Manslut Meesterschap (Versiercoach) Review + Ervaringen15 min read

2
378
Tim Veninga ervaringen

Je leest hier mijn onafhankelijke review van Manslut Meesterschap van Tim Veninga.

De Manslut Meesterschap Methode is een online cursus waarin je leert hoe je vrouwen versiert in de club.

In deze review beoordeel ik de methode en vertel ik je de ervaringen van mijn maat Stefan met de methode.

In deze recensie lees je alles dat je moet weten voordat je deze cursus aanschaft. Hoe ziet de omgeving eruit, wat kun je van de lessen verwachten en waar dien je rekening mee te houden voor je eraan begint.

1.0 Manslut meesterschap: wat kun je verwachten?

Voor veel mannen is dit de dagelijkse realiteit. Je probeert in de club, op straat of in de bus contact te maken met een leuke chick. De meeste gasten zullen nooit, ook al zouden ze dat wel willen, op haar afstappen.

In de club gaat het misschien nog net wat makkelijker. Met alcohol heb je je zenuwen dermate kunnen onderdrukken, dat je toch naar die mooie meid bent toegelopen.

Je danst even met haar, praat wat en misschien steel je zelfs een zoen. Maar al snel is de interesse weg en hangt ze een verhaal op dat ze even weer naar een vriendin gaat waar ze vanavond slaapt.

Tien minuten later komt er een andere gast aan die met deze meid gaat babbelen. Je eerste inschatting is dat het een loser is. Hij ziet er onverzorgd uit en danst als een trage robot. Een halfuur later zie je deze gast met jouw eerdere doelwit naar huis lopen.

Fack...

Manslut Meesterschap is er voor de mannen die door willen pakken en voor de hoofdprijs willen gaan. Het kan wel, een vrouw meenemen naar huis, je moet alleen weten hoe je dat moet doen. Tim Veninga heeft er zelfs een uitgedokterd systeem voor ontwikkeld.

Manslut Meesterschap ervaringen

1.1 Chicks regelen met het Manslut-Model

Het doel van de cursus is om jou te leren hoe je een vrouw moet "regelen" in de club. Zo simpel is het.

Tim loodst je stap voor stap voor het proces heen. En dit proces begint al ver voordat je überhaupt een stap in de club zet. Kort door de bocht laat Manslut Meesterschap je zien hoe je voorbereiding (kleding, hygiëne) eindigt bij het meenemen van een meid naar huis.

In de tussentijd bespreekt Tim zaken als aanspreken, connectie maken en echt verleiden.

Alles gaat aan de hand van het manslut-model. Dat lijkt een beetje een academische benadering, maar het verheldert een hoop. Je kunt dit model namelijk altijd gebruiken om te kijken waar je staat en waar je dingen te verbeteren hebt.

Als je de cursus volledig hebt doorlopen, krijg je nog een paar bonussen. Denk aan een stoomcursus overdag versieren of een module over hoe je het beste relaties en fuckbuddies krijgt.


2.0 Manslut Meesterschap is niet voor iedereen geschikt

In de rest van deze review ga je lezen dat Manslut Meesterschap puur goud is, maar het is niet voor iedereen in de wieg gelegd.

Het programma is erg waardevol voor in de club of op een festival, maar niet voor andere doeleinden. Als je juist vrouwen op straat, in de trein of tijdens werk wilt versieren, ga je niet zoveel hebben aan Manslut Meesterschap.

Daarvoor zou je juist de Daygame Academie moeten volgen. Veel mensen vinden hun vriendin op de tennisbaan, via werk of bij vrienden. Je kunt veel van de principes die je leert in Manslut Meesterschap in het dagelijks leven wel gebruiken, alleen is het voornamelijk gericht op clublife.

Tim Veninga review

2.1 Bedenk eerst of je "all-in" kan gaan

Een tweede waarschuwing is dat succes met vrouwen absoluut niet vanzelf komt. Je gaat aan jezelf werken. Soms op meerdere vlakken.

