In 3 Stappen Geld Verdienen met Bloggen: Waar en Wanneer je wilt?7 min read

0
455
geld verdienen met bloggen

In dit artikel laat ik het je precies zien: geld verdienen met bloggen. Daar de meeste mensen zeggen...

 • "dat kan toch helemaal niet"
 • "daar geloof ik niet in"
 • "daar moet je technisch voor zijn" 
 • "dat is niets voor mij" 

...jij en ik weten wel beter. Want, geld verdienen met bloggen is alles behalve onmogelijk. Bloggen en het internet for that matter is de toekomst. Is het makkelijk? Nee dat niet. Is het geweldig als het eenmaal lukt? JA! 

Ben je klaar om vandaag een nieuwe stap in je leven te zetten om online geld te verdienen met bloggen? 

Ben je klaar MET het vooruitzicht dat je de komende 20, 30, 40 of 50 jaar voor een baas moet werken? Wil jij je eigen dagen en werkuren inrichten zoals JIJ dat wil?

Gebruik deze 3 stappen. Dit zijn EXACT de drie stappen die ik heb gebruikt voor onder andere KrachtigeManAcademie.nl en een aantal andere websites. Geld verdienen met bloggen. Iets beters bestaat er niet. Lees verder om de meest effectieve methode te achterhalen en start jouw weg naar een vrij bestaan op deze prachtige wereld.

In Affiliate Marketing Domination laten Corné en Robert je zien hoe je een passief inkomen opbouwt.

Stap 1 - Wat is jouw Passie?

Om überhaupt te beginnen met bloggen, laat staan GELD VERDIENEN met bloggen is de eerste stap (en vraag): "Wat is jouw passie?"

Niet dat je een passie moet hebben. Het maakt het allemaal wel een stuk makkelijker. Het is nou eenmaal zo dat je met meer plezier en passie schrijft over je passie. Als je moet gaan bloggen over paardrijden, terwijl je daar helemaal niets mee hebt (zoals ik), dan kan je net zo goed in een broodfabriek gaan werken. Het werkgeluk zal even hoog zijn.

Een aantal voorbeelden van passies:

 • Voeding: gezond of iets anders specifieks. Ben je bijvoorbeeld dol op het maken van speciale tosti's of bijzondere desserts?
 • Fitness of andere sporten.
 • Honden of andere dieren.
 • Op een specifieke manier geld verdienen. Online, pokeren etc.
 • Communicatie.
 • Smartphones.
 • Dating.
 • Gamen.
 • Etc.

Er zijn ontelbaar veel passies. Heck, sommigen vinden het geweldig om bospaddestoelen te plukken en vervolgens te schilderen. Als er een gebied is in je leven waar je héél goed in bent en/of waar je ontzettend veel vanaf weet. Dan is dat (belachelijk veel) geld waard.

Ga bij jezelf na en schrijf op:

 1. Wat is jouw passie of wat ZIJN jouw passies?
 2. Over welke onderwerpen kan je en wil je schrijven? Ongeacht of je daar geld mee verdient.
 3. Wat heb jij de wereld te bieden qua kennis en kunde. Hoe

Heb je nou echt geen idee? Dat kan. Geen probleem. Ik wist tot mijn 28ste ook nooit wat ik wilde. Op een gegeven moment kom je daar vanzelf achter. Nu zijn een aantal van mijn passies: persoonlijke ontwikkeling, lezen, constant blijven verbeteren, kennis delen met de buitenwereld, fitness & voeding & alles wat daarbij komt kijken. En natuurlijk flink geld verdienen met bloggen.

Het komt allemaal goed. Als je maar actie blijft ondernemen. Passie of geen passie. We gaan verder.

Stap 2 - Investeer in jezelf

Ik ga het niet ontkennen. Wil je geld verdienen met bloggen, dan moet je een klein bedrag investeren. Naast een klein beetje geld heb je ook TIJD nodig wat je gaat besteden aan het schrijven van artikelen etc.

Waar heb je dat geld voor nodig? Denk aan:

 • Opzetten van een website.
 • Ontwerp van een logo.
 • Een geschikte lay-out (kan ook gratis)
 • En het belangrijkste: hoe je je website winstgevend maakt. Hierover straks meer.

Ben je bereid om een klein bedrag in jezelf te investeren, wat kan uitbloeien tot iets GROOTS?

geld verdienen met bloggen

Het is wonderlijk, maar ik heb in mijn eigen websites ongeveer 100 euro geïnvesteerd. Dat is belachelijk weinig als je weet hoeveel ik ermee verdien. Dat ga ik niet met delen. Hoeveel dat is kom je zelf nog wel achter 😉

Zet daarom 50 euro tot 100 euro opzij om je start te maken. Dit is voldoende voor de eerste jaren. Zodra je daar lekker geld mee verdient ga je de boel upgraden. Investeer (een deel van) het geld wat je verdient met bloggen dan ook TERUG in je websites.

