BOL Masterclass (Jia Ruan) Review + Ervaringen11 min read

0
1586
BOL MASTERCLASS

In deze BOL Masterclass review ontdek je mijn ervaringen met de cursus van Jia Ruan. Ga je écht zoveel geld verdienen zoals Jia beweert, of is vooral hij degene die geld verdient met deze cursus?


BOL Masterclass Review en Ervaringen

De BOL Masterclass van Jia Ruan zie je namelijk regelmatig voorbijkomen. Een tijdje geleden kwam ik er voor het eerst mee in aanraking via Instagram. De advertenties vlogen voorbij en je kon er bijna niet omheen.

Waarschijnlijk herken je dit en ben je benieuwd of de BOL Masterclass betrouwbaar is of pure oplichting. Aangezien ik merk dat heel veel mensen behoefte hebben aan fatsoenlijke informatie over de cursus, heb ik zelf de proef op de som genomen.

Deze manier van verkopen via Bol.com en e-commerce sprak me sowieso al erg aan. Vandaar dat ik dacht, waarom niet. De Bol Masterclass garantie luidt: 14 dagen niet goed, geld terug. Dus ik had eigenlijk niets te verliezen!

Wat kun je van de Bol Masterclass verwachten?

Simpel gezegd leer je in de BOL Masterclass hoe je via bol.com op een winstgevende manier producten (door)verkoopt.

In de gratis training -zie de link hierboven- leer je al in 5 stappen hoe je dat doet. En het grappige is, het is doodeenvoudig om flink geld te verdienen via Bol.com.

Deze vorm van geld verdienen wordt ook wel e-commerce genoemd. Het is een slimme manier om goedkoop producten op te kopen uit het buitenland om ze voor 10 tot 20 keer de inkoopprijs weer te verkopen.

Kamer van Koophandel inschrijving bij e-commerce

In de BOL Masterclass legt Jia Ruan uit hoe je dat op een slimme en efficiënte manier doet. Want als je niet precies weet hoe het werkt is het een doolhof.

Het is erg fijn dat Jia (samen met zijn compagnons Virgil Brewster en Mitchell Weijerman) een heel systeem hebben ontwikkeld hoe ook jij dit kunt doen. 

Mijn persoonlijke ervaring met de Bol Masterclass

Je kunt er ook voor kiezen om zelf alles uit te vinden. Kijk, de prijs van de Bol Masterclass is behoorlijk hoog. Je hebt de keuze uit twee betalingsmogelijkheden; een eenmalige betaling of in 5 termijnen. Maar dat is niet zonder reden.

Jia, Virgil, Mitchell en de andere teamgenoten hebben hun uiterste best gedaan om een zo compleet mogelijke cursus op te zetten. Hierdoor kun jij jezelf ontzettend veel tijd besparen, omdat je zelf het wiel niet hoeft uit te vinden.

Het bevat naast de cursus nog vele hulpmiddelen waardoor het bijna niet anders kan dan dat het je gaat lukken. Scripts, groepscoaching en een hele community genaamd 'The Tribe'. 

En natuurlijk zou je zonder de cursus kunnen. Natuurlijk kun je je gaan verdiepen in hoe je zelf een e-commerce opzet door bijvoorbeeld gratis YouTube filmpjes te kijken. Hoe je ervoor zorgt dat je de inkoopproducten niet bij je thuis, maar in een speciale opslag opslaat.

Het mooie is dat Jia alles al voor je heeft uitgestippeld. 

BOL Masterclass inloggen

Door de online cursus te volgen leer je exact hoe je een automatische geldmachine opbouwt. Hierdoor heb jij geen omkijken naar:

 • Levering, bezorging en retour meldingen
 • Klantvragen en klachtenafhandeling
 • Opslagplek en transport
 • Voorraad

Dit zijn enkele voorbeelden van dingen die uit handen wordt genomen. En dat scheelt je ontzettend veel tijd en geld als je serieus geld wilt verdienen op het internet.

Is Jia Ruan wel betrouwbaar?

Je twijfelt waarschijnlijk over of je de online cursus moet gaan volgen of niet. Net als ik destijds. Het is een behoorlijke investering voor een cursus. Helemaal als je er niet helemaal zeker van bent of het echt gaat brengen wat het beloofd.

Maar laat me je bij deze vertellen: de BOL Masterclass komt IEDERE belofte na. En nog meer zelfs. Op de vraag of Jia Ruan betrouwbaar is kan ik volmondig JA zeggen.

Het is een geweldige vent en hij legt alles heel rustig en aangenaam uit.

Toegegeven, als ik zijn YouTube filmpjes bekijk vind ik het wel regelmatig wat over the top. Hij laat maar al te graag zien dat hij centen heeft. Dat moet hij helemaal zelf weten, maar het geeft wel een bepaald beeld. Dat wekte bij mij nogal wat argwaan op en daarom heeft het lang geduurd voordat ik de cursus kocht.

