Conversatie Koning (AttractionGym) Review + Ervaringen10 min read

0
1642
Conversatie Koning review

In deze review lees je mijn ervaringen met de online video cursus Conversatie Koning, ontwikkeld door AttractionGym en aan te schaffen voor een nog steeds schappelijke prijs.

Destijds kocht ik het product voor de beginprijs van €17,-. Een belachelijk laag tarief natuurlijk voor zo'n machtige cursus.

Jaren geleden kampte ik met de "Ik weet niet wat ik moet zeggen" stoornis. Of het echt een stoornis was, weet ik niet, maar zo voelde het wel voor mij.

Daarom ging ik op zoek naar een oplossing. Ik wilde gewoon normaal en leuk kunnen praten met chicks. In deze recensie van Conversatie Koning bespreek ik wat het mij heeft opgeleverd.

1.0 Conversatie Koning review en mijn ervaringen

Herkenbaar? Een knappe, lachende dame loopt je richting op of staat bij je in de buurt. Het enige wat je kunt doen is aan vrienden vertellen hoe mooi ze is en dat je oogcontact met haar hebt. Tot actie overgaan doe je niet. Bang dat je niet weet wat je moet zeggen, dat gesprek stil valt of dat ze je afwijst. 

Zo ging het voorheen ALTIJD bij mij.

Grote kans dat jij ook moeite hebt met het aanknopen van gesprekken met vrouwen die je wel ziet zitten. Als je daar geen problemen mee had, dan zou Conversatie Koning natuurlijk overbodig zijn. Toch is er voor iedereen wat te leren. Of je nou verschrikkelijk slecht bent in het voeren van gesprekken, of dat je al vrij makkelijk een babbeltje aangaat; Conversatie Koning is een online cursus voor elke man die meer uit zijn gesprekken (met prachtige vrouwen) wilt halen.

De prijs van het product lijkt regelmatig omhoog te gaan. Gelukkig kun je de cursus via ons voor een fatsoenlijke prijs krijgen.

Graag laat ik je het volgende zien:

 • Hoe de cursus eruit ziet en wat je krijgt na betaling.
 • Wat je van de cursus kan verwachten.
 • Welke problemen worden aangepakt.
 • Wat je moet doen om de cursus ten volle te benutten.
 • Wat mijn ervaringen zijn met Conversatie Koning en of het mij heeft gebracht wat AttractionGym beloofd dat het gaat brengen.

1.1 Insteek en het doel van de cursus 

AttractionGym heeft meerdere doelen opgesteld en problemen die moeten worden aangepakt door Conversatie Koning:

 • Je weet na het volgen van de cursus ALTIJD wat je moet zeggen en waar je over kan praten met vrouwen.
 • Met behulp van wat je zegt en hoe je het zegt ga je meer vrouwen versieren.
 • Het probleem wat bijna alle mannen hebben, "Ik weet niet (meer) wat ik moet zeggen", zou door deze cursus voor eens en voor altijd worden opgelost.
 • Hoe je ervoor zorgt dat je gesprekken met vrouwen interessant en spannend blijven.
 • Saaie gesprekken omdraaien naar iets intiems met een open, diepgaande en seksuele sfeer.

Kort gezegd wordt er beloofd dat je door middel van de cursus te allen tijde vrouwen kan versieren, waar dan ook en wanneer dan ook. 


2.0 Hoe ziet Conversatie Koning eruit na betaling? 

Na betaling van Conversatie Koning krijg je een aantal e-mails met toegangsinstructies tot de cursus. Als je inlogt kom je vervolgens in het scherm terecht wat er uitziet als de afbeelding hiernaast.

Als je nog geen andere producten van AttractionGym hebt aangeschaft dan staan die niet onder het kopje "In je bezit" maar verder naar onderen onder "Nog beschikbaar"

Klik vervolgens verder op "OPENEN" om verder met de cursus te gaan.

Vervolgens kom je uit op de pagina waar de gehele cursus op staat. Bestaande uit:

 • Een ebook genaamd: "Kroonjuwelen; 575 voorbeeldzinnen", waar vanuit je letterlijk zinnen kunt kopiëren en plakken in je gesprek.
 • Zes hoofdmodules
 • Drie bonusmodules
Conversatie Koning

2.1 Alle modules en onderdelen op een rijtje

conversatie koning
conversatie koning
conversatie koning

Het beste wat je uiteraard kunt doen is beginnen bij het begin. Zo zou je het ebook 'De Kroonjuwelen' kunnen bestuderen, maar in mijn ogen is het raadzaam om bij de eerste module te beginnen. 

