10 Testosteron Verhogende Supplementen (Puur Natuur)5 min read

0
5173
TESTOSTERON VERHOGENDE SUPPLEMENTEN

Met deze 10 testosteron verhogende supplementen zorg je ervoor dat je testosterongehalte op het niveau van een jonge stier blijft.

Tot je 25ste - 30ste jaar haalt het natuurlijke testosterongehalte in je lichaam van nature zijn piek.

Daarna neemt het langzaam af. Hoe ouder, hoe minder testosteron je aanmaakt. Daarom kunnen testosteron verhogende supplementen wonderen doen. 

Niet alleen helpen ze na je dertigste om het testosteronniveau op peil te houden. Ook als twintiger kan het je helpen om meer testosteron te produceren.

Upgrade je testosterongehalte naar topniveau met het complete testoplan van Jochum.

Let op bij het nemen van testosteron verhogende supplementen

Het voordeel van de 10 supplementen die in dit artikel worden behandeld, is dat ze (met mate) onbeperkt kunnen worden gebruikt en dat het alleen maar natuurlijke supplementen zijn.

Een krachtige man moet niets weten van anabolen steroïden, omdat hij weet dat het slechts tijdelijk het testosteronniveau op kunstmatige wijze laat stijgen. Om daarna als een zak bakstenen weer te mogen kelderen.

Met als veelvoorkomende gevolgen:

 • spierafname
 • minder kracht
 • minder levenslust
 • depressie
 • het libido van een pandabeer
 • verslaving aan het stofje

Nee, een krachtige man gebruikt alleen natuurlijke testosteron verhogende supplementen, áls hij het al gebruikt. Door de loop der jaren heb ik met verschillende supplementen geëxperimenteerd en me daar hevig in verdiept.

Gebruik het met verstand en raadpleeg desnoods een arts als je aan één of meerdere van deze supplementen gaat beginnen. Dat het natuurlijk en vrij te verkrijgen is, betekent niet dat het voor iedereen veilig is.

Hier komen de 10 natuurlijke testosteron verhogende supplementen:

Ashwagandha

Ashwagandha, het Indiase kruid met als letterlijke betekenis: paardenkracht is niet zo heel erg spannend.

Wel als het gaat om de helende werking van dit kruid.

testosteron verhogende supplementen Zo blijkt uit onderzoek dat mannen die voor twee maanden lang Ashwagandha nemen, een AFNAME ervaren van maar liefst 27% van het stresshormoon Cortisol. Een afname in cortisol is goed nieuws voor mannen. Afhankelijk van de gezondheid van de betreffende mannen ging er namelijk tevens een stijging van het testosterongehalte mee gepaard tussen de 10% en 40%!

Bij Ashwagandha geldt: hoe lager je natuurlijke testosterongehalte is, hoe meer winst er te behalen is.

Niet alleen zorgt het voor een afname van cortisol en toename van het testosterongehalte. Ashwagandha blijkt een keurige adaptogeen te zijn (helpt je omgaan met moeilijke situaties).

Ik zou trouwens wel voor Ashwaghanda in capsules gaan, in plaats van het als poeder door je havermout of shake te doen. De smaak is letterlijk niet te doen en zorgt bij de meeste mensen automatisch voor een kokhals effect.

Vitamine D3

In Nederland hebben we helaas niet zoveel zon waardoor we voldoende Vitamine D3 in ons lichaam hebben. Lees bijvoorbeeld dit artikel uit 2015 waaruit blijkt dat bijna de helft van de Nederlanders te weinig Vitamine D in zijn/haar lichaam heeft (met grote gevolgen van dien).

Een tekort aan Vitamine D3 heeft een ernstige invloed op het testosterongehalte. Lees in dit onderzoek dat iets meer dan 3000IU Vitamine D3 per dag ervoor kan zorgen dat je testosterongehalte met 25% toeneemt!

Oftewel: met zijn allen aan de Vitamine D!

Hier vind je goedkope en kwalitatief geweldige Vitamine D3 supplementen (en andere testosteron verhogende supplementen) >>

Zink

Ook Zink is zo'n stofje waar een chronisch tekort aan is. Als je ergens controle over hebt, dan is het wel over of je voldoende zink in je lichaam hebt. Een tekort of niet heeft een direct verband met de hoeveelheid testosteron in je bloed.

