Hoe Verdien je een Miljoen? 7 Gewoontes die je moet Integreren7 min read

0
675

Om een miljoen te verdienen zijn er 7 cruciale gewoontes die 97% van alle miljonairs hebben geïntegreerd in hun leven. Als je wil weten hoe je rijk en ultra succesvol wordt dan zijn dit dé 7 gewoontes die je in je leven MOET integreren.

Deze gewoontes zorgen er niet voor dat je morgen €1.263.980,- op je bankrekening hebt. Op lange termijn echter zullen ze jou de rijkdom brengen die je verlangt. Ze zijn universeel. Of je nu een miljoen wilt verdienen als personal trainer of als blogger. Het maakt niet uit. De gewoontes zijn voor iedereen belangrijk en hebben sterk bijgedragen aan mijn succes.

In Affiliate Marketing Domination laten Corné en Robert je zien hoe je een passief inkomen opbouwt.

I: Avond 2-Do List

Maak in de avond voordat je gaat slapen een 2-do list voor de volgende dag.

Voorbeeld van een krachtige 2-do list:

 1. 3 Vrouwen aangesproken
 2. Blog artikel geschreven
 3. YouTube video opgenomen, bewerkt & gepubliceerd
 4. Huis opgeruimd
 5. Tuin omgespit
 6. Een uur gefitnesst

Schrijf als nummer 1 het meest belangrijke van die dag. Doe dit 'first thing in the day', aangezien je aan het begin van de dag nog de meeste wilskracht hebt.

Over wilskracht gesproken. F*ck wilskracht. 

Niets is meer killing voor je resultaten als het willen hebben van wilskracht. Want wat nu als je geen wilskracht hebt die dag? Wat nu als je TOTAAL geen zin hebt om wat dan ook uit te voeren? "Je voelt je er niet naar."

Laten we het daar vooral niet van af laten hangen. Zin of geen zin. Doen.

Succesvolle mensen doen het gewoon.

"Ja, maar hij zegt dat het..." STOP, ACTIE!
"Ik heb eigenlijk niet zo veel..." STOP, ACTIE!
"Wat nu als ik..." STOP, ACTIE!

Geef de weerstand die in je hoofd zit geen kans. Het is een kwestie van motivatie integratie in je leven. Soms hebben we nou eenmaal geen motivatie. Nou, f*ck dat. Ik doe het alsnog.

Maak de avond ervoor je 2-do list waarvan je weet & wil dat je dit gaat doen. Het zet de hele toon voor de volgende dag. Is het eenmaal de volgende dag? Doe het.

Last van angst om te falen en uitstelgedrag? Lees The War of Art van Steven Pressfield.

hoe verdien je een miljoen

II: Lichaam & Geest Optimaliseren

Ook al is het maar 10 minuten per dag; doe iets om je lichaam & geest met elkaar in contact te brengen (hoe zweverig dat ook klinkt). Denk aan:

 • Wandelen
 • Fietsen
 • Mediteren
 • Fitness
 • Yoga
 • Voetbal
 • Golf
 • Wat je zelf wil

Alles wat je elke dag even doet om je lichaam & geest te optimaliseren heeft een mega impact op alle gebieden van het leven. Elk succesvol persoon heeft elke dag wel iets van een moment om lichaam en geest in contact met elkaar te brengen.

Zelf fitness ik op zijn minst drie keer per week, loop ik minimaal één keer per week een flink stuk door het bos of park, golf ik op mijn werk (ja, we hebben een golfbaan) en mediteer ik minimaal twee keer per week 20 minuten per keer.

Eet gezond. Veel groenten en rijk aan gezonde vetten. Vermijd suikers.

Houd je lichaam scherp. Houd je geest scherp.

III: Doelen stellen & Visualiseren

De meeste mensen stellen nooit doelen. Ze hebben geen idee waar ze over een jaar, twee jaar of vijf jaar willen staan.

Hoe kan je het ideale leven creëren als je niet eens weet hoe je ideale leven eruit ziet?

Pak pen en papier. Schrijf voor jezelf op:

 • Hoe ziet je ideale leven eruit?
 • Waar wil je staan over een jaar?
 • Hoe ziet je leven er over twee jaar uit?
 • En over vijf jaar?
 • En over tien jaar?

Succesvolle en rijke mensen hebben dit allemaal uitgeschreven. De écht succesvolle mensen kijken nóg verder. 20 jaar of zelfs 100 jaar vanaf nu. Ze bewandelen geen pad van "we zien wel".

"Maar je weet nooit hoe het leven loopt..." STOP, ACTIE!
"Over heel veel dingen heb je geen controle..." STOP, ACTIE!
"Het is slecht als je..." STOP, ACTIE!

Niet alleen beschrijf je hoe je leven eruit ziet. Je beschrijft ook WAT ervoor nodig is om dit te bereiken. HOE ga je dit realiseren en WIE heb je daar voor nodig? Schrijf het allemaal uit.

