Je Libido Verhogen? 3 Rare Tips om een Laag Libido te Genezen8 min read

0
1246

Je bent een gezonde vent. Hebt regelmatig een hete chick in bed. Misschien wel een langdurige relatie met een fijne dame.

Er is echter één probleem. Je hebt het libido van een gecastreerde panda. I feel you man. Het is super kut en frustrerend. Het levert de nodige spanningen op in je relatie.

Een laag libido zorgt voor schaamte. Frustratie. Irritaties en kwaad zijn op jezelf.

In je hoofd wil je wel seks hebben maar iets houdt je tegen. Het werkt niet goed daar beneden. Het werkt niet daar beneden. Niets is zo frustrerend als je chick wel zin heeft en jij niet. Alweer niet. F*ck.

Geloof me als ik zeg “I’ve been there. Done that.” – een laag libido. Voor een lange tijd zelfs (meer dan een jaar vind ik lang). En telkens liep ik tegen hetzelfde aan. Ik heb een hete chick naast me in bed. Ze wil down gaan. Ze wil dat ik haar keihard neem. Maar er gebeurd NIETS. 

Om gek van te worden toch? Jup.

Gelukkig zijn er 3 fantastische manieren die je libido verhogen tot ongekende hoogtes. Vooral de combinatie van deze drie maken van een gecastreerde panda een jonge stier. Ik ben er zelf nog op tijd achter gekomen want ze is nog steeds bij me. Je begrijpt dat ik wat goed te maken had 😉

Probeer het zelf en zie (als je het goed doet) vanavond nog je libido weer terug op het oude pijl. Daarna is het enkel een kwestie van volhouden. Probeer onderstaande tips uit. Ik zou het geweldig vinden als je me je succesverhalen vertelt!

Je Libido Verhogen met het Ketogeen dieet

Als er één ding is wat je doet om je libido te verhogen. Doe dan dit.

Go Keto.

Het ketogeen heeft bij mij voor weerzinwekkende resultaten gezorgd. Je eet nu waarschijnlijk net zoals ik eerst at. Wel veel onbewerkte, verse groenten, volkoren granen, noten, vis, vlees, wat fruit en zuivel. Veel water drinken. Zwarte koffie en thee.

Dat is allemaal leuk en aardig. Gewoon goed. Als je daarnaast ook nog eens sport dan is het een goede manier van voeden. Je bent al gezonder bezig dan 80% van de Nederlandse bevolking.

Voor je libido is dit echter niet het beste. Het ketogeen dieet wel.

Probeer het zelf eens uit. Als je er nog geen kennis mee hebt gemaakt lees dit boek. Ik zal je kort uitleggen waar het ketogeen dieet uit is opgebouwd:

 • Je verhoogt je vetinname DRASTISCH tot 75-90% van de totale energiebehoefte.
 • Je eiwitinname blijft gemiddeld op 10-20%.
 • Je koolhydraatinname verlaag je DRASTISCH tot maximaal 5% van je dagelijkse energiebehoefte.

Je hersenen gebruiken met een standaard dieet glucose (uit koolhydraten) als brandstof. Doordat je met het ketogeen dieet je lichaam uitput van koolhydraten zal het lichaam overgaan op ‘ketose’. In je lever worden dan vrije vetzuren aangemaakt genaamd ‘ketonen’. Deze ketonen kunnen naast glucose als brandstof voor de hersenen worden gebruikt. Als dat moment eenmaal aangebroken is ben je in een staat van ketose.

De verdere voordelen van ketose (zoals verhoogde vetverbranding en meer mentale helderheid) zal ik je verder besparen.

Belangrijk is nu de impact op je testosteron gehalte. Door de extreem verhoogde inname van vet krijgt jouw testosteron een enorme boost. Dit zorgt voor een zeer snelle verhoging van je libido.

Oftewel; gooi nu alle koekjes, snoepjes, chips, taart, pizza en patat in de container.

Je libido verhogen met de juiste voeding

Vanaf nu eet je de komende week:

 • Eieren met spek
 • Volvette kaas.
 • Rundvlees.
 • Speklappen.
 • Olijfolie, kokosolie, volvette roomboter en mix een theelepel MCT-olie met je koffie.
 • Belachelijk veel verse groenten zoals broccoli, spinazie, boerenkool, rode kool, snijbonen, lente-ui, knoflook, tomaten, komkommer etc.
 • Avocado’s.
 • Griekse, volvette yoghurt en volvette kwark.
 • Sardientjes, makreel, haring, zalm.
 • Check deze complete lijst van voeding binnen het ketogeen dieet.

Verder vermijd je alles waar meer koolhydraten inzitten dan 5g per 100g:

LET OP! Het ketogeen dieet is niet voor iedereen weggelegd. Het is nogal een drastische manier van je levensstijl omgooien. Als je je carbs wil blijven eten, toch enerzijds afgetraind wil raken en anderzijds veel energie wil ervaren met het libido van een puber; lees dan MYSL!

Fitness

Je libido verhogen door te fitnessen is een tot in den treuren onderzochte, geweldige en bewezen manier.

