Wil Jij een Passief Inkomen Genereren? Lees Onze Manier + Tips9 min read

0
519
passief inkomen genereren uitgelicht

Een passief inkomen realiseren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ik kan me voorstellen dat je, net als ik, graag een passief inkomen realiseert om naast je "normale" werk, studie of zelfs volledig van te kunnen leven. In dit artikel geef ik je een unieke kijkje achter de schermen bij de Krachtige Man Academie, hoe wij ervoor zorgen dat we een online passief inkomen genereren. 

Het is makkelijker dan je denkt! Ben je er klaar voor om het risico te nemen, wat in jezelf te investeren en ervoor te gaan? Mooi! Lees dan verder, hier ontdek je alles wat je moet weten. Zonder bullshit en geen zweverig gedoe zoals "De Wet van Aantrekkingskracht."

Bij KMA leer je op een praktische manier een passief inkomen te regelen voor jezelf. We laten het niet 'van het universum' afhangen, maar gaan over op keiharde actie. Hoeveel je er uit gaat halen hangt helemaal van jezelf af. Hoe meer tijd, moeite, doorzettingsvermogen en energie iemand er insteekt, hoe meer die persoon er uit gaat halen.

In Affiliate Marketing Domination laten Corné en Robert je zien hoe je een passief inkomen opbouwt.

Hoe deze website een passief inkomen genereert

Simpel, deze website maakt gebruik van, zoals ik het noem, commerciële educatie. Elke week schrijf ik minimaal één artikel, zodat ik op consistente basis een nieuw stuk kan publiceren.

Als je een volger van de Krachtige Man Academie bent, heb je gemerkt dat de onderwerpen die op deze website worden besproken sterk uiteenlopen. We praten onder andere over voeding, fitness en producten (reviews), workouts, boeken, vrouwen versieren, een held in bed worden, motivatie etc. Dit artikel gaat over hoe je een passief inkomen gaat realiseren.

KMA staat voor de krachtige man. Het zijn van een krachtige, succesvolle man is niet toegewijd aan één onderdeel van het leven, maar omvat de 10 gebieden in het leven zoals beschreven op de voorpagina. En dat is precies wat deze website winstgevend maakt.

Ik heb in het verleden diverse cursussen gevolgd en boeken gelezen, en dat doe ik nog steeds, waarover ik reviews schrijf. Deze reviews verwijzen vervolgens naar (een actiepagina van) het product zelf, waardoor ik een passief inkomen kan genereren.

Simpelweg door de verwijzingen en de verkopen krijg ik een bepaalde commissie als iemand besluit met een bepaald product aan de slag te gaan. Het is prettig, want door de inkomsten die wij hiermee genereren, kunnen we blijven investeren in nieuwe producten en daar vervolgens weer onze ervaringen en bevinden over beschrijven.

Eigenlijk door de overvloed aan waarde wat KMA (en andere populaire blogs) te bieden heeft, wordt er op een slimme en toch doorzichtige manier een passief inkomen gerealiseerd.

Passief inkomen maken met affiliate marketing

Een passief inkomen genereren doet de Krachtige Man Academie niet voor de winst. Onze inkomsten investeren we direct weer terug in het bedrijf. Ons doel is om van de vele producten die op de markt zijn het kaf van het koren scheiden, omdat we tegenwoordig op het internet en überhaupt op elke hoek van de straat gebombardeerd worden met allerlei advertenties, producten, snufjes, gadgets, aanbiedingen etc.

passief inkomenUit onderzoek is gebleken dat een mens in Nederland gemiddeld per dag zo'n 500(!) keer wordt geconfronteerd met een vorm van reclame of aanbod. Het overgrote deel daarvan gaat onbewust. Maar het is nogal wat. Voor de Krachtige Man Academie is het belangrijk om het overgrote deel daarvan eruit te filteren, wat niet van belang of zelfs in strijd is met één van de 10 universele aspecten.