Hierin krijg je namelijk ook een introductie en verdere uitleg over wat de beste volgorde en aanpak is.

Vervolgens kun je aan de slag. 

Daan de Ram en Arnoud geven samen de training en hebben het ingesproken. Ze geven vele tips en advies over  uiteenlopende onderwerpen. Niet alleen WAT je moet zeggen, maar ook HOE en WANNEER je het het beste kan zeggen. Je krijgt bijvoorbeeld de essentie van 'timing' en 'intonatie' te weten.

Je leert hoe je stopt als een bitch te praten (wat veel mannen doen) en echt als man te spreken.

In het Italiaans noemen ze dit ook wel "Sprezzatura"; de schijn van moeiteloosheid. Moeiteloos praat je met vrouwen, alsof het allemaal van een leien dakje loopt. Je kan de gesprekken zo buigen dat ze allerlei emoties ervaart; en dat is precies waardoor zij jou leuk gaat vinden.


3.0 Hoe ik Conversatie Koning heb ervaren 

Allereerst mijn complimenten aan zowel Daan als Arnoud voor het leveren van een topproduct. Het is in mijn ogen de prijs meer dan waard. Conversatie Koning heeft mij van veel frustratie, irritaties en problemen afgeholpen waar ik lange tijd mee heb gezeten. 

Daan en Arnoud geven op een hele prettige manier les. Ze geven goede voorbeelden met leuke en nuttige oefeningen, zodat je ook thuis kan oefenen.

Inmiddels is het alweer enkele jaren geleden dat ik Conversatie Koning heb aangeschaft en nog steeds heb ik er profijt van. Zo nu en dan spiek ik nog even in de Kroonjuwelen om weer wat nieuwe inspiratie op te doen of volg ik één van de video's als ik een specifiek doel wil behalen met een meid. 

3.1 Zo was mijn situatie vóór de cursus

Als je mij zag en sprak vóórdat ik met ConversatieKoning aan de slag ging, dan zou je dit herkennen en zien:

 • verlegen
 • vrouwen überhaupt nauwelijks durven aan te spreken in verband met angst voor stiltes
 • niet weten wat te moeten zeggen als ik dan toch het gesprek heb geopend
 • niet weten hoe ik met vrouwen moet connecten. "Hoe bouw je überhaupt een connectie op met mensen?" vroeg ik me af.
 • geen idee hebben hoe ik een interactie naar een intieme sfeer kan brengen.
 • angstig om mezelf te uiten.
 • over het algemeen gewoon geen idee hebben waar ik het met vrouwen over moet hebben (pijnlijk).

3.2 Dit werd mijn situatie ten tijde en ná Conversatie Koning

Toen ik mezelf eenmaal ging verdiepen in een nieuwe manier van converseren en nu ik zag hoe het OOK kan, veranderde er iets in me.

 • Ik was eindelijk in staat om vrouwen aan te spreken en leuke gesprekken met ze te voeren.
 • Ik was eindelijk in staat om vrouwen aan te spreken en leuke gesprekken met ze te voeren.
 • In vrij korte tijd steeg het aantal geïnteresseerde vrouwen in mijn leven explosief (wat een geweldig gevoel geeft trouwens).
 • Voor de eerste keer in mijn leven ben ik met drie verschillende vrouwen in een week tijd naar bed geweest. Dit voelde als een ware overwinning.
 • Voor het eerst met twee verschillende vrouwen het bed gedeeld in één weekend en daarnaast met andere vrouwen gezoend. Ik voelde me echt de (Conversatie) Koning.
 • Ik zat nauwelijks meer in mijn hoofd en deed gewoon waarvan ik vind dat ik moest doen.
 • "Ik weet niet wat ik moet zeggen" is voor altijd verleden tijd.

Overall voelde ik mij veel beter nadat ik een tijdje met Conversatie Koning aan de slag ben gegaan. Het geeft echt een kick om te zien hoe leuk vrouwen op je reageren omdat je jezelf openstelt.

