6 Universele Eigenschappen Waar Vrouwen Op Vallen6 min read

0
1429

Als je kijkt naar wat vrouwen aantrekkelijk vinden, dan zijn er 6 universele eigenschappen te benoemen bij een man waar vrouwen op vallen. De eigenschappen die hieronder worden beschreven zijn niet zomaar uit de lucht gevallen. Ze zijn onderzocht, getest en uit ervaring beschreven.

In het versierprogramma van Arnoud leer je hoe je snel meer succes met vrouwen krijgt.

1.0 Waar Vrouwen Op Vallen: Badboy of Niceguy?

Algemeen wordt aangenomen dat zogenaamde 'badboys' aantrekkelijker zijn voor vrouwen dan niceguys. Dat is ook zo. De badboy - die gast die stoer en sterk is en zijn eigen plan trekt - wordt door veel vrouwen verkozen boven de niceguy - de lieve, gevoelige en meegaande jongen -.

Toch zijn onderstaande eigenschappen een combinatie van de badboy en de niceguy. Je zult zien dat de eerste drie in het 'badboy-gedeelte' vallen en de laatste drie typerend zijn voor niceguys. Het is deze de combinatie van de 6 eigenschappen wat het juist zo krachtig maakt.

Een krachtige man is niet alleen maar badboy of helemaal niceguy, maar zit er ergens midden in. Ook wel de good-guy genoemd. De gulden middenweg in deze is goud. Het zorgt niet alleen voor ontzettend veel directe aantrekkingskracht bij een vrouw, het is de beste manier om aantrekkingskracht te houden.

waar vrouwen op vallen

1.1 Pas op met overcompensatie

Een veelgemaakte fout door niceguys. Op het moment dat een aardige, lieve gast ontdekt dat juist de stoere gasten met de vrouwen lopen, terwijl ze zelf langs de zijlijn toekijken, hebben ze de neiging het andere gedrag te willen kopiëren. Ze gaan overdreven stoer doen. Luidruchtig gedrag vertonen, arrogantie, de aandacht opeisen, opdringerig zijn, zich excentriek kleden, rare kapsels of andere toeters en bellen in en rondom hun gezicht of lichaam.

Dit werkt averechts en is een vorm van overcompensatie.

Daarom nogmaals, probeer de middenweg te vinden. Als niceguy wil je absoluut wat meer eigenschappen aannemen van een badboy, maar je wilt het wel bij jezelf houden. Overcompenseren zorgt er helaas voor dat vrouwen je helemaal niet meer zien staan; je komt over als arrogante zak of gewoon als weirdo. Vrouwen hebben het snel door als je een act opvoert en buiten je authenticiteit staat.

Vind daarom een combinatie tussen de volgende 6 universele eigenschappen waar vrouwen op vallen:

1.0 Kracht

Kracht, in welke vorm dan ook is één van de meest stimulerende eigenschappen die een man kan hebben waar vrouwen op vallen. Kracht kan op vele manieren tot uiting komen:

 1. Fysieke kracht en een goed lijf hebben.
 2. Mentale kracht.
 3. Emotionele kracht.
 4. Artistieke kracht.
 5. Financiële kracht.
 6. Etc.

Een sterk karakter is waar vrouwen op vallen. Ze zoeken passie, gedrevenheid en een man die ergens in uitblinkt. Een man die dat kan laten zien aan een vrouw (zonder dit direct te zeggen) zorgt vaak voor direct aantrekkingskracht bij die vrouw.

En ja, daarin heb je met financiële kracht absoluut een streepje voor. Het geeft je wat meer macht. Toch is financieel succes geen garantie voor succes met vrouwen. Het zal je wel helpen.

2.0 Stimulatie

Een vrouw denkt weinig na bij een krachtige man. De kracht van een man waar vrouwen op vallen is stimulatie, in verschillende vormen:

 1. Emotionele stimulatie
 2. Seksuele stimulatie
 3. Nieuwsgierigheid
 4. Avontuur
 5. Spanning
 6. Etc.

Vrouwen vallen op mannen bij wie ze zich fijn voelen. Dit doet hij door assertief te zijn, vanuit zijn hart te spreken en te doen, haar aan te raken, met haar over seks te praten en een ongekende passie te hebben voor het leven en zichzelf.

3.0 Uitdaging

Een krachtige man is een uitdaging voor een vrouw. Dat betekent dat een vrouw hem niet zomaar kan krijgen, maar zij moeite voor hem moet doen. Social proof is hierin zeer krachtig; andere vrouwen willen hem ook.

