REVIEW: High Ticket Dropship Academy van Joshua Kaats: Top?14 min read

0
1138
high ticket dropship academy joshua kaats review

Je vindt hier mijn definitieve High Ticket Dropship Academy reviewJoshua Kaats zit niet stil en heeft een nieuwe methode ontwikkeld. Een methode waarbij je een succesvolle high ticket dropshipping business zou opzetten in Nederland. 

Wellicht heb je eerder gezien dat deze recensie nog in de steigers stond. Ik was nog bezig met het opzetten van mijn eigen high ticket dropshipping business. Inmiddels is mijn high ticket dropship webwinkel in de lucht. In dit artikel vind je mijn ervaringen met high ticket dropshipping en ik vertel mijn eerlijke mening. Is deze cursus waar voor je geld? 

1.0 Mijn kritische High Ticket Dropship Academy review, mening + ervaring

In de High Ticket Dropship Academy leer je hoe jij je eigen high ticket dropship op kan bouwen.

Eerst even kort wat dropshipping is. Dit is het verkopen van producten in een webwinkel die vervolgens worden geleverd door de fabrikant of een groothandel. 

In een high ticket webwinkel richt je je op duurdere producten met een hogere winstmarge. Denk aan producten die minimaal €500 kosten. Hier horen ook vette winstmarges bij. Minimaal 35 procent en soms nog wel meer. Uiteraard moeten hier de kosten nog wel vanaf, maar je hebt niet eens zo heel veel verkopen nodig om een prima inkomen te verdienen. 

In de HTDSA leer jij hoe je stap voor stap je eigen high ticket winkel opzet. Hoe kies je welke producten je gaat kopen? Het vinden van een leverancier, hoe gaat dat? Je leert hoe je je eigen webwinkel inricht. Natuurlijk zit er ook een flinke portie online marketing in de training, want uiteindelijk heb je wel klanten nodig.

Joshua Kaats high ticket dropshipping

1.1 Verschil met de Dropship Academy 3.0?

In de Dropship Academy 3.0 leer je vooral over het ‘reguliere’ dropshipping. Hierbij verkoop je producten uit Azië die door de leverancier naar Nederland worden gestuurd. 

Het grote voordeel aan dit verdienmodel is dat je het heel passief kunt maken. Voorbeelden te over van mensen die tonnen verdienen met een paar uur werk. Er zijn ook allerlei nadelen. De meeste webwinkels bestaan kort. Je loopt het risico op allerlei claims als je producten verkoopt die je eigenlijk niet mag verkopen. Steeds meer mensen zijn bekend met dropshipping en 'doorzien' het. 

Ik heb goed geld verdiend met ‘reguliere’ dropshipping, zoals je kunt lezen in mijn Dropship Academy 3.0 review, maar ik voelde me er niet altijd senang bij.

Ik zat er alleen maar voor mijn eigen centen. Ik leverde weinig waarde aan mijn klanten. 

High ticket dropshipping is een veel fijner businessmodel. Je bouwt echt een bedrijf op. Een merk misschien wel, waarbij mensen aan familie of vrienden vertellen waar zij product ‘X’ hebben gekocht.  


1.2 Hoe ziet de High Ticket Dropship Academy eruit?

De High Ticket Dropship Academy is verdeeld in tien modules. Twee van deze modules zijn introductie, waardoor acht overblijven. Een kort overzicht van de modules:

Niche Goldmining (13 lessen)

In deze module ga je kiezen in welke niche je aan de slag gaat. Je maakt een lijst met potentiele niches en kiest die waar het meeste potentie in zit. Dit doe je doordacht. Je kiest niet zomaar wat uit. 

Webshop magneet 2.0 (19 lessen)

Dit is interessant. Je gaat eerst je webwinkel opbouwen, voordat je met leveranciers in onderhandeling gaat. Leuke benadering en absoluut essentieel als je een groothandel wilt overtuigen.

Shoptimized Thema 2.0 (20 lessen)

Sven Jansen leert je hier alle ins en outs van het betaalde Shoptimized Thema. Dit thema kost wat, maar het ziet er allemaal super gelikt uit.

Gratis Shopify Thema 2.0 (12 lessen)

Kies je niet voor een betaald thema, dan ga je hier aan de gang met de gratis versie. Het is allemaal niet zo flitsend, maar het werkt best.

High ticket business opbouwen

Leverancier Fishing (5 lessen)

Je wordt hier heel goed voorbereid op het kiezen van de juiste leveranciers. Je krijgt allerlei tips over hoe je de gesprekken moet aanvliegen. Heb je nog nooit ‘zaken gedaan’, dan komt het ook wel goed.

