Complete Ejaculatie Controle (Chris Coster) Review & Ervaringen10 min read

0
2913
Complete Ejaculatie Controle Review

Welkom bij de review van ​de Complete Ejaculatie Controle van auteur Chris Coster. Vandaag lees je mijn ervaringen met het ebook.

De subtitel van het boek gaat als volgt: "De Ultieme Bewezen Methode Om Vannacht Al Je Vroegtijdige Ejaculatie Problemen Voorgoed Te Verbannen."

Chris Coster doet hiermee nogal een bewering. Is het echt mogelijk om binnen één dag AL je problemen omtrent je orgasme te verhelpen?

Als je er nu aan zit te denken om het Complete Ejaculatie Controle pdf te downloaden, lees dan eerst deze review goed door. Laten we beginnen.

1.0 Complete Ejaculatie Controle Review en Ervaringen 

Kortgeleden heb ik het boek aangeschaft en uitgeprobeerd via completeejaculatiecontrole.nl. Wat handig voor jou om te weten is dat ik vorig jaar een andere (vergelijkbare) training heb aangeschaft.

Dit was de Ejaculatie Trainer van Luuk Zwart en is ook een stukje duurder. Die review kun je hier vinden. Aangezien ik dat product een 9.8 geef is het denk ik vrij lastig te overtreffen.

Vandaag gaan we de vergelijking maken tussen de Complete Ejaculatie Controle van Chris Coster en de Ejaculatie Trainer van Luuk Zwart.

Belangrijke informatie over beide cursussen:

Prijsverschil

 • Complete Ejaculatie Controle van Chris Coster kost de eerste keer €67,-. Daarna ga je (optioneel) een abonnement aan voor het programma 'Voor Altijd Beheersing Programma' van ongeveer €20,- per maand, waarvan de eerste maand €1,-. Dit abonnement is overigens niet verplicht en je kunt het ieder moment weer opzeggen. Ga je dit abonnement niet aan, dan zal je ook de bijbehorende bonussen NIET ontvangen en loop je het praktische plan die hierbij hoort mis.
 • Ejaculatie Trainer van Luuk Zwart kost eenmalig €197,-. Hier zitten alle bonussen bij en er zit geen abonnement aan vast.

Voordat ik inga op de inhoud van beide producten en de belangrijkste verschillen... ​​​​

1.1 Wie is Chris Coster?

Drs. Chris Coster, afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van Tesnelklaarkomen.nl.

Zijn missie is om zo veel mogelijk stellen in Nederland/België te begeleiden naar een gelukkig(er) seksleven en liefdesleven.

Dat doet hij zowel vanuit zijn praktijk in Amsterdam als via zijn online producten. Zijn tips, adviezen en begeleiding zijn gebaseerd op langdurige ervaring in deze sector.

Daarbij laat hij zich graag informeren wetenschappelijke onderzoeken via het bekende Pubmed en de richtlijnen rond seksuele klachten via de NHG-Standaard.

Chris Coster - Auteur Complete Ejaculatie Controle

Chris Coster (Auteur van Complete Ejaculatie Controle)

De informatie die hij verstrekt op zijn site is onafhankelijk en -zo beweert hij zelf- gecontroleerd door meerdere experts die sterk betrokken zijn op dit gebied. Ze streven naar correcte informatie die actueel, toegankelijk en betrouwbaar is.

Op zijn website geeft hij aan dat hij de interesse voor deze problematiek heeft ontwikkeld doordat hij zelf met deze problemen kampte in het verleden. Hij heeft zelf seksuele problemen ondervonden en ervoer daarbij veel schaamte. Deze seksuele problemen leidden vervolgens weer tot relatieproblemen. 

Destijds was hij er nog niet zo bewust van, maar achteraf gezien weet hij dat de relaties zijn stuk gelopen in verband met zijn seksuele problemen. Doordat hij het zelf heeft meegemaakt weet hij hoe naar het kan zijn. Vandaar dat hij zo gedreven is om andere mensen te helpen.

Hier kun je meer informatie vinden over Chris Coster.