Als meerdere vrouwen hem leuk vinden, dan is de kans groot dat andere vrouwen dat ook gaan vinden.

Iets wat lastig te krijgen is, is nou eenmaal veel interessanter dan iets wat makkelijk te pakken is.

Oftewel: Kracht, Stimulatie en Uitdaging zijn de drie badboy eigenschappen waar vrouwen op vallen.

We gaan door met:

4.0 Humor

Als je iemand bent met goede humor, dan kan je veel maken bij een vrouw. En daarmee wordt NIET bedoeld:

 1. Moppen vertellen.
 2. Andere ingestudeerde 'grappen'.
 3. Cliché grappen.
 4. "Gemaakte" humor.
 5. Overmatig grappig willen doen - dan ben je simpelweg een clown.

In mijn ogen is humor hebben: "iemand die grappig kan zijn, zonder dat hij de intentie heeft om grappig te zijn". Als je te hard je best doet om grappig te zijn, dan kom je erg uitsloverig over. Dat is net als met mensen die intellectueel hoogbegaafd over willen komen; ze gebruiken dure woorden en doen erg hun best om intelligent over te komen. Ondertussen worden ze afgedaan als ongelooflijke sukkels.

Dat is het probleem met gasten die grappig proberen te zijn. Ze doen hun best. Ze halen hun beste moppen te voorschijn en plaatsen hier en daar cliché grappen. Het hardst lachen ze er zelf om en de rest zit er een beetje bij te kijken. Dit is een zware afknapper voor vrouwen.

Ook bij deze wil je weer de gulden middenweg nemen. Er is een tijd van serieus zijn en er is een tijd van lachen. Alleen maar serieus zijn werkt niet, evenmin als alleen maar grappig willen zijn. Wees hierin sociaal intelligent.

5.0 Verbinden

Dit is dé ultieme niceguy eigenschap waar vrouwen absoluut als een blok voor (kunnen) vallen; mits je de vorige eigenschappen ook bezit en laat zien.

Vrouwen zijn zwaar op zoek naar een connectie, een verbinding tussen jou en haar. Ze willen diepgang. Zowel emotioneel als seksueel. Luister voor het gemak eens naar twee vrouwen die in gesprek zijn. Luister naar waar ze het over hebben en hoe ze met elkaar de connectie op zoeken.

Hoe creëer je makkelijk een verbinding met een vrouw?

 1. Openheid.
 2. Vind gemeenschappelijke interesses.
 3. Stel jezelf kwetsbaar op; durf je zwakke kanten te laten zien en steek je fouten of schaamtevolle ervaringen NIET onder stoelen of banken.
 4. Door de juiste dingen te zeggen en te vragen.

Hier leer je trouwens hoe je een geweldige connectie creëert met een vrouw >> 

Je leert hoe je een conversatie koning wordt en haar zowel emotioneel als seksueel sterk stimuleert. Je ontdekt wat de juiste dingen zijn om te zeggen en te vragen op de juiste momenten.

6.0 Beschermend

De laatste universele eigenschap waar vrouwen op vallen is 'beschermend gedrag vertonen'. Dit in combinatie met kracht, werkt als een magneet en zorgt voor hevige aantrekkingskracht.

Op het moment dat jij een vrouw veilig kan laten voelen dan zit je bijna altijd goed. Je laat haar merken dat ze veilig is bij jou. Ze kan zich kwetsbaar opstellen, hoeft zich niet te schamen voor haar zwakke momenten of kanten en ze voelt dat ze zich open kan stellen tegenover de man.

Het mooie van deze eigenschap is dat heel duidelijk wordt dat hij de mannelijke rol aanneemt en zij de vrouwelijke rol. Op die manier kan zij zich volledig vrouw voelen; en dat is precies wat ze wil...

Kort gezegd: Humor, Verbinden en Beschermen zijn de drie niceguy eigenschappen waar vrouwen op vallen. Combineer deze drie met de badboy eigenschappen en je zult niet alleen merken dat je je beter over jezelf voelt, je merkt dat vrouwen als een blok voor je gaan vallen.

6.1 Meer succes met vrouwen krijgen

Wil je meer succes met vrouwen? Probeer je van alles maar lukt het maar niet?

Het is nooit te laat om iets nieuws te leren. Of je nu 18, 48 of 98 bent. Als je iets wil dan ga je ervoor.

In het versierprogramma van Arnoud leer je hoe je snel meer succes met vrouwen krijgt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier alsjeblieft je naam in.