Maar toch. Jia Ruan is niet voor niets mindset-coach. Hij is ontzettend goed in wat hij doet. En hij neemt je volledig mee in de kunst van het online geld verdienen.

De masterclass gaat niet alleen over geld verdienen

Jia zou Jia niet zijn als hij niet uitvoerig het thema 'mindset' aan bod laat komen. En ik ben het helemaal met hem eens.

Om instaat te zijn om een noemenswaardig inkomen uit het internet te halen, moet je een andere denkwijze aannemen. De meeste mensen geloven namelijk niet dat het kan:

 • ze hebben niet het idee dat je een volledig inkomen van minimaal 3000 euro per maand kunt verdienen met het internet
 • ze geloven niet in internet marketing
 • ze hebben geen zin om uit te zoeken hoe het moet
 • ze zijn niet bereid om zichzelf in het vak te ontwikkelen
 • ze willen niet geconfronteerd worden met de pijn en moeite die ermee gepaard gaan
Jia Ruan betrouwbaar
 • Want ja, het gaat moeilijk worden. Daar is geen twijfel over mogelijk. Alleen Jia heeft de veel fouten zelf al gemaakt en voorkomt met deze cursus dat jij ditzelfde moet ondergaan.

Ergens is het alleen maar fijn dat de meeste mensen er niet voor openstaan. Slechts een enkeling is écht serieus en juist diegene gaat slagen met het internet.

E-Commerce is niet voor iedereen weggelegd

Jia Ruan focust zich alleen op de mensen die er geen grapje van maken. Of zoiets hebben van "ach, ik zie wel." Wat dat betreft fixeert Unstoppable Lifestyle zich op die mensen die weten dat er meer mogelijk is en dat het internet oneindig veel mogelijkheden met zich meebrengt.

Als jij iemand bent die bereid is om tijd in zichzelf te steken en hier echt serieus mee aan de slag gaat, dan is de BOL Masterclass perfect voor jou.

Het is niet slechts een cursus om online geld te verdienen. De cursus neemt je mee in de hele belevingswereld, mindset, attitude en instelling die erbij komt kijken. Het helpt je in de wereld van e-commerce met Bol.com.

Niet alleen je bankrekening groeit. Je groeit als persoon.

Meer informatie over Jia Ruan

Het hoofd van Unstoppable Lifestyle B.V. is sinds kort "mindset-coach". Oftewel, hij leert je te denken als een winnaar. Maar dat is lang niet altijd zo geweest.

Vroeger wist Jia totaal niet wat hij wilde met het leven. Hij heeft meerdere opleidingen gevolgd en diverse baantjes als pizzabezorger en straatverkoper gehad. 

Hij wist altijd dat er meer zat in het leven, maar dacht altijd dat hij een opleiding moest volgen om succesvol te worden. 

Vlak voor zijn e-commerce kennismaking was hij voornamelijk joints aan het roken en speelde hij voortdurend games. Hij was hier depressief van en had bijna geen hoop meer dat het goed zou komen.

Jia Ruan ervaringen

In de tussentijd heeft hij zelfs nog een keer keihard gefaald met het oprichten van een bedrijf. Hij volgde een Amerikaanse cursus over online ondernemen. Echter is hij hiermee keihard op zijn bek gegaan.

Nog één kans...

Toen besloot hij toch maar weer om voor een opleiding te gaan. Toch wist hij dat dit niet was waar zijn hart lag. Dus zei hij tegen zijn moeder: "ik probeer het nog één keer als online ondernemer." Hij kreeg nog één kans om een succesvol ondernemer te worden. En toen is hij bij een persoon belandt die hem alle kneepjes van het vak heeft geleerd.

Die persoon had zeer succesvol zijn eigen e-commerce bedrijf opgericht. Dit bedrijf focuste zich op producten in de Verenigde Staten. En toen zocht Jia naar manieren om dit niet in de V.S. maar in Nederland te doen. 

Zijn eigen idee voor e-commerce via Bol.com was begonnen. Dit heeft hij tot een succes weten te brengen waarop Jia begon met het lesgeven van zijn methoden in 1-op-1 coaching. Alleen wilde hij graag in minder tijd meer mensen kunnen bereiken. Samen met  Virgil en Mitchell ontwikkelde hij het systeem en videotraining. De BOL.com Masterclass is geboren.

Voor meer informatie over Jia en Unstoppable Lifestyle, check:

Veel mensen zijn benieuwd naar Jia Ruan's vermogen. Maar helaas moet ik je daar in teleurstellen. Zijn net worth is iets waar hij niet over praat. We moeten het hebben van speculaties.

Bol Masterclass ervaringen van anderen

Een video zegt vaak meer dan duizend woorden.

Robert Jansen heeft een aantal video's opgenomen waarin je een betere indruk krijgt van Jia zelf en de cursus. Hieronder is zowel de videoreview van de BOL Masterclass te zien als een uitleg over Jia Ruan's betrouwbaarheid.