2.0 Inhoud van twee producten

2.1 Complete Ejaculatie Controle (Chris Coster)

Complete Ejaculatie Controle Cover


Complete Ejaculatie Controle is het hoofdboek. Die krijg je sowieso voor €67,- en omvat 56 pagina's.

Onderstaande ebooks & programma zijn optioneel en krijg je ALLEEN als je kiest voor het abonnement van een kleine €20,- per maand. 

Complete Ejaculatie Controle

Bonus #1: Veilig Voorspel Voorbij

Complete Ejaculatie Controle

Bonus #2: Orgasme Zonder Penetratie

Complete Ejaculatie Controle

Bonus #3: PC Spier Gids & Trainingsplan

Complete Ejaculatie Controle

Bonus #4: Video's Van Het "Voor Altijd Beheersing Programma"

Complete Ejaculatie Controle

Bonus #5: 7 Tips voor Meer Plezier in je Seksleven

Complete Ejaculatie Controle

Bonus #6: Je Partner Het Bed in Verleiden in 3 Stappen

2.2 Inhoud Ejaculatie Trainer (Luuk Zwart)

De Ejaculatie Trainer is het hoofdboek en omvat 127 pagina's. Deze krijg je INCLUSIEF onderstaande bonussen voor €197,-.

Dit is bonus #1 en #2. Je krijgt een 5-weken-plan om alle theorie in de praktijk te brengen. Plus nog eens een 6de 'advanced' week met een geheime techniek.

Bonus #3 (Kalender)

Bonus #4 (Voortgangsmeter)

Bonus #5

Bonus #6

Bonus #7

3.0 De belangrijkste verschillen tussen de twee producten

3.1 Complete Ejaculatie Controle

 • Is een informatief & theoretisch boek
 • Bevat veel waardevolle informatie
 • Gunstige prijs
 • Mist in mijn ogen een concreet & praktisch stappenplan / planning > hiervoor moet je een abonnement aangaan.

Wat me opvalt aan de Complete Ejaculatie Controle is dat er veel aandacht is besteedt aan de theorie. Er wordt uitleg gegeven over de peniswerking en hoe een ejaculatie tot stand komt. Veelvoorkomende oorzaken en behandelmethoden van vroegtijdig klaarkomen worden in dit boek behandeld.

Het valt me tevens op dat er veel gesproken wordt in "misschien dat je probleem wordt opgelost" en "wellicht gaat dit helpen". 

Eerlijk gezegd vind ik dat niet erg actiegericht of praktisch klinken. Je krijgt veel theorie, maar een doeltreffend actieplan mis ik daarom.

Het klinkt naar mijn mening in dit boek alsof het allemaal 'misschien' gaat helpen. Het komt op mij over alsof de auteur zelf niet helemaal zeker van zijn zaak is.

Overigens zijn er door het boek heen wel een aantal praktische how-to's te vinden.

Deze oefeningen zijn er in de Complete Ejaculatie Controle te vinden:

 • Ontspanningsoefeningen
 • De point-of-no-return herkennen
 • Ademhalingsoefeningen tijdens de seks
 • Stop-En-Go Methode

Chris zegt "plan de oefeningen desnoods in je agenda". 

Voor mensen die geen idee hebben hoe je dit probleem moet tackelen is dit in mijn ogen niet erg werkbaar. Uit eigen ervaring weet ik namelijk dat het alleen effectief is met een concreet DAGELIJKS actieplan.

Ik heb mijn probleem met orgasmes opgelost door IEDERE dag te oefenen. Stap-voor-stap. Nu moet ik dit doen, vervolgens doe ik dat, etc.​

Je kunt wel dingen voor jezelf plannen, maar hoe weet je nu wat het juiste is om te doen op welk moment. En moet je het dan alleen doen of met je partner of ...

Dat wordt mij niet duidelijk uit de Complete Ejaculatie Controle.

De theorie is geslaagd, de praktijk gezakt.

