Geld Verdienen met Enquêtes: NIET DOEN!5 min read

0
782
geld verdienen met enquêtes

Google "geld verdienen met enquêtes" en je krijgt ongeveer honderdduizenden resultaten in minder dan een halve seconde. Als je zojuist hierop gezocht hebt en je bent op deze pagina terecht gekomen. Gefeliciteerd! Ik ga je uitleggen waarom geld verdienen met enquêtes waarschijnlijk niet iets is wat je wil doen. 

Waarom vraag je jezelf af. Dat ga ik zo goed mogelijk toelichten in dit artikel. 

In Affiliate Marketing Domination laten Corné en Robert je zien hoe je een passief inkomen opbouwt.

Waarom je niet aan geld verdienen met enquêtes wilt beginnen

Toegegeven, je kunt er inderdaad geld mee verdienen.

Enkele jaren terug heb ik het zelf ook geprobeerd. Zoekend naar manieren om online geld te verdienen. Geld te verdienen vanuit huis. Makkelijk geld verdienen. Het klinkt zo mooi. Geld verdienen met enquêtes. Hoe moeilijk kan het zijn om elke dag een aantal vragenlijsten in te vullen om het geld binnen te laten stromen?

Het hoeft niet eens waar te zijn wat ik invul, dacht ik. Als het geld maar binnenkomt. Oprecht heb ik een stuk of negen van dit soort websites geprobeerd. Denk aan geldverdienen.nl/enquetes-invullen, triaba.nl en enqueteplein.nl.

Wat je voor je kiezen krijgt is heel simpel. Zeer lange vragenlijsten die maar één ding van je vragen. "Vul mij in en ga door naar de volgende vragenlijst." That's it.

Aangezien steeds meer mensen op een zo makkelijk mogelijke manier aan hun geld willen komen. Merk je dat er steeds meer mensen zijn die enquêtes invullen een go geven. Dit betekent dat de waarde van jouw ingevulde enquête steeds minder waard wordt.

Als je eenmaal begonnen bent blijken de vragenlijsten een stuk langer te zijn dan eerst werd voorgesteld. Je bent zo 20 minuten bezig met het klikken van knopjes. En wat krijg je? €0,76. Wauw... 

Simpel genomen. Het is je tijd niet waard. De tijd die je er in steekt blijkt achteraf vaak veel meer te zijn dan de centen die je ermee verdient.

Als we het zo berekenen kan je nog beter als aspergesteker, katoenplukker of bij de McDonalds werken.

Is er een alternatief?

Op krachtigemanacademie.nl hebben we het er al vaker over gehad. Voor veel mensen blijft de vraag heersen: "Hoe kan ik comfortabel vanuit huis werk verrichten om extra bij te verdienen."

Dat snap ik ook. Wie wil het tegenwoordig nou niet? Lekker geld verdienen vanuit huis. Een paar honderd € maandelijks bijverdienen of zelfs een volledig inkomen fixen. Puur met het internet. Prachtig!

Als het zo makkelijk was door het invullen van een aantal vragenlijsten. Dan had iedereen het wel gedaan, toch? Online geld verdienen is makkelijk, als je weet wat je moet doen en HOE je het moet doen. 

Mijn advies:

Alles komt op hetzelfde neer. In plaats van geld willen verdienen met enquêtes, focus je op iets wat écht lonend is.

Creëer een winstgevende website. 

Laat me zien hoe ik ECHT online geld kan verdienen

Hoe maak je de winstgevende website?

De ontwikkelaar van AMD laat precies zien hoe je dat doet. Hij helpt mensen om online geld te verdienen. Hij is zeer betrouwbaar en vriendelijk.

Je vraagt je wellicht af waarom ik constant op hetzelfde blijf hameren:

  • Creëer een website.
  • Ga ermee aan de slag.
  • Word goed gevonden op Google.
  • Zorg voor interessante onderwerpen waar mensen over willen lezen.
  • Zorg dat jij jezelf kan uiten op de websites.
  • Maak de website winstgevend.
  • Dit leer je allemaal in deze online cursus.

Het is niet voor niets dat ik hier op BLIJF hameren. Het werkt namelijk echt. Het is tragisch om te zien dat veel mensen hun hele leven dingen doen die ze eigenlijk niet willen doen. Elke dag om 6:00 uur op en om 18:00 uur weer thuis van het werk. Elke maandag de uitspraak: "We moeten weer..." en "Is het al vrijdag?"

Deprimerend.

Daarom blijf ik het aankaarten. En zal ik dit ook blijven doen. HET IS MOGELIJK OM ONLINE GELD TE VERDIENEN. Alleen niet met de meest gekozen opties waar het internet van bulkt. Zoals geld verdienen met enquêtes invullen of slinkse strategieën inzetten bij een online casino. F*ck dat.

Hoe is KMA winstgevend?

Kijk eens hoe groot KrachtigeManAcademie.nl op dit moment is. Het staat vol met artikelen. Elke week worden er consistent twee artikelen gepubliceerd waar jij verder mee komt in het leven. Geschreven vol passie en gedrevenheid. Vanuit onze kennis, kunde, visie en ervaringen.

Hiermee genieten we een volwaardig inkomen, zodat mijn vriendin en ik kunnen doen en laten wat we zelf willen.

Dit heb ik te danken aan de online cursus die ik telkens zo prijs. Ik kan het iedereen aanraden om te doen. Het is jammer om te zien dat de meeste mensen maar blijven wachten en wachten. 

Ik vraag me dan af waarop ze blijven wachten. Tot ze de staatsloterij winnen? Zoals iedere hardwerkende Nederlander. Succes met wachten!

Geld komt namelijk niet zomaar aanwaaien. Tenzij een rijke oom uit Rusland overlijdt en hij toevallig zijn rijkdom heeft toegeschreven aan jou. Hoe groot acht je die kans?

Er moet gewerkt worden

Net als bij het fenomeen 'geld verdienen met enquêtes' moet er voor andere online inkomsten gewerkt worden.

Daar ontkomt niemand aan.

Net als ik ben jij van mening dat als je werkt verricht. Moet het wel lonend zijn. Met het invullen van enquêtes krijg je wel wat. Maar valt in het niet als je kijkt naar de tijd die erin wordt gestoken. 

Je kan nog beter asperges gaan plukken. Of steken. Of wat ze er ook mee doen. Ik zou het niet weten.

In Affiliate Marketing Domination laten Corné en Robert je zien hoe je een passief inkomen opbouwt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier alsjeblieft je naam in.