Geld Verdienen vanuit Huis: De Meest Simpele & Effectieve Methode10 min read

0
572
geld verdienen vanuit huis

Geld verdienen vanuit huis. Veel. Snel. En makkelijk? NEE! Het is niet makkelijk. Veel? Absoluut mogelijk. Als je bereid bent om er tijd, moeite, bloed, zweet en tranen er in te stoppen. Niet weggelegd voor pussy's. Wel besteedt aan krachtige doorzetters. 

Gelukkig ben ik zelf zo'n doorzetter. En jij natuurlijk ook. Daarom heb ik voor jou de meest simpele en effectieve methode uitgevogeld, uitgetest en tot in den treure uitgevoerd. Om het maar te optimaliseren. Om er voor te zorgen dat niet alleen ik, maar ook JIJ vandaag nog kan beginnen met geld verdienen vanuit huis.

LET OP!

Laat ik het herhalen. Ik blijf het herhalen. Het is NIET makkelijk. Het is niet makkelijk om een stabiel inkomen vanuit huis te genereren. Het is afhankelijk van drie factoren;

 1. Hoeveel tijd steek je erin?
 2. "How Bad Do You Want It?" - Dan [the man] Lok.
 3. Hoe goed kan je tegen (jarenlange) pijn, frustratie en eindeloos doorgaan. Met weinig resultaat.

In dit artikel ga ik de complete methode belichten zodat ook JIJ het kan. Geld verdienen vanuit huis. Mooier dan dat kan haast niet. Niet meer voor een vervelende baas hoeven werken. Zelf bepalen wat je doet. Niet meer moeten doen wat anderen jou opdragen. Zelf bepalen hoe je dag er uit ziet. Of je nou tot 15:00 uur wilt uitslapen. Of om 5:00 uur op wil staan. Wat jij wil.

Het kan. 

Maar alleen. Als jij bereid bent de methode te volgen. PRECIES te doen wat hier staat. Consistent actie te ondernemen. Jawel, iedere dag! En ervoor te gaan. Zoals je NOG NOOIT voor iets bent gegaan.

Ohja. Fuck enquêtes invullen. Fuck vragenlijsten invullen. Fuck die spamzooi van Euroclix. En laat die online casino's oprotten. Nee. De methode die ik je in dit artikel bied is heel anders. Iets wat wél consequent geld oplevert. 

In Affiliate Marketing Domination laten Corné en Robert je zien hoe je een passief inkomen opbouwt.

Wat Levert Het Überhaupt Op?

Dat verschil van persoon tot persoon. De meeste mensen haken namelijk vroegtijdig af. Het is als seks voor de gemiddelde mens. Net begonnen. Net opgewarmd. Bam. Orgasme. Klaar.

>97% van alle mensen geven vroegtijdig op. Doe jij dat ook? Begin je aan iets en leg je het weer naast je neer als het even wat heet onder de voeten wordt? Zo ja. Dan gaat dat vanaf NU anders.

Als je serieus geld wil verdienen vanuit huis. Dan geven we niet op. NOOITBegrepen? Mooi!

Dan gaan we het nu over de leuke kanten van geld verdienen vanuit huis hebben.

"Wat levert het in godsnaam op!?"

Nogmaals, dat hangt helemaal van jou af. Het mooie is: een full-time inkomen is zeer realistisch met thuis geld verdienen. Meer dan een full-time inkomen. Is zeer realistisch. Een volwaardig inkomen zodat je nooit meer voor een baas hoeft te werken is zeer realistisch.

Volledige vrijheid. Kunnen doen wat je wil. Of je nu wilt werken. Wilt relaxen. Een vliegtuigje pakken naar de Bahama's. Het is zo fijn om die vrijheid te ervaren.

"Ik zal eerlijk met je zijn." 

Wil je weten wat mijn methode om geld te verdienen vanuit huis me oplevert?

Dit is iets wat ik nog NOOIT zo openlijk heb gedeeld met iemand. Vandaag ga ik het wel doen. Waarom? Ik heb geen flauw idee. Misschien is het om je ervan te overtuigen dat het absoluut kan. Het enige wat het jouw kost is:

 1. Bereid zijn om een paar tientjes te investeren in jezelf.
 2. Tijd. Moeite. Doorzettingsvermogen.
 3. De mogelijkheid om je ego aan de kant te schuiven.
 4. Bereid zijn om de stappen te volgen. Precies zoals ik het je aanlever. En niet anders.
 5. En misschien wel het belangrijkste: een blind vertrouwen in jezelf DAT JE HET KAN. 