4.0 De voor- en nadelen van deze online training

Nog steeds vind ik het wonderlijk dat zo'n vrij simpele cursus zoveel impact kan hebben. Misschien is dat juist wel de kracht van Daan de Ram en Arnoud van Veen. Dat het zo simpel uitgelegd is, waardoor het heel makkelijk toepasbaar is.

Wat ik je wel wil aanraden om te doen is om niet alles in één keer te gaan kijken. Kijk eerst maar eens een module, verdiep je in het bijgeleverde ebook 'De Kroonjuwelen' en ga eerst met de grondbeginselen aan de slag.

Stapje voor stapje kun je het dan verder brengen en zo ga je telkens naar het volgende niveau. Maar overlaad jezelf niet met informatie. Want dan weet je op een gegeven moment niet meer wat je wanneer moet doen.

Implementeer eerst één techniekje of één zinnetje en als je dát beheerst mag je door naar de volgende.

4.1 Pluspunten van ConversatieKoning

 • Geweldige manier van lesgeven.
 • Uitgebreide cursus die werkelijk elk gebied aanpakt over hoe je geweldige gesprekken voert met vrouwen.
 • Je leert om gewoon een eind weg te praten, zonder veel na te denken. 
 • De cursus stimuleert "authentieke expressie, vanuit je hart". Dat klinkt zweverig maar betekent werkelijk dat je zonder problemen zegt wat je wil zeggen, zonder je daar schuldig over te voelen, maar gewoon omdat jij het wil zeggen.
 • Het leert je in een gesprek met een sexy vrouw net zo relaxt te zijn als op het moment dat je met je beste vriend staat te praten. 
 • In je eigen tempo, op je eigen gemak de cursus volgen.

4.2 Mindere punten

 • De cursus schept het beeld dat je ALTIJD moet weten wat je moet zeggen. Het grappige is dat op het moment dat ik zelf relaxter werd in interacties, je niet eens altijd meer hoeft te weten wat je moet zeggen. Vaak is het ook gewoon een kwestie van ontspannen, je mond dicht houden, haar aan blijven kijkenlief lachen en dan komt er vanzelf wel weer wat.
 • Het kost behoorlijk wat tijd om de hele cursus te doorlopen en alle theorie toe te passen in de praktijk. Het is niet een kwestie van "overnight success", maar kost behoorlijk wat tijd en moeite om alles goed onder de knie te krijgen. Niet iedereen is daartoe bereid.

4.3 Is deze online cursus iets voor jou?

Persoonlijk heb ik ontzettend veel aan Conversatie Koning gehad. Ik vind deze cursus dan ook beduidend beter dan Gespreksninja van Verisercoach. 

Nu wetende dat hele simpele zinnetjes zoveel impact kunnen hebben op de hele interactie is geweldig. Meemaken dat vrouwen heel veel kunnen hebben en het zelfs cool vinden als je dingen zegt die andere mannen niet eens durven zeggen. Deze cursus is voor mij persoonlijk meer dan €1000,- waard als je kijkt naar wat het me heeft opgeleverd.

Als jij met de volgende problemen zit en je bent bereid om er serieus mee aan de slag te gaan, dan zal Conversatie Koning een zeer geschikte videocursus voor jou zijn:

 • Je weet meestal niet wat je moet zeggen.
 • Je ervaart problemen in het initiëren van gesprekken met vrouwen.
 • Op het moment dat je een gesprek bent aangegaan raakt het gesprek snel dood.
 • Een veelvoorkomend probleem is dat de gesprekken die je hebt oppervlakkig of saai zijn.
 • Je bent nerveus in gesprekken met aantrekkelijke meiden.
 • Mensen zeggen vaak "wat zeg je?" tegen je en je weet niet hoe dat kan.
 • Je articuleert niet duidelijk, praat te snel of hebt een monotone stem. 
 • Vrouwen zien je vaak eerder als vriend dan als aantrekkelijk persoon met wie ze wel een beschuitje willen eten.
 • Je bent verlegen, zeer terughoudend en hebt moeite met jezelf open te stellen.

Nogmaals, Conversatie Koning gaat -mits je er echt serieus mee aan de slag gaat- ervoor zorgen dat al deze problemen worden opgelost.

Bekijk de actiepagina van AttractionGym voor meer info.

Beoordeling Conversatie Koning

8.5

Inhoud

8.6/10

Praktisch

9.0/10

Gemak

7.0/10

Bruikbaarheid

8.9/10

Stijl

9.2/10

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier alsjeblieft je naam in.