Vrouwen in de club selecteren ook vaak in eerste instantie op uiterlijk en uitstraling. Dus ga zeker wat trainen en besteedt wat meer aandacht aan je kleding, hygiëne etc. ZEKER als je dat nu helemaal niet doet. 

Dit zijn allemaal dingen die ook aan bod komen in de cursus.

Misschien heb je van jezelf een vlotte babbel, maar dat betekent niet dat je dan volgend weekend de lekkerste chick van de club meeneemt naar huis. Je moet veel oefenen en het gaat ook heel vaak mis. Als je verlegen bent, dan ben je echt wel een paar maanden (misschien wel jaren) bezig voordat je een echte manslut bent.

Het is helemaal afhankelijk van hoeveel tijd jij eraan besteedt. Uiteindelijk draait het om 'doen'. Heel. Veel. Doen. Met alleen de video's bekijken zal je niets bereiken.


2.2 Ga naar plekken waar je niemand kent

Belangrijk is ook dat je de situatie waarin je bent continu goed leest. Dat kan best lastig zijn als je een paar bier in de kraag hebt. Misschien slaapt er wel echt een vriendin bij haar thuis. Dan kun je beter het telefoonnummer pakken en weer doorgaan.

Daarbij is het handig om het allemaal niet te serieus te nemen. Die ene chick die je net keihard negeerde is echt niet allesbepalend of het einde van de wereld. Wat je doet is oefenen. En dat gaat, net als bij het leren fietsen, vaak mis.

Tot slot; deze methode is vooral geschikt voor plekken waar je een beetje anoniem bent. In een club kun je je nog wel een keer een beetje anders voor doen dan je echt bent. Dat is ook soms wel nodig.

Als je dit in de plaatselijke kroeg doet, waar iedereen je kent, dan kennen de meeste dames jou al. Je kunt dan ook je reputatie tegen krijgen. Mensen gaan over je praten en dat is echt geen fijn gevoel.

Sterker nog, Tim raadt in de cursus aan om je stamkroeg een tijdje niet te bezoeken.

3.0 Waarom de Veninga's Manslut Meesterschap methode zo goed is

Het is ongelooflijk hoe goed Tim Veninga het proces rondom het aantrekken van meiden beheerst. Het is bijna een wetenschappelijke studie geworden, maar wel een die heel toegankelijk is gemaakt.

De training begint allemaal met een lesje over vrouwelijke psychologie. Dit stuk is sowieso van ongelooflijke waarde. Je hebt hier altijd wat aan en is ook van toepassing op relaties.

Manslut Meesterschap review

De belangrijkste les: vrouwen willen een man die initiatief toont, maar zij willen wel weten dat het veilig is bij deze man. In de cursus leer je te balanceren tussen het initiatief nemen, aantrekkingskracht creëren en het geven van een veilig gevoel.

Je wilt de balans hierin beheersen. Dat leer je met Tim Veninga's methode.

3.1 Bouw spanning op → koel af → herhaal

De meeste mannen denken dat de spanningsboog naar een een chick in je bed een rechte lijn is. Dat is het niet. Integendeel. Je wilt eerst de spanning opbouwen en vervolgens laten afkoelen. Weer opbouwen. En afkoelen. Enzovoort.

Jij neemt het initiatief en daardoor verras je haar, terwijl je tegelijkertijd vertrouwen opbouwt. In Manslut Meesterschap legt Tim het exact uit, maar dit is de essentie van vrouwen versieren. De fundering. Hoe je dat vervolgens inkleed is grotendeels aan jouzelf en wat bij jou als persoon past.

Je leert enorm veel praktische tips die je direct kunt toepassen. Hoe ga je om met een dame die heel veel energie heeft? En wat doe je als het heel druk is in de club? Hoe moet je juist een heel rustige dame benaderen en wat zijn signalen waar je op moet letten?

Een van de belangrijkste stappen is uiteindelijk het winnen van vertrouwen samen met aantrekkingskracht creëren. Je wilt dat ze heet wordt terwijl je met haar omgaat en tegelijkertijd wel vertrouwt. Ze moet je in die zin ook weer een "normale" dude vinden die ook woest aantrekkelijk voor haar is.