Qua theorie doet het boek van Chris het heel goed, alleen biedt het geen juiste praktische benadering. Hierdoor kun je het boek wel lezen en de theorie heel interessant vinden. Als er geen praktische gids bij zit om al het geleerde in de praktijk toe te passen, heb je naar mijn ervaring niets aan de kennis.

Er wordt aandacht besteedt aan de oefeningen die je moet doen. Maar hoe, wanneer, waar en met wie, daar staat niets over in.

En daarin verschilt de Complete Ejaculatie Controle wezenlijk van de Ejaculatie Trainer.

3.2 Ejaculatie Trainer

 • Bevat een schat aan informatie
 • Is zeer praktijkgericht en bevat een concreet, duidelijk actieplan (inclusief kalender)
 • Is op een toegankelijke en humoristische wijze beschreven (ik houd wel van een humoristische twist bij dit soort serieuze onderwerpen)
 • Bevat veel meer oefeningen dan de Complete Ejaculatie Controle
 • Betaal je eenmalig wel meer voor (maar je ziet niet vast aan een abonnement om toegang te krijgen tot het praktijk/bonusgedeelte)

Als je mijn andere reviews kent van de producten van Luuk Zwart (denk aan de Meesterminnaar Methode en Dirty Talk Geheimen) dan weet je dat ik ontzettend te spreken ben over zijn werk.

Luuk Zwart heeft een zeer aangename manier van schrijven. Het is duidelijk maar niet voor mensen die snel op hun teentjes getrapt zijn. Ook al is het soms confronterend om te lezen, omdat Luuk niet bang is zijn eigen onorthodoxe mening uit te spreken, hij weet wel hoe het allemaal ECHT werkt.

Chris Coster weet het ongetwijfeld ook, alleen komt dat in zijn boek niet helemaal juist uit de verf.

Als je iemand kunt vertrouwen dan is het Luuk wel, ondanks dat hij zich in het openbaar altijd wat afzijdig houdt. Want laten we eerlijk wezen. Wie er WERKELIJK achter Luuk Zwart zit, is onbekend voor de meesten.

Ejaculatie Trainer is wat duurder dan Complete Ejaculatie Controle. En niet zonder reden. Laten we een opsomming maken van de voordelen:

 • Geeft technieken zodat je het VANAVOND al langer vol kan houden
 • Ejaculatie Trainer biedt een concreet 5 weken plan waarmee je (als je die tot de letter volgt) ZEKER weet dat jouw probleem wordt opgelost
 • Geeft een heldere weergave van hoe opwinding werkt
 • Leert je controle te krijgen over je gehele lichaam, daarmee krijg je direct meer controle over je orgasme

4.0 Ga voor BLIJVENDE controle over je orgasme

Ondanks alles kun je uit de toon van dit artikel denk ik wel opmaken dat ik meer te spreken ben over de Ejaculatie Trainer van Luuk Zwart dan de Complete Ejaculatie Controle van Chris Coster.

Ook al kan ik niet ontkennen dat de Complete Ejaculatie Controle een goed boekje is, zal je met Zwart's versie (in mijn optiek) meer én blijvend succes behalen. De keuze blijft uiteraard helemaal aan jou. 

Ben jij meer een theorie-mens en weet jij alles zelf heel goed te plannen; dan is het boek van Chris Coster mogelijk toch de beste (en goedkoopste) oplossing.

Luuk gaat in zijn boek in op hoe jij:


 • 1
  Je gedachten onder controle krijgt omtrent premature ejaculatie
 • 2
  Je lichaam onder controle krijgt en vroegtijdig klaarkomen uitbant
 • 3
  Tijdens seks vroegtijdige ejaculaties voorkomt (denk aan nieuwe standjes en stoottechnieken waardoor je het eeuwig kunt volhouden)
 • 4
  Met nieuwe masturbatietechnieken je ejaculatie onder controle krijgt
 • 5
  Binnen 5 weken het probleem volledig oplost

4.1 Waar de Complete Ejaculatie Controle stopt, gaat Ejaculatie Trainer verder

Een ander bijkomend voordeel van de Ejaculatie Trainer is dat ik nu in staat ben om meervoudige orgasmes te krijgen. Dit leer je met behulp van de theorie en het in de praktijk brengen in het 5-weken-plan.