Zorg er dus voor dat je ofwel zinkrijke voeding tot je neemt zoals pompoenpitten en kalkoen of dat je Zink supplementen neemt >>

Omega 3testosteron verhogende supplementen

Omega 3 vetten hebben veel belangrijke functies voor ons lichaam. Naast dat Omega 3 - wat vooral in vette vis zit - je hersenen beschermt heeft het vele andere gezondheidsvoordelen. Zo werkt het tegen depressies en stimuleert Omega 3 de productie van LH, wat de testosteronproductie stimuleert.

Eigenlijk zou Omega 3 standaard in ons dieet moeten zitten en daarom neem ik elke dag Omega 3 supplementen >>

Tribulus Terrestris

Over de testosteronverhogende werking van Tribulus Terrestris lopen onderzoeken uiteen. Het ene onderzoek laat een duidelijke toename op vrij korte termijn zien in het testosterongehalte. Een ander onderzoek laat zien dat dit de kwakzalverij is.

Als ik uit ervaring mag spreken, dan merk ik zonder twijfel verschil. Niet alleen stijgt mijn libido tot ongekende hoogtes, ook op het gebied van krachttraining heb ik meer power en conditie. Zuivere Tribulus Terrestris voor een fatsoenlijke prijs vind je hier >>

Gember

We nemen te weinig gember. Terwijl dit belachelijk goedkope kruid tal van gezondheidsvoordelen biedt:testosteron verhogende supplementen

 • Gember is anti-ontsteking werkend.
 • Testosteronniveau's worden op natuurlijke wijze verhoogd.
 • Heeft een zeer positieve invloed op de darmflora.
 • Reinigt je lichaam.
 • Beschermt tegen de ziekte van Alzheimer.
 • Beschermt tegen bepaalde vormen van kanker.
 • Verbeterd de bloedcirculatie
 • Etc.

Reden genoeg dus om gemalen gember op de markt te halen of simpelweg hier gember supplementen te bestellen >>

Creatine

Over creatine kan ik heel kort en krachtig zijn: het verhoogt de aanmaak van energie in je cellen. Simpel genomen heeft creatine, zelfs zonder te sporten, een testosteronverhogend effect. Daarnaast biedt het je voordelen in de sportschool. Spieropbouw en krachttoename zullen versnellen

De beste en goedkoopste creatine vind je hier >>

L-Arginine

In dit onderzoek is te zien welke positieve invloed L-Arginine heeft op het testosterongehalte en libido. Het kan zelfs erectiestoornissen en vroegtijdig klaarkomen verhelpen. Daarnaast ontstaat er een betere bloedcirculatie door het innemen van L-Arginine.

Een zeer simpel en toch krachtig aminozuur die je absoluut wilt nemen.

Net als bij Ashwaganda wil ik je van harte aanraden om niet de goedkopere poedervorm van L-Arginine te nemen, maar capsules. De smaak is namelijk afschuwelijk. De keuze is aan jou en ik heb je gewaarschuwd 😉

testosteron verhogende supplementen Granaatappel

Dit is niet zozeer een supplement, maar granaatappel kun je gewoon kopen in de supermarkt als vrucht of sap. Het drinken van granaatappelsap heeft namelijk als gevolg dat het je testosteron tot 24% kan verhogen!

Buiten die fijne bijkomstigheid heeft granaatappel een reinigende werking (vooral voor je penis), zorgt het voor een verbeterde bloedcirculatie terwijl het je bloeddruk verlaagt.

Het liefst koop ik granaatappel uit de vriezer of vers. Als je het niet lekker vindt koop je het fruitextract in capsulevorm.

L-Carnithine

Als laatste het supplement L-Carnithine die je hier kan krijgen >>

Het behoort niet tot de directe testosteron verhogende supplementen, maar indirect zorgt L-Carnithine er wel voor dat het lichaam gevoeliger wordt voor de aanmaak van testosteron. Oftewel, zorg dat je andere activiteiten doet waardoor je sowieso testosteron aanmaakt en L-Carnithine zal dit vervolgens gaan versterken.

Upgrade je testosterongehalte naar topniveau met het complete testoplan van Jochum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier alsjeblieft je naam in.