Het maandelijkse geld wat ik verdien vanuit huis verschilt. De ene keer is het €1139,-. De maand erop is het €931,-. In januari 2018 had ik tot dusver mijn beste maand met €1757,-. Deze maand (het is vandaag donderdag 12 april 2018) zit ik al op €826,40.

Dat vind ik zelf erg lekker anderhalf jaar nadat ik met deze methode begon. Toch is dit slechts het begin. Als ik €1757,- in een maand kan verdienen vanuit huis, waarom dan niet €17570,-!?  Klinkt voor jou misschien onrealistisch. Misschien. Ik ben daar heel onrealistisch in.

"Mensen die realistisch zijn, zijn pessimistisch." 

Denk niet na. Doe het gewoon

Ik hoor het je al zeggen:

 • "Ja, maar..." 
 • "En wat nu als..."
 • "Dat lukt mij toch niet."
 • "Dat is veel te moeilijk."
 • "Ik ben een leek met computers."
 • "Ik heb daar toch geen verstand van."
 • "Leuk dat jij dat kan, maar ik heb geen idee hoe ik dat moet doen."

De lijst met excuusjes is eindeloos. Het is net als met mensen die tegen mij zeggen dat ze willen afvallen. Als ik vervolgens doorvraag en met wat kleine tips kom. Ze haken vrij snel af. Excuusjes. Smoesjes. Zelf-sabotage. Allemaal manieren om niet te doen wat je eigenlijk wil doen.

Het kan aan mij liggen. Maar ik snap oprecht niet waarom je dat zou doen. Waarom zijn veel mensen niet bereid om de stap te zetten naar verandering? Ga het gewoon aan. Zie maar wat er gebeurd.

Is het dan alleen voor de echte bazen weggelegd? En zou het zo moeten zijn dat de meerderheid van de mensen het niet wil, kan of durft?

Eigenlijk alleen maar beter. Zo blijft er meer over voor jou en voor mij.

Het advies: NIET DENKEN MAAR DOEN.

Laat mij vandaag beginnen met geld verdienen vanuit huis

Geld Verdienen Vanuit Huis; Doen Doen Doen

Voordat ik je de simpele, effectieve methode stap voor stap laat zien. Om geld te verdienen vanuit huis geef ik je nog één inzicht. Een switch in je mindset.

Zoals Dan Lok (miljonair-coach) zo mooi zei: "Als je succesvol wilt zijn, moet je bereid zijn om jarenlange pijn kunnen doorstaan."

Dan Lok heeft mijn leven voorgoed veranderd. Check zijn boek F.U. Money om een boost motivatie en ideeën te krijgen. Voor mij DE inspiratie waardoor ik begon met geld verdienen vanuit huis.

Het is een kwestie van DOEN. Doen, doen en nog eens doen. We gaan niet alleen geld verdienen vanuit huis. We gaan geld verdienen vanuit onze laptop. Jawel. Mijn laptop is goud waard. Daarom ben ik er ook heel zuinig op. Mijn laptop is een geld genererende machine.

Mijn lichaam is een vetverbrandingsmachine. Mijn laptop is een geld genererende machine.

We gaan ervoor zorgen dat jouw laptop of P.C. net zo goed een geldmachine gaat worden. Wees bereid om elke week, het liefst elke dag IETS te doen.

In het begin krijg je NIETS

Geloof het of niet. De eerste 4 maanden heb ik NIETS verdient. Op 20-09-2016 zette ik de stap. Begon ik met deze methode. Online geld verdienen vanuit huis. Mijn eerste geld dat binnenkwam was op 16-01-2017. €35,-. Vier maanden nadat ik begon.

Het voelde geweldig.

De tijd en moeite die ik erin stak wierp eindelijk haar vruchten af. Vervolgens duurde het weer een maand tot de volgende sale. Daarna drie weken. Toen een tijd wekelijks een verkoop. Tegenwoordig is het bijna dagelijks.

Besef je dat goed. Je gaat iets opbouwen. Iets voor lange termijn. Het is een kwestie van doen, doorgaan en blijven doen. Zonder dat het je iets oplevert. En dan, ineens. BAM! Het eerste geld is binnen.

Zodra die binnen is weet je dat dit slechts het begin is. De eerste sale is het moeilijkst. Als die eenmaal binnen is, dan volgt de rest vanzelf. Als je maar doet, doet en blijft doen. Probeer op zijn minst elke week en het liefst ELKE DAG iets te doen. Ook al is het maar een half uurtje van je tijd. 