Erg intens, maar super gaaf om te doen. Voorheen was ik hier nooit toe in staat. 

Luuk maakt bij mij het onmogelijke tot werkelijkheid.

Ook ontdek je juist het tegenovergestelde van "oneindig lange seks hebben". Stel dat je een keer flink gezopen hebt en het wil allemaal niet zo goed daarbeneden. Dan krijg je van Luuk de beste tips om TOCH te kunnen climaxen. Dit is te lezen in de bonus 'Totale Orgasme Controle'.

Zijn andere bonus 'De Misselijkmakende Orgasmetruc' is precies zoals de titel al doet vermoeden. Hij is eerlijk, want deze truc is eigenlijk afkomstig van Tim Veninga. En ik ben hen eeuwig dankbaar dat ze deze truc met mij hebben gedeeld. Ergens anders zal je dit niet vinden en zelf was ik er NOOIT opgekomen.

Goed. Over de Ejaculatie Trainer heb ik natuurlijk al meer geschreven in een ander artikel. Ik zal daarom verder niet te veel ingaan op wat die trainer allemaal biedt, aangezien het er allemaal al staat. 

Simpel gezegd, zijn dit de twee belangrijkste verschillen tussen beide producten. Vergelijk het met het behalen van je rijbewijs.

 • Complete Ejaculatie Controle biedt alleen het theorieboek. Je krijgt wel wat handvaten mee hoe het in de praktijk hoort, maar echt een concreet plan zit er niet bij. Tenzij je kiest voor een abonnement. Dit abonnement kost je de eerste maand één euro en daarna ongeveer 20 euro per maand.
 • Ejaculatie Trainer biedt een schat aan informatie (het theorieboek) en heeft een concreet en duidelijk praktijkplan. Je krijgt een kalender mee zodat je precies ziet WAT je WANNEER en MET WIE moet doen. Plus je houdt alles bij in de voortgangsmeter. Zo kun je alles in perspectief bekijken en merk je dat het een geleidelijk proces is.

4.2 Eén van de producten downloaden

Aardig als ik ben heb ik voor jou als trouwe KMA bezoeker een korting op beide producten weten te regelen. Je begrijpt nu uit deze review van de Complete Ejaculatie Controle dat ik zelf meer te spreken ben over de Ejaculatie Trainer.

Je betaalt eenmalig het bedrag en that's it. Je krijgt alles wat je nodig hebt. Uiteraard kan/wil ik je nergens toe verplichten. De keuze blijft helemaal bij jou. 

Het ding is wel dat je bij de Complete Ejaculatie Controle bijna genoodzaakt bent om het abonnement erbij te nemen, anders loop je veel belangrijke (praktische) informatie mis. 

Helaas kun je het Complete Ejaculatie Controle ebook niet zomaar ergens downloaden. Dit geldt net zo goed voor de Ejaculatie Trainer. Beide auteurs hebben ervoor gezorgd dat hun product niet gratis ergens vandaan te plukken valt.

Met de Ejaculatie Trainer weet je zeker dat je kwaliteit in huis (op je pc) haalt. Check hieronder de huidige acties van beide producten en ga voor hetgeen waar jij je het beste bij voelt!

Complete Ejaculatie Controle beoordeling

5.2

Inhoud

8.0/10

Praktisch

4.5/10

Gemak

5.0/10

Bruikbaarheid

4.5/10

Stijl

4.2/10

Pluspunten

 • Inhoudelijk goede theorie

Minpunten

 • Niet praktisch
 • Leest niet prettig weg
 • Teleurstellende klantenservice: bij vragen duurt het erg lang voor er een reactie is, terwijl er wel tussendoor een mailing wordt toegestuurd
 • Je moet zelf alles plannen
 • Abonnementsvorm is benodigd om echt iets aan de theorie te hebben
Advertisement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier alsjeblieft je naam in.