Zwart's training

Compleet anders en geweldig als ik kijk naar hoe het er eerst aan toe ging.

ejaculatie trainer

Ejaculatie Trainer heeft mij geholpen in het verkrijgen van VOLLEDIGE controle over mijn orgasmes.

Vroegtijdig klaarkomen is simpel out of the question. Hoe geil de situatie ook is.

Het boek heeft er zelfs voor gezorgd dat ik een paar keer meervoudige orgasmes heb mogen ervaren. 

Dit blijft overigens nog wel een uitdaging. Dat is nu voor mij next-level shit 🙂

Bezoek de actiepagina van Luuk Zwart voor meer informatie >>

Beoordeling Ejaculatie Trainer

9.8

Inhoud

10.0/10

Praktisch

10.0/10

Gemak

8.8/10

Bruikbaarheid

10.0/10

Stijl

10.0/10

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier alsjeblieft je naam in.