Tim vertelt op meesterlijke wijze hoe je dat voor elkaar krijgt. En iedereen kan dit. De ene gast heeft dit van nature al in zich, een ander moet daar veel oefenen (jep, ik ook).


3.2 Waardevolle bonussen

Er zitten een aantal bonussen bij die voor mij ontzettend van waarde zijn en me echt een kickstart hebben gegeven in de club en zelfs op festivals. Zo heeft Tim een heel versierproces laten filmen tijdens zijn bezoek aan Sziget (Hongarije).

Het was een wat rustige en 'kat uit de boom kijkende chick' die hij aansprak. Hij praatte en flirtte met haar. Uiteraard past hij zelf het Manslut Meesterschap Model toe.

Ondertussen zet hij regelmatig de video stil en legt hij precies uit wat hij doet, wat hij zegt, waarom hij het doet (en veel dingen ook NIET doet).

Het is prachtig om te zien. Bijna inspirerend. De man himself zie je gewoon letterlijk zijn expertise in de praktijk toepassen. En hij neemt je aan de hand mee om het zelf ook te kunnen doen. Fantastisch. Heeft me veel mooie resultaten opgeleverd door hier van af te kijken. Dankjewel Tim!


3.3 Soms wat te makkelijk

Op een plek vliegt Tim echter een beetje uit de bocht en dat is in een van de bonussen over de trio’s. In een kwartiertje probeert hij uit te leggen hoe jij je vriendin zo ver krijgt dat zij een trio gaat voor je gaat regelen.

Dit werkt bij de meeste vrouwen niet zo. Die zijn daar veel te jaloers voor en veel vrouwen zijn ook te eerlijk om een lulverhaal op te hangen bij het veroveren van de tweede dame. Het is dus een beetje uit de lucht gegrepen. 

Tim doet alsof het kat in 't bakkie is en vrijwel iedere chick daar in mee zou gaan. Mijn ervaring is echter dat dit eerder een uitzondering is dan de regel. Hij doet hier dus in mijn inziens te makkelijk over.

Ervaringen met Manslut Meesterschap

4.0 Persoonlijke ervaringen met Manslut Meesterschap

Het is natuurlijk leuk als ik mijn eigen ervaringen deel met het programma. Alleen ben ik momenteel al een tijdje voorzien van een leuke vriendin. Mede dankzij de principes uit Manslut Meesterschap en Van Chat Naar Bed 😉 

Het is voor mij alweer heel wat jaren geleden dat ik dit programma heb gevolgd. Het heeft voor mij zeker gewerkt, maar het leek me interessanter voor jou om een recent succesverhaal te delen.

Een van mijn beste maten, Stefan, kon de cursus namelijk heel goed gebruiken.

Stefan is sinds een jaar weer vrijgezel. Hij is nu 26 en was sinds zijn 17de samen met een meisje van de middelbare school. De eerste paar jaar waren hij en zijn vriendin echt een leuk stel. Ze hadden veel lol samen en hebben een paar lange reizen gemaakt.

De laatste twee jaar van hun relatie was het achteraf al slecht. Als we met vrienden zaten te praten over onze meest kinky seks ervaringen, zat Stefan altijd maar een beetje stil in een hoekje. Stefans vriendin was vreselijk saai in bed.

4.1 Het leek hopeloos...

Nadat het uitging met zijn vriendin is Stefan vaak op stap geweest, maar altijd zonder resultaat. Hij dacht altijd dat het aan zijn looks lag. Hij was ervan overtuigd dat chicks hem afkeurde omdat hij niet het mooiste gezicht had en wel een redelijk slungelig lijf. 

Later bleek dat dit bar weinig uitmaakt. Het is vooral wat hij tegen een chick zei en hoe hij dat zei. Het ging vaak bij de eerste zin al mis. En soms redde hij het toch om een paar minuten te praten met een chick, maar dan ineens moest ze weg of zogenaamd naar de wc. Om nooit meer terug te komen.