Vergis je niet in de invloed van fitness op je seks drive. Helemaal in combinatie met het ketogeen dieet. Het zorgt voor een verbluffende verhoging van je libido.

Serieus, lange tijd heb ik niet zoveel seks gehad met mijn vriendin als nu. Ze is eindelijk weer happy. Ik voel me soms net een jonge puber bij wie de hormonen opspelen.

Doe de juiste fitness oefeningen voor een maximale verhoging van je testosteron en daarmee je libido. Hoe groter de spiergroep en hoe meer spiergroepen tegelijk je traint, hoe beter.

Focus je met name op de compound oefeningen:

 • Deadlift
 • Squats
 • Front Squats
 • Leg Press
 • Leg Extention
 • Pull ups
 • Chest Press
 • Military Press

Het is bewezen dat je het testosteron gehalte significant verhoogd bij mannen zodra je per oefening 3 sets van maximaal 5 reps doet -waarbij je tot falen gaat- met een rustperiode van 3 minuten per set. (bron)

Besef je tevens dat het belangrijk is om een dag per week een ‘refeed day’ te hebben als je het ketogeen dieet aangaat in combinatie met intensieve krachttraining. (bron)

Libido Verhogen met Supplementen

3 supplementen tezamen heb ik gevonden die je libido drastisch verhogen.

Een veelvoorkomende oorzaak van een laag libido is stress. Overmatig stress zorgt voor de aanmaak van cortisol. Cortisol is een tegenhanger van testosteron. Stress zorgt voor een vol hoofd. Zorgen. Issues. Problemen die vaak geen ruimte biedt voor seks.

Magnesium

De meest doeltreffende manier om stress te verminderen is natuurlijk door de stressbron te verwijderen uit je leven. Als dat niet één twee drie mogelijk is het ook mogelijk om Magnesium te nemen. Dit mineraal remt de aanmaak van cortisol. Het werkt zeer rustgevend en maakt ruimte in je hoofd.

Zelfs na een aantal bakken koffie en allerlei gedoe aan je hoofd.

Zelf neem in twee capsules van 400mg Magnesium per dag.

Tribulus Terrestris

Er zijn diverse onderzoeken over Tribulus Terrestris die haaks op elkaar staan. Het ene onderzoek beweert dat er geen toename is van het testosteron of libido. Het andere onderzoek laat verbeterde sportprestaties, verhoogde testosteron en een verhoging van het libido zien.

Als we van de onderzoeken uit moeten gaan, weten we dus nog niets.

Als we van de ervaringen van mij en meerdere vrienden uit mogen gaan. Dan weet ik wel wat.

En dat is dat het libido stijgt. Een boost van je seks drive is een feit. Binnen enkele uren al…

Je kunt het echter niet onbeperkt gebruiken. Haal gewoon een keer een potje Tribulus Terrestris in huis, geniet ervan en laat het dan weer een maand of twee staan.

Fenugreek

Iets wat ik zelf nog niet zolang ken is Fenugriek. Dit kruid staat bekend om zijn helende en testosteron verhogende krachten.

Ook bij dit supplement merkte ik binnen enkele uren al een verhoogd libido.

Extra Verrassende Tips

Naast de boven 3 simpele tips zijn er nog enkele andere verrassende tips die voor veel mannen wonderen doet. 

Dit is wel persoonsafhankelijk. Ik wilde het je niet onthouden:

Tenslotte wil je je excuusjes aan de kant zetten. Dat je een laag libido hebt is al frustrerend genoeg. Ga er ook niet nog eens over liegen of het proberen te verbergen. Maak het bespreekbaar met je partner en spreek je zorgen uit.

Er is altijd wel een moment om tijd voor elkaar vrij te maken.

Excuusjes als ‘te druk’, ‘geen tijd’, ‘nu niet’ en ‘ik heb hoofdpijn’ zijn achterhaalt. Het kan natuurlijk altijd een keer voorkomen alleen geldt over het algemeen dat er altijd wel ruimte is voor seks. Desnoods een vluggertje als de situatie dat alleen toestaat.

Maak die tijd & ruimte voor haar en voor elkaar. Als man is het je taak om je chick goed te nemen. Zo simpel is het . Waar je ook bent. Wanneer dan ook. Met wie je ook bent.

Het is vrijwel ALTIJD mogelijk om met haar het toilet van de plek waar je bent te gaan, haar stiekem in een slaapkamer bij één van je vrienden of bijvoorbeeld in het bos te nemen. Er zijn mogelijkheden zat om de liefde met haar te bedrijven.

Dat soort avontuurtjes houden het spannend. Het is allemaal een kwestie van vernieuwing en er de tijd voor nemen. Vet eten. En haar gewoon goed nemen.

Als je geen trek hebt om je hele dieet zo drastisch om te gooien -wat ik heel goed snap- dan zal simpelweg het toevoegen van meer gezonde vetten al wonderen doen. Vetten zijn namelijk essentieel voor een gezonde instandhouding van je (seks)hormonen in je lichaam. Met behulp van MYSL gaat het je gegarandeerd lukken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier alsjeblieft je naam in.