Conditioneer jezelf dat je dit echt wil. Spoel je hersenen met dat je over een tijd niet meer voor een baas werkt. Je werkt volledig vanuit je (vakantie)huis.

In 7 Stappen Effectief Geld Verdienen Vanuit Huis

Komtie dan. In 7 stappen. Stap voor stap. Begin bij stap één. Eindig NOOIT. Fuck een mager pensioentje. Fuck het eiland op je werk. Lang leve vrijheid en lang leve jouw onafhankelijkheid en geluk.

 1. Zet 100 euro apart om in jezelf te investeren en om de eerste stap te zetten.
 2. Ga naar deze pagina en meld je aan.
 3. Je bent nu bij AMR belandt. Schrijf je in en als je overtuigd bent en investeer die €47,- in de cursus (of €2,- om eerst een kijkje te nemen).
 4. Volg de cursus stap voor stap.
 5. De ontwikkelaar van de cursus (ben ik zelf niet) heeft tevens een eigen thema ontwikkeld. Hij promoot dit natuurlijk openlijk. Ik zou zeggen, negeer dit als je niet te veel geld te besteden hebt. Het is wel makkelijk en scheelt je een hoop werk. Alleen het kost je toch weer €67,- per maand voor iets wat je zelf ook binnen een paar uur voor elkaar kan hebben, zonder dat geld. Ik zeg: het is niet nodig. De cursus zelf wel.
 6. Zet je eigen website op aan de hand van de cursus. Kies een markt waar jouw interesse ligt. Is het spieropbouw? Afvallen? Gezonde voeding? Geld verdienen online? De datingmarkt? Kies iets and stick to it.
 7. Melk het HELEMAAL uit. Ga door, door en door. Ook al twijfel je (en dat doe je), doorgaan. Ook al denk je dat je het voor Jan met de korte achternaam doet. Doorgaan. Stop niet. Geef niet op. Ga door. 

YES! Ik begin vandaag met geld verdienen vanuit huis

Veelgestelde Vragen.

Wanneer ga ik geld verdienen vanuit huis?

Dat hangt helemaal van jezelf af. Het hangt ervan af hoeveel tijd je er in steekt en in hoeverre je jezelf houdt aan de cursus. Volg de cursus tot op de letter (behalve in het aanschaffen van het Marketheme) en doe elke dag iets aan je online business. De meesten hebben binnen drie tot zes maanden hun eerste verkopen gerealiseerd.

Hoeveel levert het me op?

Als je het goed doet kan je een prachtig maandelijks inkomen genereren. Ook dit hangt weer sterk af van jouzelf. Schrijf je op een manier dat aanspreekt? Ben je goed vindbaar? Pak je het goed aan? Blijf je je zelf ontwikkelen? Een inkomen van €3000,- per maand is niet raar op deze manier. Sommigen verdienen er tonnen mee.

Hoeveel tijd kost het me?

Idealiter steek je er elke dag minimaal 4 uur aan. 

Hoe weet ik zeker dat mij dit lukt?

Je komt er maar op één manier achter. En dat is door de 7 stappen te volgen zoals hierboven weergegeven. Iedereen met een IQ hoger dan 80 kan dit. Laat jezelf zien dat het kan!

Is er geen andere manier om geld te verdienen vanuit huis?

Tuurlijk wel. Er zijn er genoeg. De bovenste manier is echter een geweldige manier om te beginnen. Je hoeft niet je eigen product te ontwikkelen. Je leert kennismaken met de online wereld. Je leert kennismaken met hoe je producten verkoopt en aan de man brengt. Begin hier mee. Bouw daarna uit.

Ik weet niet waarover ik het moet doen, maakt dat uit?

Nee. Daar kom je vanzelf achter als je jezelf er in verdiept.

Ik twijfel heel erg aan mezelf, is dat erg?

Dat is niet erg. Dat is zelfs héél natuurlijk. Het is eerder erg en raar als je NIET aan jezelf twijfelt. Altijd als je aan iets nieuws begint twijfel je aan jezelf. Daarom zeg ik: stop met denken en doe het gewoon. Begin gewoon. Zie maar wat er van komt. Er is niemand die je kan tegenhouden. Behalve jijzelf.

In Affiliate Marketing Domination laten Corné en Robert je zien hoe je een passief inkomen opbouwt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier alsjeblieft je naam in.