Op een gegeven moment was het zelfs zo erg bij Stefan dat hij nauwelijks meer een chick durfde aan te spreken. Hij werd zo onzeker door al die tegenslagen en had eigenlijk niet het idee dat dit ooit nog zou verbeteren.


4.2 Nieuwe inspiratie met het programma

In de eerste module van de cursus gingen bij Stefan gelijk al de ogen open. Hij neemt te weinig initiatief. Hij is te zachtaardig en denkt teveel na over wat de ander wil in plaats van dat hij gewoon doet wat hij wil.

Waarschijnlijk is dat ook de reden geweest dat het na een paar jaar saai werd met zijn vriendin. Hij was haar teveel aan het pleasen. Als jij de leiding neemt (en je doet geen gekke dingen), dan krijg je je zin én dan maak je de vrouw blij.

Chicks houden van gasten die weten wat ze willen en er niet bang voor zijn daar actie in te ondernemen.

Stefan ging ervoor zitten en dacht aan alle gefaalde pogingen van het afgelopen jaar. Dit keer kon hij er gelukkig wat objectiever naar kijken en zag waar zijn probleem vooral in zit.

Hij was te lief en nam te weinig initiatief. Soms wilde hij dit compenseren door juist heel enthousiast een vrouw tegen de muur te drukken voor een zoen. Overcompensatie. Beide werken niet.


4.3 Versieren gaat meestal heel anders dan we denken

Het is grappig, want eerder had ik echt totaal geen idee hoe ik moest "omgaan" met een leuke vrouw in de club. Stefan ook niet.

Maar hij leerde al snel een heel arsenaal aan principes die je kunt toepassen om bijvoorbeeld met de spanning te spelen. Even weggaan bijvoorbeeld. Of de dame meenemen naar een ander gedeelte van de club. Maar ook even rust inbouwen door tussen het dansen door even met haar te babbelen. 

Dit is waar het Manslut-Model om draait. Je bent voortdurend de spanning aan het opbouwen en dan weer afkoelen. Opbouwen, opbouwen, opbouwen. En afkoelen.

Ze vindt het geweldig en dit is PRECIES wat chicks mooi vinden. Veel gasten hebben totaal geen idee. Als jij straks met Manslut Meesterschap aan de slag gaat wel.

Versiercoach ervaringen

4.4 Stefan's resultaten

Je wilt natuurlijk weten: heeft Stefan nog geneukt? Nou, en of. De eerste keren dat hij met het manslut model aan de slag ging had hij echter geen succes. Maar bij de zesde keer dat hij naar een club ging (zo'n doorzetter is het), kreeg ik een mooi appje van hem dat hij gepijpt was op de wc.

Dit was revolutionair voor hem. Zoiets was hem nog nooit overkomen tijdens het uitgaan.

In de weekenden daarna regelde Stefan alleen een paar telefoonnummers en met twee meiden is hij nog op date geweest. Daarna begon hij écht zoden aan de dijk te zetten. Binnen een maand regelde hij een scharrel en nam hij twee dames mee naar huis.

Nu had Stefan al een goede basis liggen. Hij is een slimme jongen. Voor vrouwen was hij qua uiterlijk eerst niet interessant, maar ook daar heeft hij hard aan gewerkt.

Hij MOEST en ZOU dit tot een succes maken. Het was niet eens meer de vraag of hij succesvol met vrouwen zou worden, maar meer wanneer.

Sommige elementen in het versierproces wegen zwaarder dan de ander, maar hij wilde er wel alles aan doen wat maar mogelijk is. Alles wat maar van invloed was (Tim Veninga laat het je allemaal zien) wilde hij op orde hebben.

Stefan is heel blij met alle inzichten die hij heeft gekregen. Tim Veninga heeft het pad om succesvol chicks te fixen in de club voor je uitgestippeld. De bal is nu aan jou om de stappen zelf te zetten en de theorie in de praktijk te brengen. Stefan en mij is het gelukt. Nu jij nog 😉

5.0 Conclusie van deze Manslut Meesterschap recensie

Tim Veninga is een van de bekendste coaches op het gebied van versieren en ook deze cursus is uitstekend. Het systeem is precies toegespitst op situaties als nachtclubs en festivals en juist daardoor is het zo krachtig. 