Om het alleen al voor je eigen mindset te doen: begin je eigen onderneming; schrijf je in bij de Kamer van Koophandel. Vanaf het moment dat ik dat deed begon het pas echt te bloeien. Je gaat er veel serieuzer mee om als je weet dat je directeur bent van je eigen bedrijf. In plaats van dat je het gewoon maar wat voor de hobby doet. 

Neem jij het echt serieus?

Stap 3 - Volg de cursus AMD

Alles leuk en aardig. Iedereen kan een blog beginnen. Iedereen kan zijn kennis delen met de buitenwereld. Je kan nog zoveel verstand hebben van zaken en dat in perfect onderbouwde artikelen uitweiden. 

De belangrijkste (en moeilijkste) vraag is natuurlijk; "Hoe kan ik GELD VERDIENEN met bloggen?"

geld verdienen met bloggen

Dat, beste krachtige man, leer je in de cursus AMD. Ik heb het al gezegd, je moet een  bedrag investeren. Ik ben zelf niet de ontwikkelaar. Ik raad deze cursus alleen (van harte) aan als je echt serieus bent in geld verdienen met bloggen.

Nooit had ik durven dromen dat dit überhaupt mogelijk is. Mijn pa zei dat het onzin is. Mijn vriendin was sceptisch. Mijn vrienden zeggen (nog steeds) dat het niet gaat lukken.

De naïviteit. Laat ze lekker lullen. Ik ben het levende bewijs dat het mogelijk is. Nu jij nog.

Daarbij overtreft het al mijn verwachtingen. Het is GEWELDIG. Geld verdienen vanuit huis. Geld verdienen met bloggen. Langzaamaan kreeg ik de mogelijk om minder te gaan werken door het online gegenereerde geld. Uiteindelijk heb ik mijn hele baan opgezegd.

Puur door mijn passie te volgen. Wat geld te investeren. Te bloggen en mijn website winstgevend te maken.

Hoe f****** briljant is dat..!?

SAMENGEVAT: Het begin van geld verdienen met bloggen

Simpel. Beginnen en geld verdienen met bloggen is makkelijk.

Doorzetten. Doorpakken en DOORGAAN is het moeilijkst. Daarom geef ik je mee, als je hier aan begint. Geef Nooit Op! Laat dit onderdeel van je leven niet iets zijn van "ach we zien wel." Laat het HET onderdeel van je leven zijn waar je de komende tijd ALL-IN voor gaat. Hoe lang ook maar nodig is, totdat jij je doelen hebt bereikt.

 1. Vind jouw passie. Is het gewichtheffen, tuinbanken maken, honden opvoeden of bakbananenfiguurtjes maken?
 2. Zet 50 tot 100 euro opzij om in jezelf te investeren. Lees daarnaast boeken over mindset, online marketing en motivatie.
 3. Begin met de cursus AMD en GEEF NOOIT OP!

Dit is slechts het begin. In de cursus AMR leer je stap voor stap een winstgevende website op te zetten. Belangrijke vragen hierbij zijn natuurlijk: 1. hoe word je goed gevonden op Google? 2. hoe schrijf je blogartikelen die aanspreken? 3. hoe maak je de blogs winstgevend?

geld verdienen met bloggen

Je leert het allemaal voor een habbekrats.

Wat is de volgende stap?

Schrijven, schrijven en nog eens schrijven. Oefenen. Verdiepen in online marketing. Wat werkt wel. Wat werkt niet? Wil je je eigen producten verkopen of wil je zelf NIETS verkopen en juist andermans producten doorverkopen voor aantrekkelijke commissies (affiliate marketing)? In de wereld van internet is er zó veel mogelijk. Het is ongekend.a

Waarom werkt Affiliate Marketing Domination (zo goed)?

De ontwikkelaar van de cursus is zeer betrouwbaar. Ik zie hem als vrij simpele gast waar totaal geen kwaad in zit. Hij is zelf ergens in 2008 begonnen met affiliatie marketing. Hij heeft dit (net als ik) uitgebouwd tot een volledig maandinkomen. 

Je schrijft over je passie en bouwt je website daar omheen. Maak verwijzingen naar het product of de producten van jouw keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos. Via TradeTracker.com.nl meld je je aan voor de affiliate & partnerprogramma's van jouw keuze. Bij mij is dat onder andere Body&Fitshop.nl.

Kijk eens rond en onderzoek waar de mogelijkheden liggen. Eenmaal wat geld verdient met bloggen en je wilt NIETS anders meer. Met de cursus AMR krijg je een stap-voor-stap methode hoe je een website opzet EN winstgevend maakt.

In Affiliate Marketing Domination laten Corné en Robert je zien hoe je een passief inkomen opbouwt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier alsjeblieft je naam in.