Conversie Magic: Bootcamp (9 lessen)

De eerste van twee modules waarin je alles leert over conversie. Conversie staat voor het aantal bezoekers dat daadwerkelijk klant wordt. Des te hoger je conversie, des te later de kosten voor marketing. 

Conversie magic: Optimalisatie (19 lessen)

Je gaat hier een stuk verder de diepte in over conversie. Echt waardevolle info waar ook gelouterde webwinkeliers nog wat van kunnen leren.

Sales funnel machine (23 lessen)

Hier leer je alles over het aantrekken van bezoekers (vooral via zoekmachines) en hoe je van deze mensen klanten maakt. 

1.3 Bonussen

Daarnaast krijg je nog een hele hoop bonussen.

Coaching bibliotheek: opnames van alle coaching calls met beginners en gevorderden

Platinum Partner Secrets: Joshua deelt hier de lessen die hij krijgt van Tony Robbins. Ook Vasco Rouw komt hier voorbij. 

Klantgeluk Blueprint: Een uitgebreide cursus over hoe je klanten bindt

Facebook Ads Blueprint: In maar liefst 34 lessen leer je alles over het adverteren via Facebook. 

Google Shopping 2.0: Alles over het verkopen van producten via Google Shopping

Google Basics: Staat nog in de steigers…

Google Text Ads 2.0: Training over advertenties in zoekmachines

Google SEO 2.0: Deze training staat nog in de steigers, maar wordt ongetwijfeld een hele goede aanvulling over hoe je gratis verkeer naar je website krijgt. 

De succesformule - creeer een 100K Mindset: De belangrijkste lessen van Jaap Hulsmann, een van de bekendste coaches van Nederland.

Samen Succes Challenge: Help Joshua aan meer cursisten en verdien een goede commissie. 


2.0 Wie zijn Joshua Kaats en Sven Jansen. Zijn ze betrouwbaar?

Joshua Kaats en Sven Jansen zijn allebei betrouwbaar. Het is niet voor niets dat er duizenden mensen een cursus bij hen hebben gekocht. Allemaal zijn ze enorm positief en dat is met reden.

Joshua en Sven zijn gouden gozers. Ze steken er heel veel energie in om hun cursisten te helpen. Ze verbeteren de video’s steeds en daardoor brengen ze de cursus naar een hoger plan. Je ziet dit terug in de vragen van cursisten. Die worden steeds beter.

Joshua Kaats betrouwbaar

In deze cursus krijgt Sven Jansen een grotere rol. Sven en Joshua zijn een goed team. Sven is inhoudelijk ijzersterk, terwijl Joshua meer de zakenman is. Je hebt ze beide nodig. 

2.1 Waar vind je Joshua?

Joshua treedt veel meer op de voorgrond. Hij heeft een podcast waarin hij inzichten deelt en interviews houdt met succesvolle dropshippers.

Hij heeft een YouTube kanaal waarin hij heel veel informatie weggeeft over dropshippen.

Via Instagram geeft hij je in een inkijkje in zijn leven. Soms organiseert hij hier ook winacties. Onlangs heeft hij nog voor €50.000 (!) aan spullen weggegeven. 

Ik heb echt enorm veel opgestoken van Joshua. Hij is iemand die je uitdaagt om op een andere manier te denken. Hij denkt ontzettend pragmatisch. Hij gaat er gewoon voor en je ziet dat het werkt. Dat is erg inspirerend. Je neemt nu eenmaal wat makkelijker dingen aan van iemand die het ook echt gemaakt heeft.

Joshua investeert ook duizenden euro’s in zijn persoonlijke ontwikkeling. Het mooiste is, hij deelt deze lessen met jou. Normaal gesproken lap je tien ruggen om naar een seminar van Tony Robbins te gaan. Nu krijg je de belangrijkste lessen er gewoon gratis bij. 

3.0 Mijn ervaringen met de High Ticket Dropship Academy

Genoeg introductie, tijd voor mijn ervaringen met de HTDSA. Ik zal je eerlijk vertellen wat ik van de cursus heb opgestoken en wat ik heb gemist.

3.1 Wat leer je allemaal?

Laat ik beginnen met de cursus en de manier van lesgeven. Eerlijk is eerlijk, inhoudelijk is de cursus van topkwaliteit.

In de cursus word je stap voor stap meegenomen. De opbouw van de cursus lijkt in eerste instantie wat raar. Waarom zou je je webwinkel inrichten voordat je leveranciers hebt? Uiteindelijk is dit enorm logisch. Sterker nog, ik ben zelfs benaderd door een leverancier nadat ik mijn webwinkel met dummyproducten had staan. 

high ticket dropship academy ervaring

Ook de andere modules zijn van hoog niveau. De cursussen over conversie bevatten heel veel pareltjes en als je al deze informatie zelf gaat uitzoeken, dan ben je uren bezig. De cursus over Facebook adverteren is eigenlijk een bonus, maar is honderden euro’s waard. Je leert hier echt alles over adverteren via Facebook en dit levert direct extra omzet op. 