Met het Manslut Model weet je precies wat je moet doen als je weer een fijne dame ziet in de club. In het begin is het echt wel zwaar. Vaak afgewezen en flink oefenen. Maar later wordt het allemaal beter. Het komt eigenlijk op één ding neer en dat is door blijven zetten en de theorie van Manslut Meesterschap BLIJVEN toepassen.

Zoals je in deze review hebt kunnen lezen, is het manslut model een krachtige theorie om op terug te vallen. Je leert in de cursus hoe je een ontmoeting succesvol opbouwt naar een one-night-stand. Dit is wellicht een beetje anders dan jij denkt, maar geloof me, het is effectief.

Het vereist veel oefening om alles goed toe te passen. Je gaat ook gegarandeerd een paar keer falen. Maar als je consequent de methode volhoudt en kijkt waar je jezelf kunt verbeteren,dan gaat het resultaat er uiteindelijk zijn. En dan ben je Tim Veninga dankbaar dat je deze cursus hebt gevolgd.

5.1 Voordelen

 • Waardevolle lessen: De theorie is bijna universeel. Je kunt dit in Nederland, Brazilië of in Azië toepassen. Het gaat doorgaans allemaal hetzelfde en werkt.
 • Praktisch: Je krijgt hele praktische tips over wat je kunt zeggen (en vooral hoe) of wat je moet doen.
 • Handige bonussen: Je krijgt een aantal handige bonussen, zoals een uitleg over hoe je een vrouw versiert op straat. Dit is inspirerend.
 • Complete gids: Er is bijna geen scenario waar Tim niet aan gedacht heeft. Overal heeft hij wel een mogelijke oplossing voor, al gaat het ook wel eens mis natuurlijk.
 • Videobeelden: In de cursus zie je af en toe videobeelden van Tim live in actie. Deze beelden met de verborgen camera zijn veel effectiever dan tekst.

5.2 Nadelen

 • Je moet blijven uitgaan: Niet iedereen zit erop te wachten om iedere week twee, drie of nog vaker uit te gaan (zoals Tim Veninga zelf wel langdurig heeft gedaan). Dat is wel nodig voor resultaat.
 • Geen garantie op succes: Deze methode is geen quick fix. Het is moeilijk, vooral in het begin. Afhankelijk van je baseline (uiterlijk, babbel, persoonlijke verzorging) moet je nog steeds veel werk verzetten om vrouwen te regelen. Dat het allemaal vloeiend loopt zal pas plaatsvinden na veel oefenen.

Manslut Meesterschap

8.4

Inhoud

9.6/10

Praktisch

8.3/10

Gemak

7.0/10

Bruikbaarheid

9.5/10

Stijl

7.6/10

Pluspunten

 • Werkt ontzettend goed
 • Sterke methode
 • Duidelijke uitleg
 • Goede opbouw
 • Je merkt steeds meer progressie

Minpunten

 • Uiteindelijk moet je het zelf doen
 • Niet voor mensen geschikt die in hun veilige wereldje willen blijven

2 REACTIES

 1. Hallo Rogier,

  Nog een concrete vraag: zijn er veel mensen te bereiken die deze cursus doen, die je willen helpen? Er was een Facebook-groep dacht ik van de cursisten. Grootste probleem is het aantal mensen om mij heen. Kwam ik al snel achter door de Van bitch naar Baas Bom.

  • Ha Nico,

   Jazeker, er is de community: Manslut Meesterschap Mastermind.

   Voor mij is die ook erg waardevol gebleken, omdat ik toen binnen no-time met gemotiveerde lui heb kunnen meeten om in Nijmegen te gaan nightgamen.
   Gewoon een oproepje plaatsen dat je aan de slag gaat en of er mensen mee willen. Gaat heel makkelijk.

   Was super nice en een goede vibe. Ook binnen die community willen gasten elkaar echt helpen, dus zo versterk en motiveer je elkaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier alsjeblieft je naam in.