Maak een kristalhelder beeld voor jezelf. Zie het echt voor je.

Waar wil je op lange termijn staan? 

IV: Dankbaarheid & Aardig zijn voor Jezelf (en anderen)

De kunst van het leven is om dankbaar te zijn voor wat je hebt.

De meeste mensen in Afrika zijn gelukkiger dan dat wij zijn. Dit, terwijl zij het met VEEL minder moeten doen. Ze hebben nauwelijks geld, eten en water. Blij zijn met wat je hebt is een edele kunst die niet voor iedereen weggelegd is.

De meest rijke mensen op aarde zijn net als de meest arme mensen op aarde dankbaar voor wat ze hebben. Dit waren ze al voordat ze zo rijk werden.

Schrijf in de avond voordat je gaat slapen naast de 2-do list ook drie dingen op waar je dankbaar voor bent.

Oh ja en wees aardig voor jezelf. Praat met jezelf alsof je met een goede vriend praat. Als je geneigd bent om jezelf erg negatief op te stellen tegenover jezelf, dan doet je dat geen goed.

Stel je voor. Hoe reageer je als een vriend van je een fout maakt? Ga je dan ook helemaal tegen hem tekeer? Of zeg je dat het niet zo veel uitmaakt. Iets als: "Volgende keer beter."

Ik ga ervan uit dat je dat laatste kiest. Waarom kies je dan tegen over jezelf voor dat eerste? Flip je hem helemaal en vertel je je wat voor loser je bent.

Van mij mag je het blijven doen alleen werkt het niet in je voordeel. Wees aardig tegen jezelf (en anderen). Gebruik positieve zelf-praat. Let eens op hoe je tegen jezelf praat als je een fout begaat. Trap je jezelf nog een keer na of help je jezelf op te staan. Hoe je positieve self-talk optimaliseert en oefent lees je in het boek Gorilla Mindset van Mike Cernovich.

V: Zelf-Ontwikkeling

Groei en persoonlijke ontwikkeling. 

Mijn bankrekening is alleen maar gegroeid omdat ik als persoon ben gegroeid. Daarom is persoonlijke ontwikkeling zo ontzettend belangrijk. Voor elk succesvol persoon is dit een gewoonte.

Vooruitgang. Beweging. Ontwikkelen. Nieuwe dingen ontdekken. Nieuwe dingen leren.

Wat elke miljonair (nog steeds) doet:

 • Geld investeren in persoonlijke ontwikkeling.
 • Trainingen volgen.
 • Boeken lezen.
 • Cursussen volgen .
 • Een coach of mentor inschakelen.

"Rich people have big libraries. Poor people have big TV's." - Dan Lok

Wist je dat je op weg naar je werk of tijdens een work-out boeken kan lezen? Als je elke dag een half uur besteedt aan het lezen of luisteren van boeken dan kan je gemiddeld 36 boeken per jaar lezen!

Stel je eens voor hoe je groeit als persoon. We gooien vaak zo veel tijd weg aan TV-programma's, series kijken of Facebook scrollen. Die tijd kun je ook gebruiken om te werken aan je toekomst. Lees eens een boek over je je hoe voeding optimaliseert voor succes of hoe je meer sales genereert binnen je bedrijf.

Gebruik en misbruik andermans kennis voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

VI: Verdien een Miljoen met Netwerken & Connecten

We kunnen het niet alleen. 

Een vaak vergeten gewoonte is het opbouwen van waardevolle contacten. Vrijwel alle succesvolle en rijke mensen die een miljoen hebben verdient hebben dit samen met andere mensen gerealiseerd.

Ik ook.

Door open te staan voor andermans ideeën ben ik daar gekomen waar ik nu ben => met meer dan een miljoen op mijn bankrekening.

Zonder coaches als Dan Lok, Robert Kiyosaki en Darren Hardy stond ik niet waar ik nu stond. Je moet wel. Je kunt het niet alleen.

Netwerk met mensen. Spreek met ze af. Interview je voorbeelden.

VII: Doorzetten & Consistentie

"Every change represents opportunity." - Dan Lok & Sun Tsu

Uiteindelijk is het allemaal een kwestie van pushen en doorzetten.

Naast kwaliteit wil je kwantiteit hebben. Elke dag iets doen aan je visie. Elke week een klein beetje tijd investeren om je missie te voltooien.

Want alleen met doorzetten kom je er. Hoe hard je ook valt. Sta weer op and get back to work. Hoe moeilijk het je ook wordt gemaakt. Sta op en ga weer aan het werk.

Maak er een gewoonte van om actie te ondernemen. Integreer actie ondernemen in je leven. Doorzetten, ondanks dat je geen zin hebt.

F*ck motivatie. Just Do The Work...

"Nothing can stop the man with the right mental attitude from achieving his goal; nothing on earth can help the man with the wrong mental attitude."

In Affiliate Marketing Domination laten Corné en Robert je zien hoe je een passief inkomen opbouwt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier alsjeblieft je naam in.