Inhoudelijk mist er niet veel aan de cursus. De module over het vinden van leveranciers is misschien iets te summier. Verder mis ik wat basis over ondernemen. Informatie over de financien van het bedrijf en allerlei aangelegenheden met de bedrijfsregistratie, belasting, btw, etc. 

Ook outsourcing ontbreekt. Dat is toch wel een beetje de natte droom: Je high ticket store op de automatische piloot zetten. 


3.2 De ervaringen met mijn webwinkel

Ik was niet helemaal maagd op het gebied van e-commerce. Ik heb mij eerder met veel succes gewaagd aan ‘reguliere’ dropshipping. Ik weet dus hoe Shopify werkt en hoe je een webwinkel inricht.

Toch heb ik de gehele cursus van A tot Z gevolgd en damn, dat was nodig. High ticket dropshipping is een andere tak van sport. Het is veel professioneler. Veeleisender. Maar tegelijkertijd ook spannender. En ik vind het leuk dat je gewoon echt samenwerkt met leveranciers en met hen afspraken kunt maken. 

Ik leek even vast te lopen bij het stuk rondom het kiezen van leveranciers. In mijn niche, racefietsen, waren er in eerste instantie niet veel leveranciers te vinden die wilden dropshippen. Bij een potentiële leverancier had ik het verkloot door een onprofessionele e-mail te sturen (deze is later nog wel leverancier geworden). Gelukkig vond een andere leverancier mijn webwinkel en toen kon ik alsnog aan de slag. 

goede niches voor dropshipping

Ik had het twee weekjes wat drukker nadat ik de eerste echte producten online had staan. In deze twee weken deed ik niets aan mijn webwinkel. Ik had wel bezoekers, maar geen sales. Toen ik met de conversie modules uit de training verder ging, merkte ik echt resultaat. Ik had net zoveel bezoekers als in de eerste paar weken, maar nu wel ineens sales


3.3 Waarom ik mijn webwinkel heb verkocht

Wees je er wel van bewust dat je een baan creëert voor jezelf. High ticket dropshipping is niet zo passief als je wellicht zou verwachten. 

Als je echt wat je van je webwinkel wilt maken, moet je er heel veel tijd insteken. Je moet je producten echt leren kennen. Niemand gaat duizend euro stukslaan in jouw shop als jij geen goed antwoord kunt geven op de vragen van een klant. Soms is dat lastig, want jij ziet de producten niet. 

Ga gewoon een paar keer naar een winkel doe net alsof je enorm geïnteresseerd bent in een product dat je zelf verkoopt. 

Het is minstens zo belangrijk dat je je antwoorden professioneel formuleert. Schrijf foutloos Nederlands en pas je taalgebruik aan op je doelgroep. Klinkt logisch, maar voor sommige mensen is dat best een uitdaging. 

Veel high ticket dropshipping stores, zelfs de webwinkel van Sven Jansen, zijn telefonisch bereikbaar. In het begin zit je gewoon hele dagen van 9 tot 5 bij de telefoon. Een slechte review op Google met de mededeling dat de telefoon niet opgenomen wordt is killing. Als je eenmaal een goede omzet draait, kun je dit wel uitbesteden. 

Wellicht denk je ’ik heb geen telefoonlijn nodig’. Vergeet het maar. Een vast telefoonnummer is een van de belangrijkste manieren om het vertrouwen te winnen van je klanten.

high ticket dropshipping automatiseren

3.4 Enorm veel potentie

Begrijp me niet verkeerd. Met een high ticket dropshipping store heb je enorm veel vrijheid om je tijd in te delen, maar passief is het zeker niet. Daar staat tegenover dat je wel echt iets opbouwt met je webwinkel. Als je het goed aanpakt, verzeker je jezelf voor de komende jaren van een goed inkomen.  

Toch voelt het voor mij niet als ik iets waar ik op echt zit te wachten. Ik ben gehecht aan mijn vrijheid. Mijn maandelijkse winst (€2.5 tot €3k) was net te laag om de klantenservice en de marketing uit te besteden, waardoor ik altijd beschikbaar moest zijn voor mijn shop.  

Ik moet zeggen, veel andere dropshippers doen het beter dan ik. Mijn €3k maandelijkse winst is aan de lage kant. 

Ik heb mijn high ticket store dan ook verkocht. Gelukkig kreeg ik een heel mooi bedrag voor mijn webwinkel van een doorgewinterde e-commerce ondernemer. 