Een aanbieding van de nieuwste McFlurry zal je daarom niet terug vinden op KMA. Een aanbod van Body&Fitshop is daarentegen wel mogelijk, aangezien wij daarin geloven.

Doordat ik me verdiep in specifieke cursussen en boeken waar mijn interesse liggen, kan ik met jou delen of het echt werkt of dat het meer richting kwakzalverij neigt. Via Google kom jij op mijn website terecht, omdat jouw interesse blijkbaar bij het onderwerp ligt wat hier wordt besproken..

Simpel gezegd. Wij verbinden de geïnteresseerde en ontwikkelaar van een product aan elkaar. De commissie die hiermee wij hiermee verdienen, wordt vervolgens weer terug geïnvesteerd in ander werk. Dit is precies wat jij ook kan doen. Puur door online iets op te zetten waar je je in interesseert, en dat tot een winstgevende motor te vormen.

Uiteindelijk bepaal je natuurlijk zelf of je het geld wat je ermee verdient weer investeert in je bedrijf, je er je boodschappen van doet, je studie betaald, de nieuwste FIFA aanschaft, of de winst aan een dakloze geeft. The Choice is Yours.

Bied Waardevolle Informatie Waar Mensen Iets Mee Kunnen

De commerciële aspecten van deze (en in de toekomst jouw eigen) website zijn een bijzaak van de informatie die we willen delen met de wereld. Ik ben er dan ook van overtuigd dat iemand eerst iets te bieden moet hebben, voordat diegene geld gaat verdienen. Als je geen waarde biedt zal niemand je iets betalen. Je wilt daarom meer een GEEF-mentaliteit aannemen in plaats van een NEEM-mentaliteit. Ga over van consument naar producent. Het geld wat je verdient is slechts een gevolg van hetgeen wat jij te bieden hebt.

passief inkomen

Steeds meer mensen waarderen wat KMA te bieden heeft. Niet alleen uit zich dat in onze inkomsten, maar ook in de reacties die we krijgen en het aantal bezoekers op een dag. Mensen hebben oprecht iets aan dat wat wij bieden. Dit komt voort uit een passie.

Als jij een passie hebt, of het nou schrijven, muziek maken, gamen, sporten of containers wassen is; deel het met de wereld en zorg ervoor dat je mensen hun leven verrijkt. Het is puur vanuit de passie die wij bezitten en de kennis en ervaringen we met de rest van de wereld delen. Voor iedereen die het maar wil lezen. Wat is jouw passie?

Overigens is het niet erg als je geen passie hebt. Geloof me, als je hiermee aan de slag gaat, dan komt dat vanzelf!

Dit betekent dus dat niet alleen de producten, maar juist de overige informatie er sterk toe doet. Alle educatieve artikelen komen voort uit een stuk kennis & ervaring. Lees bijvoorbeeld het artikel wat ik kortgeleden gepubliceerd heb over Intermittent Fasting. Dit is iets wat ik zelf ontzettend interessant vind en dat heeft weinig te maken met geld verdienen. Dit is pure educatie. En als jij het ook interessant vindt, dan komen we elkaar vanzelf tegen.

Concreet Stappenplan voor een Passief Inkomen

passief inkomen

Zoals je ziet is het eigenlijk heel simpel, als je maar een goede strategie en uitgeschreven plan hebt. Je kunt met een website met een dergelijke insteek makkelijk €500,- of meer per maand binnen harken. Van belang is dat je waardevolle informatie biedt en deelt met de rest van de wereld, je gevonden wordt op Google (hoe was je anders op deze website terecht gekomen?) en je er op een slimme manier voor zorgt dat je geld binnenkrijgt.

KMA verdient zelfs geld via Bol.com en Body&Fitshop. Daarmee creëert KMA meerdere inkomstenstromen.

Als je eenmaal een artikel of video hebt geplaatst, dan kan dit eindeloos inkomsten opleveren. Zolang de waarde hoog is en mensen via jouw website producten blijven kopen is het een passief inkomen. Prachtig.