Het is natuurlijk wel fijn om te zien hoe de BOL.com Masterclass is opgebouwd en wat je precies in de cursus gaat krijgen. 

Pluspunten

 • De cursus is zeer uitgebreid; alles wat van belang is komt aan bod
 • Uitstekende manier van trainen
 • Jia Ruan legt alles duidelijk en rustig uit
 • De cursus biedt tevens informatie over hoe om te gaan met de belastingdienst, Kamer van Koophandel en omzet/winstberekening
 • De Bol Masterclass werkt bijna gegarandeerd, mits je de stappen tot op de letter volgt
 • Leerzame en leuke manier om vanuit huis geld te verdienen

Minpunten

 • De eerste 4 weken verdien je nog niets, zo zit de training in elkaar. Voor veel mensen kan dit demotiverend zijn.
 • Behoorlijke investering.
 • Het is geen manier om snel geld te verdienen.
 • Er gaat veel tijd en moeite in zitten.

Wat gebeurt er na aanschaffen & inloggen?

Goed om te weten is dat de videotraining niet gemaakt is om binnen enkele weken rijk te worden. Het begin van de modules staat in het teken van mindset. Hierdoor leer je niet alleen op korte termijn geld te verdienen, maar vooral lange termijn succes te verwelkomen in je leven. Zodat je NOOIT meer hoeft terug te kijken naar je oude, arme en ongelukkige leven.

Jia leert je aan de hand van duidelijke illustraties hoe je je gedachtewereld en overtuigingen ombuigt naar die van een winnaar. 

De kans is namelijk groot dat je nog (vastgeroest) zit in niet-werkende overtuigingen. Deze blokkerende belief systems belemmeren jouw succes.

Mindset en attitude zijn daarom van wezenlijk belang binnen de bol cursus.

Jia helpt je los te komen van oude gedachten die je misschien vanuit je opvoeding hebt meegekregen. En dat doet hij ontzettend goed. Door de aangename, overtuigende en relaxte stem komt alles meteen aan.

In de overige modules leert hij hoe je op een succesvolle manier je eigen e-commerce opzet. Stap voor stap naar een geheel geautomatiseerd systeem. Zodat je er zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt.

BOL Masterclass inlog

Mijn concrete resultaten

Je hebt het misschien al wel door. Zelf ben ik erg te spreken over de online videotraining. Niet alleen over de manier van trainen overigens. De resultaten zijn simpelweg verbluffend.

Zelf had ik nooit verwacht dat ik binnen drie maanden tijd al gemiddeld 450 euro binnen kon krijgen met e-commerce. En dit is nog maar het begin. Als ik wat verder gevorderd ben laat ik nieuwe resultaten in dit artikel zien. Word vervolgd dus.

Mijn andere ervaringen zijn wel dat je bereid moet zijn om wat geld te investeren. Plus er zit wel een bepaald risicofactor in. Maar dat kun je heel goed indekken door eerst goed onderzoek te doen.

Goed research doen voordat je keuzes maakt en investeringen doet maakt jouw kans op succes nóg groter. Dat leer je allemaal in de masterclass.

Bol Masterclass kopen

Let wel op: de Bol Masterclass is lang niet voor iedereen weggelegd.

Ben je op zoek naar snel geld zonder al te veel moeite? Dan kun je beter solliciteren voor vakkenvuller bij de supermarkt om de hoek. 

Bol Cursus

Om succesvol te worden met deze videotraining moet je wel degelijk tijd en moeite investeren.

Je moet bereid zijn om er volledig voor te gaan. Het is niet iets van "ik kijk het wel even aan" ook al denk je misschien nu van wel.

Deze cursus is alleen weggelegd voor mensen die serieus zijn om bakken met geld te verdienen met het internet. En bereid zijn om daar ALLES voor te doen. Want het gaat niet makkelijk worden. Je moet je verdiepen in de materie, ermee experimenteren en innerlijke blokkades overwinnen.

Dus vraag jezelf het volgende af, voordat je begint met deze eerste gratis training:

Ben ik bereid om ALLES te geven de komende tijd om hier succesvol in te worden? En ben ik bereid om Jia Ruan, Virgil Brewster en Mitchell Weijerman tot op de letter te volgen?

Is je antwoord volmondig ja? Ga dan als de wiedeweerga met de training aan de slag. Bol.com Masterclass go!

Ben je echter liever lui dan moe, blijf dan doen wat je aan het doen bent. De BOL Masterclass is niet voor jou weggelegd.

Beoordeling BOL Masterclass

8.4

Inhoud

10.0/10

Praktisch

10.0/10

Gemak

6.0/10

Bruikbaarheid

8.0/10

Stijl

8.0/10

Pluspunten

 • Duidelijk
 • Praktisch
 • Goed uitgelegd
 • Geen vaag gelul, brengt resultaat
 • Perfect systeem

Minpunten

 • Kost veel tijd
 • Niet makkelijk
 • Niet voor iedereen weggelegd
Advertisement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier alsjeblieft je naam in.