Er zit dus zeker potentie in high ticket dropshipping.

Alleen wil jij zeker weten of deze vorm van dropshippen iets voor jou is? Plan dan een gesprek in een medewerker van het team van Joshua. Binnen een half uurtje weet jij of de HTDSA iets voor jou is.

3.5 Voordelen High Ticket Dropship Academy

  • Inhoudelijk sterk. Sommige bonussen zijn los al honderden euro's waard.
  • Heldere uitleg. Stap voor stap naar een succesvolle high ticket webshop
  • Veel mogelijkheden. Er liggen veel kansen in de high ticket wereld
  • Succes is verslavend. 

3.6 Nadelen High Ticket Dropship Academy

  • Investering nodig. Je bent een kleine €2k verder voordat je de webwinkel hebt staan. Let wel, vrijwel iedereen haalt het deze investering er weer uit. 
  • Geen passief inkomen. High ticket dropshipping vereist wat meer aandacht dan sommige andere businessmodellen. De beloning is er naar, maar het is misschien niet wat je zoekt. 

4.0 Wat praktische zaken over de High Ticket Dropship Academy

Er zijn veel praktische vragen over de HTDSA. Ik bespreek er een paar.

4.1 Is er een tevredenheidsgarantie?

Joshua en Sven staan pal achter hun cursus. Als jij binnen 14 dagen aangeeft dat de cursus niets voor jou is, dan krijg je je geld terug. No questions asked. 


4.2 High Ticket Dropship Academy Prijs

Ja, niet schrikken; de High Ticket Dropship Academy kost €1497. Kun je dit in een keer betalen, dan mag dat ook in termijnen, maar de kosten gaan dan omhoog. 

Als het enigszins mogelijk is, tik dan het volledige bedrag in een keer af, zodat je tot wel €500 bespaart.


4.3 Welke kosten maak ik nog meer?

Je bent hoe dan ook nog wat extra geld kwijt aan Shopify, een domeinnaam en wat kosten om met leveranciers te bellen. Je gaat sneller verkopen maken als je budget achter de hand hebt voor advertenties. 

Een betaald thema lijkt wat onzinnig, maar je verdient deze kosten binnen de kortste keren terug. Het ziet er ook gewoon erg professioneel uit, zoals je kunt zien aan de shop van Sven zelf.

sven jansen joshua kaats webshop

Soms betaal je aansluitkosten bij een leverancier. Reken erop dat je nog ongeveer €300 tot €500 nodig hebt voor je de eerste omzet binnenhaalt. 


5.0 Conclusie van deze recensie van de High Ticket Dropship Academy

Je bent nu aan het eind van deze review van de High Ticket Dropship Academy aangekomen. Zoals je merkt heb ik enorm veel aan de cursus gehad. Je leert echt stap voor stap wat je moet doen, maar ook waarom. De opbouw van de cursus is logisch en de uitleg kan bijna niet beter.

Je merkt ook aan alles dat Joshua en Sven er zijn om je te helpen. Er zijn wekelijks mogelijkheden om met de heren in gesprek te gaan. Video’s worden regelmatig verbeterd om zo de veelgestelde vragen te beantwoorden. 

Ook zijn de bonussen weer de moeite waard. Ik heb heel veel opgestoken van de Platinum Partner Secrets. De bonussen over Facebook en Klantgeluk leveren je duizenden euro’s op als je de lessen goed toepast. 

Er liggen ongelooflijk veel mogelijkheden om met high ticket dropshipping geld te verdienen. Het enige waar je van tevoren even over na moet denken, is de hoeveelheid tijd die het kost. Deze vorm van dropshipping is niet zo passief als je wellicht zou hopen. 

Maar als jij nooit meer naar een chef hoeft te luisteren, wie maalt daar dan nog om. Je bent eigen baas met een goed inkomen. 

5.1 HTDSA Proberen

Wil jij kijken of de HTDSA iets voor jou is? Dan zijn er drie mogelijkheden. Je kunt om te beginnen (als daar nog tijd voor is) jezelf aanmelden voor Joshua's gratis high ticket training.

Wil je liever met iemand praten over het zakenmodel High Ticket dropshipping en de cursus? Plan dan een gratis business call in. 

Wel is het zo dat de HTDSA zijn deuren op een kier gaat zetten, waarbij je enkel toegang krijgt als je én geschikt bent én voor een veel hogere prijs.

High Ticket Dropship Academy

8.6

Inhoud

9.7/10

Praktisch

8.6/10

Gemak

7.0/10

Bruikbaarheid

9.6/10

Stijl

8.3/10

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier alsjeblieft je naam in.