Wat is cruciaal om een passief inkomen te genereren?

  1. Wees niet bang om in jezelf te investeren en blijf jezelf ontwikkelen. Durf risico's te nemen en nieuwe dingen uit te proberen. Als je nog helemaal geen kaas gegeten hebt van een (online) passief inkomen genereren, dan zal dit een nieuw pad voor je worden waar je tijd in gaat steken. Enerzijds verdieping en studie, anderzijds uitvoeren, hard werken waarbij je met vele tegenslagen en onzekerheid te maken gaat krijgen. Dat is niet voor iedereen weggelegd.
  2. Als eerste echte stap naar een passief inkomen, wil ik je aanraden om €100,- apart te zetten om een start te maken. Het kan zelfs al met €50,-, maar het dubbele geeft je wat meer voordeel op de lange termijn. Gebruik een deel daarvan om te beginnen met de cursus AMD waarin je stap voor stap gaat leren hoe je vanuit het niets iets groots op gaat zetten.
  3. Als advies wil ik je meegeven (aangezien ik zelf eerder snelle opgever was): ga op consistente basis aan de slag met je eigen online business en geef nooit op. Het liefst besteed je elke dag (een klein beetje) tijd in je eigen zaak. Ook al is het maar een kwartier per dag. Ga in plaats van T.V. kijken werken aan hoe je krachtigere teksten schrijft. In plaats van gamen, schrijf artikelen of maak winstgevende Youtube video's. Er is tegenwoordig een ton aan informatie beschikbaar over hoe je bijvoorbeeld een overtuigende zakelijke tekst schrijft of hoe je jezelf krachtig presenteert op video. Ontwikkel jezelf tot een meester in je vak.
  4. Om het nog wat serieuzer voor jezelf te maken (dit werkt psychologisch): begin je eigen bedrijf en meld je aan bij KvK. Dit kan wat overweldigend klinken, maar valt ontzettend mee. Het is meer voor het idee dat je hier ook echt serieus mee aan de slag gaat (en niet zoals 99,9997% van de mensen vroegtijdig afhaakt).
  5. Verdiep jezelf in waardevolle boeken zoals F.U. Money van Dan Lok en The Compound Effect van Darren Hardy. Beide hebben mij erg geholpen in het creëren van een passief inkomen.

Beginnen Is Het Moeilijkst

Het belangrijkste is dat je in elk geval begint. Dat is voor de meeste mensen het moeilijkst. We hebben vaak geen idee waar we moeten beginnen om onze werkelijke dromen waar te maken. Veel mensen willen op termijn wel stoppen met voor een baas werken en hun eigen bedrijf te runnen; meer dan 95% begint er niet eens aan.

Waarom niet?

Omdat ze zichzelf hierin tegenspreken. Ook ik heb hiermee te kampen gehad. Angst voor het onbekende. Twijfels of het wel gaat lukken. Een vraag als: "Ben ik wel de persoon om dit te doen?" ging regelmatig door mijn hoofd. Met deze twijfels, angsten en innerlijke battles heb ik af kunnen rekenen door mijn geweldige mentor Steven Pressfield. Hij heeft meerdere meesterlijke boeken geschreven op angst, weerstand binnen jezelf en innerlijke twijfel te overwinnen. Twee daarvan heb ik er mogen lezen: The War of Art en daarna Do The Work

Angst, twijfel, onzekerheid en uitstelgedrag is heel normaal bij iets nieuws. Sta je zelf toe om te falen. Gun jezelf de tijd om te oefenen en nieuwe dingen uit te proberen. Met een klein beetje investeren in jezelf, oefening, oefening, oefening en onuitputtelijk doorzettingsvermogen ga je er gegarandeerd komen.

In Affiliate Marketing Domination laten Corné en Robert je zien hoe je een passief inkomen opbouwt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier alsjeblieft je naam in.